2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Διαχωριστικά

Ένα από τα βασικότερα είδη σκίασης – εκτός των ομπρελών – αποτελούν τα διαχωριστικά (ή αλλιώς ανεμοφράκτες – παραβάν) τα οποία κατασκευάζονται με διαφορετικούς μηχανισμούς και διατίθενται σε ποικίλες μορφές. Τα διαχωριστικά μπορούν να προσφέρουν μεγάλη κάλυψη από την ηλιοφάνεια χαρίζοντας σκιά, στεγανοποίηση και προστασία από καιρικές συνθήκες όπως ο αέρας, η θύελλα ή η βροχή. Προστατεύουν από τη σκόνη και αποτελούν εναλλακτικό είδος σκίαστρου ιδανικό για εξωτερικούς υπαίθριους χώρους επιχειρήσεων όπως καταστήματα, καφετέριες, μπαρ, χώρους εστίασης, εστιατόρια, ταβέρνες, καφενεία, ζαχαροπλαστεία, ξενοδοχεία αλλά και για βεράντες, κήπους, αυλές, μπαλκόνια κατοικιών, αίθρια καταλυμάτων κ.ά.

Τα διαχωριστικά μπορούν να προσφέρουν πλήρη κάλυψη και ασφάλεια από τον ήλιο ή τον άνεμο, ειδικότερα εάν συνδυαστούν και με άλλα συστήματα σκίασης. Χαρακτηριστικό των διαχωριστικών ως σκίαστρα αποτελεί το γεγονός ότι μπορούν να είναι ανοιχτού ή κλειστού τύπου και να είναι πτυσσόμενα έχοντας τη δυνατότητα να ανοιγοκλείνουν εύκολα. Τα διαχωριστικά ως είδος σκίασης είναι πλήρως στεγανά προστατεύοντας εσάς και τους πελάτες σας από τη σκόνη, τη βροχή και την υγρασία. Κατασκευάζονται από ποιοτικά υλικά, είναι κομψά, με υψηλής αισθητικής στυλ και design, διατίθενται σε προσιτή τιμή αγοράς και εγκατάστασης, προσαρμόζονται εύκολα σε κάθε χώρο και μπορούν να περιφράξουν ποικίλες περιοχές και χώρους από μια γειτονική παρακείμενη επιφάνεια. Μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα που προτιμάτε ώστε το διαχωριστικό σας να ταιριάζει απολύτως στο περιβάλλον του επαγγελματικού σας χώρου ή του καταλύματός σας. Τα διαχωριστικά βάφονται με ηλεκτροστατικά, ανεξίτηλα και αδιάβροχα χρώματα προσφέροντας εγγύηση για τη διατήρηση και τη διάρκειά τους στον χρόνο. Επειδή είναι βαριάς κατασκευής, συνήθως εγκαθίστανται μόνιμα σε κάποιο ορισμένο σημείο και παραμένουν σταθερά εκεί ως μέσο περίφραξης και οριοθέτησης.

Επαγγελματικά διαχωριστικά εξωτερικού χώρου

Οι επαγγελματίες και οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων μπορούν να επωφεληθούν άμεσα από τη χρήση διαχωριστικών στα καταστήματά τους ώστε να επεκτείνουν τους χώρους τραπεζοκαθισμάτων αυξάνοντας τη χωρητικότητα και την πελατεία τους. Το διαχωριστικό είναι άρτια κατασκευασμένο από ποιοτικό και ανθεκτικό αλουμίνιο ή γυαλί, ενώ μπορεί να αποτελείται είτε από εγκατεστημένες σταθερές βάσεις στήριξης είτε να διαθέτει ροδάκια κύλισης. Με τα ποιοτικά διαχωριστικά έχετε τη δυνατότητα να περιφράξετε αποτελεσματικά είτε μόνον ένα τμήμα είτε όλη την περίμετρο ενός εξωτερικού ή εσωτερικού χώρου.

Μερικά από τα πιο κοινά είδη διαχωριστικών αποτελούν αυτά που έχουν σχεδιαστεί καταλλήλως ώστε να εφάπτονται στις πέργκολες και στις περγκοτέντες. Αυτά τα διαχωριστικά είναι κατασκευασμένα με τέτοιον τρόπο ώστε να ανοίγουν και να κλείνουν κατακόρυφα. Έχουν τη δυνατότητα να συνεργάζονται άψογα με τέντες, ομπρέλες και διάφορα είδη σκίασης που περιβάλλουν το μαγαζί. Άλλος τύπος διαχωριστικού αποτελεί το ανακλινόμενο το οποίο έχει εύκολη ανάκληση με πτυσσόμενο τρόπο. Γενικότερα, τα διαχωριστικά μπορούν να είναι είτε ανοιγοκλειόμενα είτε σταθερά. Τα διαχωριστικά που είναι σταθερά χωρίζονται συνήθως σε δύο φύλλα στα οποία τοποθετούνται μεντεσέδες. Η επιλογή του κατάλληλου τύπου διαχωριστικού που θα εφαρμόζει και θα προσαρμόζεται αρμονικά με τον χώρο που σας ενδιαφέρει να περιφράξετε και να προστατεύσετε, σε συνδυασμό με το προσιτό κόστος, μπορεί να σας επωφελήσει εγγυημένα.

Συμμετοχή Remi σε Εκθέσεις

Η εταιρεία μας συμμετέχει συχνά σε εκθέσεις προϊόντων, φροντίζοντας να βρίσκεται μέσα στον παλμό της αγοράς, αλλά και στην αιχμή της τεχνογνωσίας. Δείτε κάποιες απ’ τις εκθέσεις στις οποίες είχαμε συμμετοχή.

Δείτε επίσης

Δείτε το νέο μας εργοστάσιο στα Καλύβια Αττικής, έκτασης 6500 τ.μ..

Η ελληνική εταιρεία REMI, με παγκόσμια προβολή στο χώρο σκίασης και με εκτεταμένο δίκτυο περιοχών κάλυψης, είναι φυσικό να καλύπτει όλο το Εθνικό δίκτυο…

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για διάφορες κατηγορίες ομπρελών και για τον κάθε τύπο ομπρέλας ανάλογα τη χρήση…

Βρείτε πληροφορίες για τις τιμές επαγγελματικών ομπρελών της Remi και τις παραμέτρους που καθορίζουν την τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας.

Μάθε περισσότερα για:

ομπρέλες και είδη σκίασης

Κάλεσέ μας ή ζήτησέ μας να σε καλέσουμε για περισσότερες πληροφορίες πάνω στις διαφημιστικές μας ομπρέλες και τα υπόλοιπα προϊόντα της Remi. Η ομάδα μας θα βρει την καλύτερη και οικονομικότερη λύση για την επιχείρησή σου.

Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ