2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Ομπρέλες καφετέριας

Οι ομπρέλες καφετέριας χρησιμοποιούνται για την προφύλαξη της επιχείρησης από τις καιρικές συνθήκες όπως ο ήλιος και η ζέστη, η βροχή και η υγρασία.

Οι ομπρέλες καφετέριας στην Ελλάδα αποτελούν στάνταρ εξοπλισμό για τους επαγγελματίες του χώρου. Για εσάς, λοιπόν, που διαθέτετε καφετέρια με εξωτερικό χώρο ή επιθυμείτε να επεκτείνετε τα τραπεζοκαθίσματα σε ανοιχτό χώρο, η ΡΕΜΙ αποτελεί την πλέον ενδεδειγμένη λύση στην αγορά υψηλής ποιότητας επαγγελματικών ομπρελών.

Τι είναι οι ομπρέλες καφετέριας

Με τον όρο ομπρέλες καφετέριας αναφερόμαστε στις επαγγελματικές ομπρέλες εξωτερικού χώρου για καφετέριες ή/και για επιχειρήσεις που προσφέρουν, ανάμεσα σε άλλα, και καφέ. Αναφερόμαστε, χαρακτηριστικά σε φαστ φουντ, ζαχαροπλαστεία, καφετέριες/μπαρ και άλλες παρόμοιες επιχειρήσεις.

Όλες οι κατηγορίες των επαγγελματικών ομπρελών βρίσκουν εφαρμογές στις καφετέριες. Συνήθως στις καφετέριες επιλέγονται λίγες και μεγάλες σε μέγεθος ομπρέλες για να τοποθετηθούν όσο το δυνατόν λιγότεροι κεντρικοί άξονες και να εξοικονομηθεί χώρος. Αυτό διευκολύνει την τοποθέτηση των τραπεζοκαθισμάτων και την εύκολη μετακίνησή τους.

Οι ομπρέλες καφετέριας της Remi είναι ιδανικές για την προφύλαξη της επιχείρησης από τις καιρικές συνθήκες όπως ο ήλιος και η ζέστη αλλά και η βροχή και η υγρασία. Σημαντικό στις επαγγελματικές ομπρέλες που απευθύνονται στις καφετέριες είναι να είναι τηλεσκοπικές, δηλαδή οι ακτίνες προοδευτικά κατά το κλείσιμο να μετατοπίζονται σε μεγαλύτερο ύψος.

Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται το κλείσιμο της ομπρέλας χωρίς την αφαίρεση των τραπεζοκαθισμάτων από κάτω και, κατά συνέπεια, χωρίς την ενόχληση των πελατών.

Ομπρέλες καφετέριας της REMI

Τετράγωνη | Πολύγωνη
Κάλυψη: 11,3 - 25,4 τμ
Μέγιστο ύψος: 3,9 - 4,4 μ

Τετράγωνη | Παραλληλόγραμμη | Πολύγωνη
Κάλυψη: 4 - 20 τμ
Μέγιστο ύψος: 3,4 - 4,12 μ

Δωδεκάγωνη | Τετράγωνη | Παραλληλόγραμμη
Κάλυψη: 24 - 37,5 τμ
Μέγιστο ύψος: 4,4 - 5,3 μ

Τετράγωνη | Παραλληλόγραμμη
Κάλυψη: 16 - 25 τμ
Μέγιστο ύψος: 3,9 - 4,5 μ

Σε ποιους απευθύνονται οι ομπρέλες καφετέριας

Απευθύνονται σε επαγγελματίες ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης που θέλουν να σκιάσουν και να στεγανοποιήσουν τους εξωτερικούς τους χώρους. Οι επαγγελματικές ομπρέλες καταστημάτων θα αξιοποιήσουν καλύτερα τις δυνατότητες της επιχείρησής τους κατά το “high season” αλλά και θα διευρύνουν τη σεζόν τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες.

Ομπρέλες Καφετέριας
Ομπρέλες Καφετέριας

Πλεονεκτήματα ομπρελών καφετέριας

Επιλέγοντας ποιοτικές ομπρέλες καφετέριας, αναδεικνύεται η επιχείρησή σας αλλάζοντας όψη και χαρακτήρα, προβάλλοντας υπηρεσίες και προϊόντα με μοναδικό τρόπο. Οι ομπρέλες καφετέριας της ΡΕΜΙ σας προσφέρουν:

  • Design και αισθητική
  • Άρτια κατασκευή και πρώτες ύλες
  • Ποιοτικά υφάσματα μέγιστης αντοχής
  • Εργονομία στους τηλεσκοπικούς μηχανισμούς
  • Εύκολο άνοιγμα/κλείσιμο

Γιατί να επιλέξετε την REMI για τις ομπρέλες καφετέριας

Οι επαγγελματίες της εστίασης συνδέουν την επιτυχία των επιχειρήσεων τους με επένδυση σε αξιόπιστα και ποιοτικά προϊόντα, προμηθεύονται στην πλειοψηφία τους προϊόντα ΡΕΜΙ, σταθερά από το 1972.

Οι καφετέριες που εξυπηρετούν κόσμο πολλές ώρες την ημέρα και 365 ημέρες το έτος βρίσκουν στην ΡΕΜΙ τον καλύτερο συνεργάτη για να εξοπλίσουν τον χώρο τους με προϊόντα που αντέχουν στον χρόνο και την φθορά και αποδεικνύονται τα οικονομικότερα της αγοράς.

Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων της REMI είναι εμφανής με την πρώτη ματιά. Τα υπέροχα υφάσματα με τα εντυπωσιακά χρώματα δίνουν ιδιαίτερο χαρακτήρα στην καφετέρια, προσελκύοντας περισσότερους νέους πελάτες.

Η μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ δίνει στην επιχείρησή σας την δυνατότητα επέκτασης του ωραρίου αλλά και του χρόνου λειτουργίας της. Ο φωτισμός LED που τοποθετείται κάτω από συγκεκριμένα μοντέλα επαγγελματικών ομπρελών της ΡΕΜΙ επιτρέπει την λειτουργία της καφετέριας ακόμα και τις νυχτερινές ώρες. Επιπλέον, η υπέρυθρη θέρμανση θα σας δώσει την δυνατότητα να δέχεστε πελάτες ακόμα και κατά τους πιο κρύους μήνες του χειμώνα. Ας μην ξεχνάμε και τις υδρορροές, τα λούκια δηλαδή που τοποθετούνται ανάμεσα στις ομπρέλες της ΡΕΜΙ και απομακρύνουν με επιτυχία τα νερά της βροχής, αφήνοντας τους πελάτες σας να απολαύσουν τον καφέ τους στεγνοί, με ασφάλεια.

Χρειάζεται η καφετέριά μου επαγγελματικές ομπρέλες ΡΕΜΙ;

Εμπιστευτείτε την REMI για να δείτε αν όντως χρειάζεται να εξοπλίσετε την καφετέριά σας με ένα ή περισσότερα μοντέλα από τις επαγγελματικές ομπρέλες που προσφέρουμε. Με βάση την τοποθεσία, το ωράριο και την διάρκεια λειτουργίας, η ομάδα της ΡΕΜΙ θα δώσει την βέλτιστη λύση για την καφετέριά σας. Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για να λάβετε προσφορά.

Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ