Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Οικογένεια: Horizon

Επέλεξε τις διαστάσεις και την κάλυψη που θέλεις και δες τις ομπρέλες που πληρούν τις προδιαγραφές σου. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινώνησε μαζί μας και θα βρούμε μαζί αυτό που ταιριάζει καλύτερα στην επιχείρησή σου.

Μέγιστο μήκος

Σχήμα

Αξεσουάρ

Πληροφορίες για την σειρά Horizon

Η σειρά επαγγελματικών ομπρελών Horizon διαθέτει 3 μοντέλα το μήκος των οποίων κυμαίνεται από τα 4 μέχρι και τα 5 μέτρα, με κάλυψη επιφάνειας από 16 μέχρι και 25 τετραγωνικά μέτρα. Ο χειρισμός της ομπρέλας γίνεται με εξωτερική μανιβέλα.

Το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της REMI ΑΒΕΕ κατανοώντας τις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία σχεδίασε και δημιούργησε την σειρά επαγγελματικών ομπρελών “Horizon” στοχεύοντας στην εξοικονόμηση χώρου και χρόνου με την ενσωμάτωση των ηλεκτρικών αξεσουάρ (Θερμάστρες, φωτιστικά LED, κ.λ.π.) εσωτερικά της ομπρέλας κατά το κλείσιμο της ομπρέλας.

Διαστάσεις και Μοντέλα σειράς Horizon

Ο ειδικά σχεδιασμένος ηλεκτρομηχανικός μηχανισμός με τον τερματικό διακόπτη επαφής ανοίγει και κλείνει αυτόματα τις θερμάστρες και τα φωτιστικά LED κατά το άνοιγμα και κλείσιμο της ομπρέλας.

Η σειρά “HORIZON” συνδυάζει τον υπέρ-βαρέου τηλεσκοπικό σκελετό,  με μηχανισμό μανιβέλας, άριστης αισθητικής και αντοχής στα καιρικά φαινόμενα με εσωτερική “κρυφή” καλωδίωση.

Στον σχεδιασμό του μηχανισμού ανάρτησης των θερμαντικών σωμάτων (infrared) έχει προβλεφθεί κατά το κλείσιμο της ομπρέλας οι infrared θερμάστρες να αναδιπλώνονται παράλληλα με τις ακτίνες χωρίς οι θερμάστρες να χρειάζεται να αφαιρεθούν από την ομπρέλα.

Παράλληλα ο τηλεσκοπικός μηχανισμός σε συνδυασμό με τα διπλά συρματόσχοινα επιτρέπει το γρήγορο και ασφαλές άνοιγμα και κλείσιμο των ομπρελών χωρίς την αφαίρεση των τραπεζοκαθισμάτων που υπάρχουν κάτω από αυτή (η άκρη των ακτινών περνάει πάνω από την πλάτη των τραπεζοκαθισμάτων).

Η σειρά ομπρελών ΄Horizon΄ κατασκευάζεται σε τετράγωνα και παραλληλόγραμμα σχήματα έως 25m2.

ΣΚΕΛΕΤΟΣ

Ο σκελετός των ομπρελών της σειράς “Horizon” είναι από ειδικό κράμα αλουμινίου πολύ μεγάλης σκληρότητας και αντοχής, με 8 ακτίνες ειδικού συρταρωτού ενισχυμένου προφίλ, διαστάσεων 40x20x20mm.

Ο κεντρικός άξονας της ομπρέλας είναι κατασκευασμένος από ειδικά μελετημένο και σχεδιασμένο προφίλ αλουμινίου με αποτέλεσμα να εξασφαλίζεται η σωστή λειτουργία και οι αντοχές της ομπρέλας σε δύσκολες καιρικές συνθήκες. Στον κεντρικό άξονα των ομπρελών “Horizon” υπάρχει η δυνατότητα διέλευσης καλωδίων για φωτισμό και θέρμανση.

ΒΑΦΗ

Η βαφή των σκελετών είναι ηλεκτροστατική και γίνεται με πολυεστερική πούδρα η οποία είναι η πλέον κατάλληλη για την βαφή των ομπρελών που τοποθετούνται σε παραθαλάσσιες περιοχές με αυξημένη υγρασία και “αλμύρα”. Το πάχος βαφής είναι 8Ομm ? και το βασικό χρώμα βαφής είναι λευκό RAL 9010. Επίσης κατόπιν ειδικής παραγγελίας υπάρχει η δυνατότητα βαφής σε οποιαδήποτε απόχρωση RAL.

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ

Ο μηχανισμός λειτουργίας των ομπρελών “Horizon” είναι εσωτερικός με μανιβέλα, ειδικά σχεδιασμένος για αυτή τη σειρά ομπρελών με στοιχεία από την προηγούμενη επιτυχημένη σειρά “Aegean”. Ο εσωτερικός μηχανισμός εξασφαλίζει ισορροπημένη κίνηση τόσο στο άνοιγμα όσο και στο κλείσιμο της\ ομπρέλας.

ΥΦΑΣΜΑ

Το ύφασμα της ομπρέλας είναι κατασκευασμένο από ξεχωριστά κομμάτια πανιού τα οποία ενώνονται μεταξύ τους σε ειδικές γαζωτικές μηχανές με στριφωτήρια και κλωστές υψηλής αντοχής. Η στήριξη του υφάσματος στον σκελετό της ομπρέλας γίνεται με ειδικά εξαρτήματα και βίδες.

Όλα τα υφάσματα είναι εφοδιασμένα με αεραγωγό στην κορυφή τους, με αποτέλεσμα την εξαιρετικά μεγάλη αντοχή στις καταπονήσεις που δέχεται η ομπρέλα από τον αέρα.

Τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται στις ομπρέλες είναι ακρυλικά (DOLAN) 28Οgr/m2, 100% αδιάβροχα με ανεξίτηλα χρώματα των καλυτέρων ευρωπαϊκών εργοστασίων και με μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.

Horizon

Ο κεντρικός άξονας των ομπρελών “Horizon” είναι προϊόν διέλασης από ειδικό κράμα αλουμινίου μεγάλης σκληρότητας και αντοχής σε μηχανικές και καιρικές καταπονήσεις.

Ο σχεδιασμός του προφίλ σε αυτή τη σειρά ομπρελών παρέχει τη δυνατότητα εσωτερικής “κρυφής” καλωδίωσης για την εγκατάσταση φωτισμού LED και θερμαντικών στοιχείων υπέρυθρης θέρμανσης (infrared) καθώς επίσης και την τοποθέτηση εσωτερικού μηχανισμού λειτουργίας που συμβάλει στην εργονομία αυτής της σειράς ομπρελών.

Ηλεκτροστατική βαφή του σκελετού των ομπρελών γίνεται για τον χρωματισμό της επιφάνειας του αλουμινίου και την προστασία του από εξωγενείς παράγοντες όπως ηλιακή ακτινοβολία, υγρασία, αλμύρα, κ.α.

Η διαδικασία αυτή πραγματοποιείται σε τρία στάδια:

  • Τη χημική επεξεργασία για τον καθαρισμό της επιφάνειας του αλουμινίου.
  • Τη βαφή όπου η χρωματισμένη πούδρα ψεκάζεται στην επιφάνεια του αλουμινίου.
  • Τον πολυμερισμό κατά τον οποίο η πούδρα ψήνεται και σταθεροποιείται στην επιφάνεια του αλουμινίου.

Η βαφή του σκελετού γίνεται στα επιμέρους κομμάτια / εξαρτήματα πριν από το μοντάρισμα.

Σημεία υπεροχής

Εσωτερικός χυτός μηχανισμός λειτουργίας ειδικά σχεδιασμένος για την σειρά ομπρελών “Horizon”.

Η εργονομική λαβή του μηχανισμού σε συνδυασμό με το εσωτερικό φρένο, εξασφαλίζουν την εύκολη, γρήγορη και ασφαλή λειτουργία των ομπρελών σειράς “Horizon”.

Τα υφάσματα των ομπρελών είναι ακρυλικά (Dolan) 2809 ι’/π12, αδιάβροχα με ανεξίτηλα χρώματα και τις προδιαγραφές του Αυστριακού οίκου Sattler. Το ύφασμα αποτελείται από ξεχωριστά κομμάτια πανιού τα οποία ενώνονται μεταξύ τους σε ειδικές γαζωτικές μηχανές με στριφωτήρια και κλωστές υψηλών προδιαγραφών.

Στην κορυφή του υφάσματος υπάρχει αεραγωγός για την εκτόνωση του αέρα. Η στήριξη του υφάσματος στον σκελετό γίνεται με ειδικά εξαρτήματα και βίδες. Τα υφάσματα των ομπρελών “Horizon” κατασκευάζονται χωρίς βολάν (γλώσσα) ή με βολάν πάνω στο οποίο μπορεί να εκτυπωθεί το λογότυπο της επιχείρησης.

Τα διπλά συρματόσχοινα στον τηλεσκοπικό σκελετό συντελούν στην εξισορρόπηση των δυνάμεων κατά την λειτουργία του μηχανισμού πετυχαίνοντας έτσι το γρήγορο και ασφαλές άνοιγμα και κλείσιμο των ομπρελών Χωρίς την καταπόνηση του μηχανισμού.

Ηλεκτρομηχανικός μηχανισμός με τερματικό διακόπτη επαφής ανοίγει και κλείνει αυτόματα τις Θερμάστρες και τα φωτιστικά LED κατά το άνοιγμα και κλείσιμο της ομπρέλας.

Ρυθμιζόμενος μηχανισμός ανάρτησης των θερμαντικών σωμάτων (infrared), με δυνατότητα κλίσης και περιστροφής των θερμαντικών για την μέγιστη απόδοση και κάλυψη χώρου.

Ο σχεδιασμός του μηχανισμού ανάρτησης σε συνδυασμό με τον τερματικό διακόπτη επιτρέπουν το κλείσιμο της ομπρέλας χωρίς να αφαιρεθούν τα θερμαντικά.

Στεγανά φις (IP54) τύπου HIRSCHMANN σε συνδυασμό με την δομημένη καλωδίωση συντελούν στην ασφαλή λειτουργία των θερμαντικών.

Τι λένε οι πελάτες μας