2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Τέντες

Η Remi αν και δεν προμηθεύεται ούτε κατασκευάζει τέντες, τεντόπανα ή λοιπά είδη τέντας, απαρτίζεται από εξειδικευμένο προσωπικό με πολύ μεγάλη εμπειρία στον τομέα των συστημάτων σκίασης και γι’ αυτό με τη συγγραφή του παρακάτω κειμένου επιδιώκει τη γενική πληροφόρηση των πελατών της γύρω από τα επαγγελματικά συστήματα σκίασης εστιάζοντας στα είδη τέντας.

H επαγγελματική ομάδα της Remi διαθέτει την απαραίτητη εμπειρία και τη γνώση ώστε να ενημερώσει τους πελάτες της γύρω από τις τέντες, τα τεντόπανα, τα κιόσκια, τα σκίαστρα και κάθε άλλο είδος σκίασης με τις παρακάτω πληροφορίες. Για όσες επιχειρήσεις ή ιδιώτες επιθυμούν την εγκατάσταση και χρήση συστημάτων σκίασης διαφορετικών από τις επαγγελματικές ομπρέλες μπορούν να επωφεληθούν από τις επαγγελματικές τέντες ποιοτικής κατασκευής οι οποίες διατίθενται στο εμπόριο σε πολύ μεγάλη ποικιλία και διαφορετικά είδη σε χαμηλό και προνομιακό κόστος.

Επιλέξτε για το κατάστημα, την καφετέρια, το μπαρ, την ταβέρνα, το εστιατόριο, το αναψυκτήριο, το μεζεδοπωλείο, το καφενείο, τον χώρο εστίασης, το pool bar, το beach bar, την καντίνα, το ξενοδοχείο ή το κατάλυμά σας επαγγελματικές τέντες, στέγαστρα και τεντόπανα που προσαρμόζονται στον δικό σας χώρο. Υπάρχει πληθώρα διαφορετικών επιλογών για τέντες ώστε να εξυπηρετούνται πλήρως οι ανάγκες του κάθε επιχειρηματία ή ιδιώτη, να προσαρμόζονται και να ταιριάζουν καταλλήλως στον κάθε χώρο χαρίζοντας προστασία από την ηλιοφάνεια, τη βροχή ή το χιόνι. Τέντες με διαφορετική κάλυψη, μέγεθος, διαστάσεις, χρώμα, υλικό κατασκευής, μηχανισμό και σχέδιο αποτελούν το εναλλακτικό είδος σκίασης που προσαρμόζεται στα χαρακτηριστικά που επιθυμεί εξατομικευμένα ο κάθε πελάτης όπως συμβαίνει και στις επαγγελματικές ομπρέλες ειδικής κατασκευής. Για όλες τις τέντες ποιοτικού κατασκευαστή πρέπει να χορηγείται κατά την αγορά τους γραπτή εγγύηση αντοχής και ασφάλειας τουλάχιστον για πέντε έτη ώστε να είναι εξασφαλισμένοι οι πελάτες ως προς αυτήν τους την επένδυση. Σε όλες τις τέντες υπάρχει η δυνατότητα επαγγελματικής εκτύπωσης για διαφημιστικούς σκοπούς με ψηφιακή εκτύπωση στάμπας οποιουδήποτε λογότυπου.

Βασικά είδη τέντας

Σημαντικότερες κατηγορίες και είδη οικονομικής τέντας για βιτρίνες ή για μπαλκόνια, βεράντες, κήπους, αυλές, αίθριο, παράθυρα, πισίνες, περβάζια, κατώφλια και κάθε άλλο σημείο της οικίας αποτελούν οι τέντες με σπαστούς βραχίονες, οι τέντες με σταθερούς οδηγούς (αντηρίδες), οι τέντες κάθετης μορφής (ριντό), οι τέντες καποτίνες (κούρμπες), οι τέντες μπιστρό, οι τέντες – σκίαστρα βεράντας πλαϊνές. Οι τέντες καποτίνες μπορούν να εγκατασταθούν εξίσου σε καταστήματα και βιτρίνες καταστημάτων όπως ζαχαροπλαστεία, ρετρό καφετέριες, παντοπωλεία κλπ. προσφέροντας πρωτότυπο κλασικό στυλ και υψηλή αισθητική. Η τοποθέτηση, συναρμολόγηση, επισκευή και συντήρηση των επαγγελματικών τεντών γίνεται σε χαμηλές τιμές και είναι προσιτή σε όλους τους ιδιώτες ή ιδιοκτήτες επιχειρήσεων.

Πιο συγκεκριμένα, οι τέντες με βραχίονες αποτελούν μερικά από τα πιο δημοφιλή είδη σκίασης για εξωτερικού χώρους. Είναι ένα κλασικό σύστημα τέντας και προτιμάται συχνά από όσους επιθυμούν σύστημα σκίασης στο μπαλκόνι του σπιτιού ή του εξοχικού τους. Θεωρούνται συστήματα σκίασης υπερβαρέος τύπου αφού αντέχουν με ανθεκτικότητα στον δυνατό άνεμο, τη βροχή και τις έντονες καιρικές συνθήκες ενώ προστατεύουν από την επιβλαβή ακτινοβολία του ηλίου. Κατασκευάζονται με βραχίονες, αντίβαρο και μηχανισμό από ανθεκτικό αλουμίνιο. Όλα τα μέρη, τα υφάσματα και τα εξαρτήματα της τέντας βάφονται με ανεξίτηλα και ηλεκτροστατικά χρώματα ώστε να μην φθείρονται εύκολα και να αντέχουν στην υγρασία, τον αέρα και τα έντονα καιρικά φαινόμενα μέσα στο πέρας του χρόνου. Μπορούν να ανέβουν και να κατέβουν με ηλεκτρική κίνηση και τηλεχειριστήριο χάρη στο ασύρματο μοτέρ το οποίο μπορεί να εγκατασταθεί στον μηχανισμό τους. Με παρόμοιο τρόπο και χαρακτηριστικά λειτουργεί και η τέντα μπάρα.

Η τέντα κασέτα ή κασετίνα είναι ένα βασικό είδος τέντας που – αν και μοιάζει με τις προηγούμενες που αναφέρθηκαν – είναι ανώτερης αισθητικής τελευταίας γενιάς και χαρακτηρίζεται από το πλεονέκτημα ότι όταν δεν χρησιμοποιείται μπορεί να κλείνει εντελώς με ηλεκτρική ασύρματη κίνηση ώστε να προφυλάσσονται οι βραχίονες, ο μηχανισμός και το ύφασμά της από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και την ατμοσφαιρική ρύπανση. Έχει πλαϊνούς οδηγούς που βοηθούν το ύφασμα να «ρολάρει» είτε κάθετα είτε οριζόντια, να μαζεύεται άνετα και να τεντώνει. Γνώρισμα των ποιοτικών τεντών αποτελεί το ηλεκτροστατικό βάψιμο στο ανοξείδωτο αλουμίνιο, η εσωτερική ενίσχυση των βραχιόνων και του σκελετού, το 100% αδιάβροχο ύφασμα και η προστασία που χαρίζουν από την υπεριώδη UV ηλιακή ακτινοβολία όπως ακριβώς και οι ποιοτικές επαγγελματικές ομπρέλες της εταιρείας μας. Η τέντα κασέτας με πλαϊνά μπρατσάκια είναι μια ειδική υποκατηγορία κατάλληλη για μπαλκόνια και παράθυρα.

Οι κάθετες τέντες ριντό με γάντζους είναι στην ουσία τα καινοτόμα roller σκίασης για εξωτερικούς χώρους όπως μπαλκόνια, βεράντες, παράθυρα, τζάμια ή τζαμαρίες τα οποία κάποιος επιθυμεί να κλείσει επαρκώς έχοντας άπλετη σκιά. Είναι κατάλληλες για πλαϊνά σημεία ενώ επίσης χρησιμοποιούνται ποιοτικά υλικά όπως ανθεκτικά ακρυλικά ή πολυεστερικά υφάσματα με αδιάβροχα χρώματα. Συγγενείς τέντες με αυτές αποτελούν και οι ρολοκουρτίνες οι οποίες είναι ιδανική επιλογή για εξωτερική και εσωτερική σκίαση συνδυάζοντας την ελκυστική εμφάνιση, το design και την υψηλή αισθητική που προσφέρουν στον χώρο ενώ σε αυτές μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και block out ύφασμα για επιπλέον σκίαση.

Υποκατηγορία της τέντας κασέτας αποτελεί η κάθετη κασέτα BOX καθώς και η κάθετη κασέτα τύπου ZIP. Αποτελούνται από μη τοξική διάφανη ζελατίνα, διάτρητο ύφασμα και τεντόπανο που τοποθετείται μέσα στον άξονα του κουτιού και μαζεύεται εκεί μέσα κάθε φορά που δεν χρησιμοποιείται. Η κίνηση σε αυτές τις τέντες μπορεί να γίνει είτε ηλεκτροκίνητα με moter είτε χειροκίνητα με κλασική μανιβέλα.

Ιδιαίτερης αισθητικής τέντες αποτελούν οι εφελκυόμενες τέντες οι οποίες είναι ανισόπεδου σχεδιασμού εξωτερικές τέντες. Χαρίζουν πλήρη προστασία και ταυτοχρόνως διακοσμούν με πρωτοποριακό τρόπο κάθε εξωτερικό χώρο, κήπο, αυλή, αίθριο, βεράντα, μπαλκόνι, ρετιρέ, προαύλιο, χώρο για barbeque και κάθε σημείο για χαλάρωση σε κατοικίες ή επιχειρήσεις όπως καφετέριες και ξενοδοχεία. Οι εφελκυόμενες τέντες έχουν μεγάλη σταθερότητα και στιβαρότητα ενώ παρέχεται μεγάλη διάρκεια εγγύησης για την προστασία που παρέχουν. Με τον ίδιο ανισόπεδο και πρωτότυπο τρόπο μπορούν να τοποθετηθούν και τα εφελκυόμενα πανιά ή τεντόπανα σε οποιονδήποτε εξωτερικό χώρο κερδίζοντας παράλληλα τις εντυπώσεις ενώ μπορούν να συνδυαστούν κάλλιστα με κάθυ τύπου ομπρέλας εξωτερικού χώρου.

Μέσα στην αναφορά μας σχετικά με τον τομέα συστημάτων σκίασης με τέντες πρέπει να αναφερθεί και το εξειδικευμένο σύστημα σκίασης για χώρους parking. Αυτό το σύστημα σκίασης εξωτερικών χώρων αποτελεί μια ειδική κατηγορία ιδανική για επαγγελματικούς αλλά και οικιακούς χώρους. Με την εγκατάστασή τους μπορείτε να προστατεύσετε το αυτοκίνητο, τη μηχανή, το ποδήλατο, το σκάφος και κάθε άλλο όχημά σας γλυτώνοντάς το από τη φθορά και την οξείδωση. Στα parking χρησιμοποιούνται τέντες ιδιαίτερης κατασκευής από μεταλλικά μέρη, εξαρτήματα και στιβαρές κολώνες μεγάλης αντοχής για την επίτευξη απόλυτης προστασίας από τον καιρό.

Συγγενής κατηγορία των τεντών αποτελούν και οι πέργκολες. Τα συστήματα σκίασης πέργκολας (τεντοπέργκολα, περγκοσύστημα ή περγκοτέντα), λειτουργούν ως μεγάλα στέγαστρα, μπορούν να είναι ξύλινης, μεταλλικής από αλουμίνιο ή σιδερένιας κατασκευής από ανοξείδωτο ατσάλι και διακρίνονται από μεγάλη ανθεκτικότητα, λειτουργικότητα και στιβαρότητα για σκίαση και ασφάλεια καλύπτοντας εξωτερικούς χώρους μεγάλων διαστάσεων. Μπορούν να είναι σταθερές, πλεχτές ή πτυσσόμενες (στην περγκοτέντα το τεντόπανο μπορεί να ανοιγοκλείνει), με ηλεκτρική ή χειροκίνητη κίνηση σε οποιοδήποτε χρώμα της προτίμησής σας. Συνδυάζουν την κλασική με τη μοντέρνα αισθητική, μπορούν να διαθέτουν υδρορροή που καταλήγει σε λούκι και χαρίζουν πλήρη στεγανοποίηση και αδιαβροχοποίηση στην περιοχή που καλύπτουν ακόμη και σε απαιτητικές περιπτώσεις έντονης βροχόπτωσης χιονιού ή χαλαζιού. Κάποιες πέργκολες μπορούν να είναι βιοκλιματικές με μόνωση επιτρέποντας στο άτομο που τις χρησιμοποιεί να ρυθμίζει τη ροή και την ποσότητα του αέρα που διέρχεται από αυτές χαρίζοντας την απαραίτητη σκιά και δροσιά.

Για να εξοπλιστείτε με ποιοτικά προϊόντα του τομέα συστημάτων σκίασης είναι χρήσιμη η έρευνα αγοράς για την ιδανική επιλογή που θα καλύπτει τις δικές σας ανάγκες. Επικοινωνήστε με τους ειδικούς μας για να πληροφορηθείτε σχετικά με την πληθώρα των επαγγελματικών ειδών σκίασης όπως τέντες, τεντόπανα, επαγγελματικές σκηνές για camping, κιόσκια, σκίαστρα και στέγαστρα ποικίλου τύπου, πέργκολες, αντιανεμικούς πτυσσόμενους ή σταθερούς ανεμοφράκτες (για υπαίθριους και ημιυπαίθριους χώρους) και ποιοτικά συστήματα εσωτερικής σκίασης. Τα κιόσκια έχουν γίνει πλέον εξίσου δημοφιλή ιδιαίτερα για παραλίες, πισίνες, κήπους, αυλές και παραθαλάσσιους χώρους και σε αυτά μπορούν να προστεθούν επίσης πρόσθετα αξεσουάρ όπως κουρτίνες, κουνουπιέρες, πάνελ κλπ. Για κάθε υπηρεσία και προϊόν η Remi έχει να σας προτείνει τις ιδανικότερες λύσεις στις πιο φθηνές και ασυναγώνιστες τιμές στα συστήματα επαγγελματικής σκίασης.

Παρά το γεγονός ότι η Remi δεν κατασκευάζει ούτε και προμηθεύει τους πελάτες της με τέντες, διαθέτει μεγάλη εμπειρία στα είδη σκίασης καθώς κατασκευάζει τις πιο ποιοτικές επαγγελματικές ομπρέλες της αγοράς εξυπηρετώντας με μεγάλη επιτυχία επιχειρήσεις και ιδιώτες στην Ελλάδα και το εξωτερικό εδώ και πολλά έτη.

Συμμετοχή Remi σε Εκθέσεις

Η εταιρεία μας συμμετέχει συχνά σε εκθέσεις προϊόντων, φροντίζοντας να βρίσκεται μέσα στον παλμό της αγοράς, αλλά και στην αιχμή της τεχνογνωσίας. Δείτε κάποιες απ’ τις εκθέσεις στις οποίες είχαμε συμμετοχή.

Δείτε επίσης

Δείτε το νέο μας εργοστάσιο στα Καλύβια Αττικής, έκτασης 6500 τ.μ..

Η ελληνική εταιρεία REMI, με παγκόσμια προβολή στο χώρο σκίασης και με εκτεταμένο δίκτυο περιοχών κάλυψης, είναι φυσικό να καλύπτει όλο το Εθνικό δίκτυο…

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για διάφορες κατηγορίες ομπρελών και για τον κάθε τύπο ομπρέλας ανάλογα τη χρήση…

Βρείτε πληροφορίες για τις τιμές επαγγελματικών ομπρελών της Remi και τις παραμέτρους που καθορίζουν την τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας.

Μάθε περισσότερα για:

ομπρέλες και είδη σκίασης

Κάλεσέ μας ή ζήτησέ μας να σε καλέσουμε για περισσότερες πληροφορίες πάνω στις διαφημιστικές μας ομπρέλες και τα υπόλοιπα προϊόντα της Remi. Η ομάδα μας θα βρει την καλύτερη και οικονομικότερη λύση για την επιχείρησή σου.

Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ