2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Μηχανισμός ομπρελών

Οι μηχανισμοί των ομπρελών αποτελούν το πιο σημαντικό κομμάτι των επαγγελματικών ομπρελών. Η REMI προσφέρει τρεις διαφορετικούς τύπους μηχανισμών στις σειρές ομπρελών της.

Ο μηχανισμός βαρούλκο είναι ένας κλασικός μηχανισμός με τροχαλίες και σχοινί. Πρόκειται για έναν οικονομικό και απλό μηχανισμό με υψηλή αντοχή. Είναι ιδανικός για επαγγελματίες στον χώρο της πισίνας και της παραλίας που απαιτούν μεγάλο αριθμό ομπρελών. Αυτός ο μηχανισμός ανήκει στη σειρά “Aeolus”.

Ο τηλεσκοπικός μηχανισμός με αντίβαρο εμφανίζεται στη σειρά ομπρελών “Armonia”. Αυτός ο μηχανισμός είναι εξαιρετικά γρήγορος και εύχρηστος, επιτρέποντας το άνοιγμα και το κλείσιμο της ομπρέλας με ευκολία. Επιπλέον, ο τηλεσκοπικός μηχανισμός αυτός επιτρέπει το άνοιγμα και το κλείσιμο της ομπρέλας πάνω από τα τραπεζοκαθίσματα.

Ο τηλεσκοπικός μηχανισμός με μανιβέλα χρησιμοποιείται αποκλειστικά στις ομπρέλες της REMI τα τελευταία 30 χρόνια και αποτελεί έναν από τους πιο αξιόπιστους και δοκιμασμένους μηχανισμούς στην παγκόσμια αγορά. Ο μηχανισμός αυτός λειτουργεί με περιστροφή της μανιβέλας και επιτρέπει το άνοιγμα και το κλείσιμο της ομπρέλας με άνεση. Χρησιμοποιείται στα κλασικά μοντέλα “Aegean”, στο εξελιγμένο μοντέλο “Horizon” που προσφέρει την ίδια λειτουργικότητα με το Aegean αλλά με επιπλέον ηλεκτρολογικά αξεσουάρ, καθώς και στο μοντέλο “Astra” που μπορεί να καλύψει έως και 42 m2. Επιπλέον, αυτός ο μηχανισμός είναι τηλεσκοπικός, καθιστώντας τον ιδανικό για επαγγελματίες στον χώρο της εστίασης, καθώς και για ιδιοκτήτες μπαρ και καφετεριών.

Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ