2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Πελατολόγιο

Η REMI Α.Β.Ε.Ε. έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο πελατολόγιο εξαιτίας της επιμονής της στην ποιότητα, της δέσμευσης της στην ικανοποίηση του πελάτη και βεβαίως λόγω των ιδιαίτερα ανταγωνιστικών τιμών.

Γιατί οι πελάτες επιλέγουν την ΡΕΜΙ για επαγγελματικές ομπρέλες;

Ποιότητα: Η ΡΕΜΙ χρησιμοποιεί μόνο τις πιο ποιοτικές πρώτες ύλες της αγοράς. Οι ακτίνες και ο κεντρικός άξονας κατασκευάζονται από αλουμίνιο από γνωστές ευρωπαϊκές εταιρείες με πιστοποιητικό ποιότητας. Υφάσματα 100% ακρυλικά από τον αυστριακό οίκο Sattler.

Τεχνογνωσία: Η ΡΕΜΙ έχει τεχνογνωσία στον τομέα των ομπρελών τα τελευταία 40 χρόνια. Έχει αναπτύξει μηχανουργείο με κατάλληλα μηχανήματα για την εξ ολοκλήρου παρασκευή των επαγγελματικών ομπρελών.

Συνέπεια: Η ΡΕΜΙ δεσμεύεται για κάθε παραγγελία επαγγελματικών ομπρελών με γραπτή προσφορά, στην οποία αναφέρονται η ημερομηνία παράδοσης κάθε έργου.

Υποστήριξη: Οι επαγγελματικές ομπρέλες είναι εργαλείο για κάθε επιχειρηματία ιδιοκτήτη εστιατορίων, ταβερνών, μπαρ και καφετέριες, οπότε η υποστήριξη αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι για να μπορείτε να υποδεχθείτε τους πελάτες σας 365 μέρες τον χρόνο.

Οικονομικές τιμές: Οι επαγγελματικές ομπρέλες πωλούνται σε τιμές κόστους, και υπάρχει ειδική πολιτική εκπτώσεων για πελάτες χονδρικής και λιανικής.

 

Παρακάτω παραθέτουμε ενδεικτικά κάποιους πελάτες που εμπιστεύτηκαν της εταιρεία μας, είτε για να διαφημιστούν μέσα απ’ τα προϊόντα μας, είτε για να σκιάσουν και να καλλύνουν αισθητικά το χώρο τους.

Τι λένε όσοι μας εμπιστεύτηκαν

Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ