2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Ομπρέλες βαρέος τύπου

Από το 1972 η Remi κατασκευάζει επαγγελματικές ομπρέλες βαρέος τύπου, καλύπτοντας τις πιο απαιτητικές ανάγκες των πελατών της, ακόμα και σε περιοχές που υπάρχουν καιρικά φαινόμενα μεγάλης έντασης και διάρκειας. H κατασκευή και σύνθεση τους γίνεται στην Ελλάδα, στο ιδιόκτητο εργοστάσιο της εταιρείας, και χρησιμοποιούνται υλικά άριστης ποιότητας και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

Τα συστήματα σκίασης, έχουν γίνει απαραίτητα για όλους τους επιχειρηματίες που εκμεταλλεύονται τον εξωτερικό τους χώρο (καφετέριες, ταβέρνες, ξενοδοχεία, οργανωμένες παραλίες, παιδότοποι κ.λπ.). Ωστόσο ομπρέλες βαρέως τύπου συναντούμε επίσης και σε αυλές, κήπους, βεράντες, μπαλκόνια και γενικότερα σε σημεία με έντονη ηλιοφάνεια που προσφέρονται για στιγμές χαλάρωσης και ανεμελιάς. Τα προϊόντα της Remi, συνδυάζουν τα ανώτατα standard ποιότητας με το χαμηλό κόστος αγοράς τους. Αυτοί είναι και οι βασικοί λόγοι που η εταιρεία έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της και εξάγει τα προϊόντα της σε χώρες όπως η Ολλανδία και η Γερμανία.

Όλες οι ομπρέλες βαρέος τύπου της Remi κατασκευάζονται ανάλογα με τις ανάγκες και την αρχιτεκτονική του εκάστοτε  χώρου προσφέροντας άνεση, ευελιξία και λειτουργικότητα. Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας, αφού επισκεφτεί και ελέγξει το χώρο που επιθυμείτε να γίνει η τοποθέτηση, σας προσφέρει έξυπνες και καινοτόμες λύσεις, στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς. Εκτός από την μεγάλη ποικιλία διαστάσεων η εταιρεία διαθέτει και μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων (τετράγωνες, κυκλικές, παραλληλόγραμμες κ.ά.).

Εξοπλισμός σε ομπρέλες βαρέος τύπου

Το ύφασμα που χρησιμοποιείται για τις ομπρέλες βαρέως τύπου είναι ακρυλικό ή πολυεστερικό, 100% αδιάβροχο, ανθεκτικό στην ακτινοβολία UV και διατίθεται σε μία μεγάλη ποικιλία ανεξίτηλων χρωμάτων. Σε περίπτωση που χρειαστεί η εκτύπωση λογότυπου, αυτό γίνεται με ψηφιακές μηχανές και ειδικά μελάνια έτσι ώστε τα σχέδια να αντέχουν στην αλμύρα, τον ήλιο και το πλύσιμο. Όλα τα υφάσματα της ΡΕΜΙ έχουν αεραγωγό στην κορυφή τους, ώστε να ενισχύεται η στιβαρή κατασκευή της ομπρέλας και να γίνεται ανθεκτική στις καταπονήσεις του αέρα. Ο σκελετός  κατασκευάζεται από τα καλύτερα υλικά και η ηλεκτροστατική βαφή του γίνεται με πολυεστερική πούδρα ώστε να παρέχεται η μέγιστη προστασία και ειδικά στις ομπρέλες θαλάσσης.

Στον εξοπλισμό συγκαταλέγονται τα θερμαντικά σώματα τα οποία η ΡΕΜΙ τα προσφέρει  σε πολύ φθηνές τιμές. Σε αυτά χρησιμοποιούνται λάμπες υπέρυθρης ακτινοβολίας οι οποίες προσφέρουν μεγάλη  οικονομία και οικολογική θέρμανση. Ένα επιπλέον αξεσουάρ είναι και οι υδρορροές, οι οποίες “διώχνουν” το νερό της βροχής προσφέροντας τα μέγιστα στην προστασία της ομπρέλας. Επίσης, οι βάσεις στήριξης στις ομπρέλες βαρέως τύπου παρέχουν εξαιρετική ασφάλεια και σε κάποιες από αυτές υπάρχει η δυνατότητα συνδεσμολογίας ηλεκτρικής παροχής.

Στις ομπρέλες βαρέος τύπου ο μηχανισμός ανάκλησης λειτουργεί είτε με μανιβέλα, είτε με παλάγκο με σχοινί, είτε ημιαυτόματα. Και στις τρείς περιπτώσεις η χρήση είναι εύκολη και μπορεί να γίνει απ’ οποιονδήποτε.

Στη βιοτεχνία μας ο πελάτης μπορεί να βρει ακόμα ξαπλώστρες αλουμινίου οι οποίες χαρακτηρίζονται από την στιβαρή κατασκευή τους και την άψογη αισθητική τους.

Οι συνεργάτες της Remi μεριμνούν για την άμεση μεταφορά και ασφαλή τοποθέτηση των προϊόντων της εταιρείας σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεστε. Άμεση εξυπηρέτηση υπάρχει και στην περίπτωση που η ομπρέλα βαρέως τύπου χρειαστεί επισκευή ή συντήρηση.

Με κατευθυντήριο άξονα την ποιοτική κατασκευή, την άριστη εξυπηρέτηση και τις ανταγωνιστικές τιμές, είμαστε δίπλα σας όλο το 24ωρο, καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους.

 

Μοιράσου την σελίδα:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Συμμετοχή Remi σε Εκθέσεις

Η εταιρεία μας συμμετέχει συχνά σε εκθέσεις προϊόντων, φροντίζοντας να βρίσκεται μέσα στον παλμό της αγοράς, αλλά και στην αιχμή της τεχνογνωσίας. Δείτε κάποιες απ’ τις εκθέσεις στις οποίες είχαμε συμμετοχή.

Δείτε επίσης

Δείτε το νέο μας εργοστάσιο στα Καλύβια Αττικής, έκτασης 6500 τ.μ..

Η ελληνική εταιρεία REMI, με παγκόσμια προβολή στο χώρο σκίασης και με εκτεταμένο δίκτυο περιοχών κάλυψης, είναι φυσικό να καλύπτει όλο το Εθνικό δίκτυο…

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για διάφορες κατηγορίες ομπρελών και για τον κάθε τύπο ομπρέλας ανάλογα τη χρήση…

Βρείτε πληροφορίες για τις τιμές επαγγελματικών ομπρελών της Remi και τις παραμέτρους που καθορίζουν την τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας.

Τι λένε οι πελάτες μας

Μετάβαση στο περιεχόμενο