2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Διαφημιστικές ομπρέλες

Οι Διαφημιστικές ομπρέλες της Remi

Οι διαφημιστικές ομπρέλες μας κατασκευάζονται με την ίδια τεχνογνωσία που χρησιμοποιούμε για τις επαγγελματικές ομπρέλες. Ο σκελετός τους είναι φτιαγμένος από υλικά σταθερά και ικανά να παρέχουν μέγιστη αντοχή σε αντίξοες καιρικές συνθήκες, αλλά και στις φθορές του ήλιου. Ο μηχανισμός ανοίγματος – κλεισίματος είναι εύχρηστος και τεχνικά άρτιος.

Πρόβαλε την επιχείρησή σου με διαφημιστικές ομπρέλες

Τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται είναι ακρυλικά (dolan), απολύτως αδιάβροχα και με ανεξίτηλα χρώματα. Μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα που σας αρέσει μέσα από ένα μεγάλο χρωματολόγιο, όπως επίσης μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα βαφής του σκελετού, αν δεν σας καλύπτει το λευκό που είναι η αρχική επιλογή της εταιρείας. Για την κατασκευή του υφάσματος χρησιμοποιείται η ίδια μέθοδος που χρησιμοποιείται στις επαγγελματικές ομπρέλες, με κλωστές υψηλής αντοχής, αεραγωγό στην κορυφή και βίδες στο πάνω και κάτω μέρος του υφάσματος, ώστε να διασφαλίζεται εξαιρετικά μεγάλη αντοχή στην ομπρέλα, όταν αυτή καταπονείται απ’ τους ανέμους.

Τέλος αυτό που ιδιαίτερα ενδιαφέρει σε μια διαφημιστική ομπρέλα, είναι η ποιότητα εκτύπωσης του λογότυπου και η αντοχή της εκτύπωσης σε αντίξοες καιρικές συνθήκες (βροχή, χαλάζι) και σε φθορές απ’ τον ήλιο.

Η εκτύπωση, για να διασφαλιστούν τα παραπάνω, γίνεται με δύο τρόπους:

  • Μεταξοτυπία, με ειδικά μελάνια δύο συστατικών που παρέχουν εξαιρετική αντοχή στην UV ηλιακή ακτινοβολία στο πλύσιμο στο πλυντήριο κ.λ.π.
  • Ψηφιακή εκτύπωση με μεγάλης αντοχής μελάνια σε υπερσύγχρονες ψηφιακές μηχανές εκτύπωσης υφάσματος.

Συμμετοχή Remi σε Εκθέσεις

Η εταιρεία μας συμμετέχει συχνά σε εκθέσεις προϊόντων, φροντίζοντας να βρίσκεται μέσα στον παλμό της αγοράς, αλλά και στην αιχμή της τεχνογνωσίας. Δείτε κάποιες απ’ τις εκθέσεις στις οποίες είχαμε συμμετοχή.

Δείτε επίσης

Δείτε το νέο μας εργοστάσιο στα Καλύβια Αττικής, έκτασης 6500 τ.μ..

Η ελληνική εταιρεία REMI, με παγκόσμια προβολή στο χώρο σκίασης και με εκτεταμένο δίκτυο περιοχών κάλυψης, είναι φυσικό να καλύπτει όλο το Εθνικό δίκτυο…

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για διάφορες κατηγορίες ομπρελών και για τον κάθε τύπο ομπρέλας ανάλογα τη χρήση…

Βρείτε πληροφορίες για τις τιμές επαγγελματικών ομπρελών της Remi και τις παραμέτρους που καθορίζουν την τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας.

Μάθε περισσότερα για τις διαφημιστικές ομπρέλες της Remi

Κάλεσέ μας ή ζήτησέ μας να σε καλέσουμε για περισσότερες πληροφορίες πάνω στις διαφημιστικές μας ομπρέλες και τα υπόλοιπα προϊόντα της Remi. Η ομάδα μας θα βρει την καλύτερη και οικονομικότερη λύση για την επιχείρησή σου.

Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ