2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Ομπρέλες εξωτερικού χώρου

Οι ομπρέλες εξωτερικού χώρου εξυπηρετούν πολλούς σκοπούς τόσο για επιχειρήσεις όσο και για σπίτια. Παρέχουν καταφύγιο από τον ήλιο και τη βροχή, και δημιουργούν μια πινελιά στυλ και μια ζεστή ατμόσφαιρα για υπαίθριες συγκεντρώσεις. Ας μπούμε στον κόσμο της αγοράς εξωτερικών ομπρελών και ας εξερευνήσουμε τις πολλές χρήσεις, τα σχήματα και τους τύπους τους.

Ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις αξιοποιούν τον εξωτερικό τους χώρο, κάνοντας τις ομπρέλες εξωτερικού χώρου ένα απαραίτητο αξεσουάρ. Αίθρια εστιατορίων, καφετέριες, ξενοδοχεία, καταστήματα λιανικής και άλλοι υπαίθριοι χώροι βασίζονται σε αυτά τα στέγαστρα για να προστατεύσουν τους πελάτες τους από το έντονο ηλιακό φως, τη βροχή και, γενικά, τον απρόβλεπτο καιρό. Επιπλέον, δημιουργούν ένα οπτικά ελκυστικό περιβάλλον για να χαλαρώσουν οι πελάτες τους και να περάσουν όμορφα. Οι ομπρέλες μπορούν να τοποθετηθούν ομοιόμορφα ή με συγκεκριμένο συνδυασμό σχημάτων και μεγεθών ώστε να προσαρμοστούν στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης, διασφαλίζοντας μια μοναδική και φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Ομπρέλες εξωτερικού χώρου της REMI

Τετράγωνη | Πολύγωνη
Κάλυψη: 11,3 - 25,4 τμ
Μέγιστο ύψος: 3,9 - 4,4 μ

Τετράγωνη | Παραλληλόγραμμη | Πολύγωνη
Κάλυψη: 4 - 12 τμ
Μέγιστο ύψος: 2,5 - 3 μ

Τετράγωνη | Παραλληλόγραμμη | Πολύγωνη
Κάλυψη: 4 - 20 τμ
Μέγιστο ύψος: 3,4 - 4,12 μ

Δωδεκάγωνη | Τετράγωνη | Παραλληλόγραμμη
Κάλυψη: 24 - 37,5 τμ
Μέγιστο ύψος: 4,4 - 5,3 μ

Τετράγωνη | Παραλληλόγραμμη
Κάλυψη: 16 - 25 τμ
Μέγιστο ύψος: 3,9 - 4,5 μ

Σκίαση, στυλ και λειτουργικότητα για όλους τους εξωτερικούς χώρους

Δεν είναι μόνο οι επιχειρήσεις που μπορούν να επωφεληθούν από τις ομπρέλες εξωτερικού χώρου, είναι και οι κατοικίες. Αναφερόμαστε σε διαμερίσματα, ταράτσες και μονοκατοικίες. Φανταστείτε τον εαυτό σας να χαλαρώνετε δίπλα στην πισίνα σας και να απολαμβάνετε ένα καλό βιβλίο κάτω από τη σκιά μιας μεγάλης και στιβαρής ομπρέλας. Ή ίσως διοργανώνοντας ένα πάρτι στον κήπο σας, όπου οι επισκέπτες περιφέρονται κάτω από τον σκιασμένο χώρο που δημιουργούν οι κομψές ομπρέλες που τοποθετήσατε, με υπέροχα χρώματα και σχέδια. Οι βεράντες, επίσης, (μικρές ή μεγάλες) μπορούν να μετατραπούν σε άνετα, σκιερά καταφύγια με τη σωστή ομπρέλα.

Μεγάλες ομπρέλες εξωτερικού χώρου

Αναρωτιέστε γιατί είναι σημαντικό να έχετε μία ή περισσότερες μεγάλες ομπρέλες εξωτερικού χώρου για το σπίτι ή την επιχείρησή σας; Η απάντηση είναι απλή: άνεση και στυλ. Προστατεύοντας τους επισκέπτες από τις ακτίνες του ήλιου, οι μεγάλες ομπρέλες εξωτερικού χώρου δημιουργούν ένα πιο δροσερό, πιο ευχάριστο και πιο δελεαστικό περιβάλλον. Επιπλέον, προσθέτουν μια πινελιά κομψότητας και στυλ, αναδεικνύοντας τη συνολική αισθητική του εξωτερικού σας χώρου.

Ένας δημιουργικός τρόπος για να καλύψετε μια μεγαλύτερη περιοχή είναι να συνδυάσετε πολλές ομπρέλες του ίδιου τύπου ή ακόμα και να αναμείξετε και να ταιριάξετε διαφορετικά σχήματα και στυλ, δημιουργώντας νοερά πολλαπλούς χώρους με ομπρέλες στον κήπο σας. Αυτή η προσέγγιση επιτρέπει την ευελιξία στο σχεδιασμό και διασφαλίζει ότι όλες οι περιοχές παρέχουν επαρκή σκιά. Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες, καθώς μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, υλικών και σχεδίων για να δημιουργήσετε την τέλεια υπαίθρια όαση.

Διατίθενται επίσης ομπρέλες ειδικού σχήματος (ειδικές κατασκευές ομπρελών) για να καλύψουν χώρους με ιδιαίτερες και ακανόνιστες διαστάσεις. Αυτά τα καινοτόμα σχέδια μπορεί να περιλαμβάνουν εξαγωνικά, οκταγωνικά, τραπέζια ή ακόμα και τριγωνικά στέγαστρα (μερικές φορές αναφέρονται ως ομπρέλες “πανιών”). Τέτοια ασυνήθιστα σχήματα μπορούν να προσθέσουν μια πινελιά ιδιοτροπίας και φινέτσας στο εξωτερικό σας περιβάλλον, παρέχοντας παράλληλα την απαραίτητη σκιά και άνεση σε ολόκληρο τον διαθέσιμο χώρο. Προσοχή όμως, φροντίστε οι ειδικές κατασκευές που θα επιλέξετε να σας δίνουν την δυνατότητα να ανοίξετε και να κλείσετε την ομπρέλα σας με ευκολία, ώστε να την προστατέψετε από την φθορά όταν οι καιρικές συνθήκες το απαιτούν ή να την κλείσετε όταν δεν την χρειάζεστε.

Συμπερασματικά, οι ομπρέλες εξωτερικού χώρου είναι απαραίτητη προσθήκη σχεδόν για κάθε επιχείρηση ή κατοικία που διαθέτει έστω και μικρό εξωτερικό χώρο και επιδιώκει να μεγιστοποιήσει τις δυνατότητές του και, κατά συνέπεια, τα κέρδη της. Με αμέτρητα στυλ, σχήματα και μεγέθη διαθέσιμα, η εύρεση της τέλειας ομπρέλας για να καλύψει τις δικές σας ανάγκες είναι πιο εύκολη από ποτέ. Γιατί λοιπόν να περιμένετε; Μετατρέψτε σήμερα το αίθριο, τον κήπο ή την πισίνα σας σε ένα σκιερό καταφύγιο για εσάς και τους οικείους σας με την κατάλληλη εξωτερική ομπρέλα μεγάλων διαστάσεων. Ανανεώστε τον εξωτερικό χώρο σας και δώστε του νέο σχήμα, χρώμα και αίσθηση που θα απολαμβάνετε όλο τον χρόνο, βρέξει χιονίσει.

Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ