2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Ομπρέλες κήπου

Οι ομπρέλες κήπου τηε ΡΕΜΙ αναβαθμίζουν την αισθητική της οικίας ή του εξοχικού χωρίς να παρεκκλίνουν χρωματικά από την εξωτερική αρχιτεκτονική του κτιρίου.

Τι είναι οι ομπρέλες κήπου

Όλες οι επαγγελματικές ομπρέλες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ομπρέλες κήπου. Οι παράγοντες που καθορίζουν την τελική επιλογή είναι η διάσταση και η γεωμετρία του χώρου.

Οι ομπρέλες κήπου αναβαθμίζουν την αισθητική της οικίας ή του εξοχικού χωρίς να παρεκκλίνουν χρωματικά από την εξωτερική αρχιτεκτονική του κτιρίου, καθώς το ύφασμα μπορεί να κατασκευαστεί σε 21 στάνταρ αποχρώσεις από 100% ακρυλικό αδιάβροχο και ανεξίτηλο ύφασμα από τον γνωστό αυστριακό οίκο Sattler. Έτσι οι ομπρέλες κήπου χάρη στο ειδικά σχεδιασμένο ύφασμά τους μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αποτελεσματική σκίαση και προστασία από τη βροχή.

Ομπρέλες κήπου της REMI

Τετράγωνη | Πολύγωνη
Κάλυψη: 11,3 - 25,4 τμ
Μέγιστο ύψος: 3,9 - 4,4 μ

Τετράγωνη | Παραλληλόγραμμη | Πολύγωνη
Κάλυψη: 4 - 12 τμ
Μέγιστο ύψος: 2,5 - 3 μ

Τετράγωνη | Παραλληλόγραμμη | Πολύγωνη
Κάλυψη: 4 - 20 τμ
Μέγιστο ύψος: 3,4 - 4,12 μ

Δωδεκάγωνη | Τετράγωνη | Παραλληλόγραμμη
Κάλυψη: 24 - 37,5 τμ
Μέγιστο ύψος: 4,4 - 5,3 μ

Τετράγωνη | Παραλληλόγραμμη
Κάλυψη: 16 - 25 τμ
Μέγιστο ύψος: 3,9 - 4,5 μ

Σε ποιους απευθύνονται οι ομπρέλες κήπου

Σε ιδιώτες που θέλουν να αναβαθμίσουν την αισθητική του εξωτερικού τους χώρου και επιθυμούν να σκιάσουν αποτελεσματικά τον κήπο τους και να στεγανοποιήσουν τον εξωτερικό τους χώρο.

Γιατί να επιλέξετε ομπρέλες REMI για τον κήπο

H REMI είναι πρωτοπόρος στο κομμάτι των επαγγελματικών ομπρελών από το 1972. Οι επαγγελματικές ομπρέλες σε σχέση με τις υπόλοιπες του εμπορίου σχεδιάζονται με γνώμονα την άρτια λειτουργικότητα και αντοχή στο πέρασμα του χρόνου. Έτσι ο πελάτης επιλέγοντας ένα επαγγελματικό προϊόν για τον κήπο, θα επωφελείται από την εργονομία, την ποιότητα, τις προδιαγραφές και την υποστήριξη που το συνοδεύουν. Μια από τις κατηγορίες αυτών των προϊόντων είναι οι ομπρέλες κήπου.

Οι ομπρέλες κήπου Remi είναι κατασκευασμένες από ειδικά σχεδιασμένα προφίλ αλουμινίου πολύ μεγάλης αντοχής, εφάμιλλα με εκείνα των επαγγελματικών ομπρελών που πρώτη η Remi κατασκεύασε και προώθησε στην Ελληνική αγορά.

Οι ομπρέλες κήπου Remi κατασκευάζονται στην Ελλάδα από Ελληνική εταιρεία και διατίθενται τόσο στην Ελληνική αγορά όσο και στην Ευρωπαϊκή ακόμα και στην Παγκόσμια αγορά, σε μεγάλη ποικιλία διαστάσεων, χρωμάτων στον σκελετό αλλά και στο ύφασμα καθώς επίσης και στον τρόπο λειτουργίας τους.

Η ομάδα έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας Remi, παρακολουθώντας συνεχώς τόσο τις τάσεις της εποχής, όσο και τις ανάγκες των καταναλωτών για μοντέρνα, εύχρηστα και ανθεκτικά προϊόντα, κατάφερε μέσα από έναν καλαίσθητο, πρωτοποριακό και εξελιγμένο σχεδιασμό με τα πιο σύγχρονα σχεδιαστικά λογισμικά, να δημιουργήσει την κατηγορία των ομπρελών κήπου. Οι ομπρέλες αυτής της κατηγορίας έχουν την μορφή επίπλου το οποίο έρχεται να προστεθεί αρμονικά στον εξωτερικό χώρο, στον κήπο ή στη βεράντα ενός σπιτιού ή καταστήματος.

Προδιαγραφές για τις ομπρέλες κήπου Remi

Οι ομπρέλες εξωτερικού χώρου για κήπους που διαθέτουμε καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα από αξεσουάρ όπως βάσεις στήριξης μόνιμες ή μεταφερόμενες, θήκες προστασίας από τις καιρικές συνθήκες ή κατά την αφαίρεση και αποθήκευση τους, φωτισμό Led, θέρμανση αλλά και σε κάποια από τα μοντέλα επιφάνεια τραπεζιού ρυθμιζόμενη καθ’ ύψος. Τα αξεσουάρ συνδυάζονται αρμονικά με τις ομπρέλες κήπου, προσθέτοντας επιπλέον λειτουργικότητα και προστασία στο προϊόν.

Τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται στις ομπρέλες κήπου Remi είναι των καλύτερων ευρωπαϊκών εργοστασίων τα οποία έχουν επιλεγεί με αυστηρά κριτήρια προδιαγραφών για να πληρούν τόσο την ευρωπαϊκή όσο και την παγκόσμια νομοθεσία.

Τα υφάσματα είναι ακρυλικά αδιάβροχα με προστασία κατά της μούχλας, με ανεξίτηλα χρώματα και μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων και σχεδίων η οποία ανανεώνεται διαρκώς ανάλογα με τις τάσεις της εποχής, έχουν υψηλό δείκτη προστασίας UV (υπεριώδους ακτινοβολίας) και είναι κατάλληλα και για αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Ο ποιοτικός συνδυασμός των υψηλών προδιαγραφών του σκελετού αλουμινίου με αυτών των ευρωπαϊκών προδιαγραφών αδιάβροχων και ανεξίτηλων υφασμάτων, τις αναδεικνύει ως ποιοτικά ανώτερες από κάποιες βαμβακερές ομπρέλες οι οποίες διατίθενται συνήθως σε εποχιακά καταστήματα ή και πολυκαταστήματα με είδη εξοχής.

Επίσης οι ομπρέλες κήπου Remi, λόγω του πρωτοποριακού σχεδιασμού και λειτουργικότητας τους, έρχονται να αντικαταστήσουν επάξια τις μόνιμες και αντιαισθητικές σταθερές κατασκευές της τέντας ή της πέργκολας.

Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ