2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Ομπρέλες Κήπου

Η εταιρεία Remi κατασκευάζει μια μεγάλη γκάμα εξελιγμένων προϊόντων σκίασης εξωτερικών χώρων. Μια από τις κατηγορίες αυτών των προϊόντων είναι οι ομπρέλες κήπου.

Οι ομπρέλες κήπου Remi είναι κατασκευασμένες από ειδικά σχεδιασμένα προφίλ αλουμινίου πολύ μεγάλης αντοχής, εφάμιλλα με εκείνα των επαγγελματικών ομπρελών που πρώτη η Remi κατασκεύασε και προώθησε στην Ελληνική αγορά.

Οι ομπρέλες κήπου Remi κατασκευάζονται στην Ελλάδα από Ελληνική εταιρεία και διατίθενται τόσο στην Ελληνική αγορά όσο και στην Ευρωπαϊκή ακόμα και στην Παγκόσμια αγορά, σε μεγάλη ποικιλία διαστάσεων, χρωμάτων στον σκελετό αλλά και στο ύφασμα καθώς επίσης και στον τρόπο λειτουργίας τους.

Η ομάδα έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας Remi, παρακολουθώντας συνεχώς τόσο τις τάσεις της εποχής, όσο και τις ανάγκες των καταναλωτών για μοντέρνα, εύχρηστα και ανθεκτικά προϊόντα, κατάφερε μέσα από έναν καλαίσθητο, πρωτοποριακό και εξελιγμένο σχεδιασμό με τα πιο σύγχρονα σχεδιαστικά λογισμικά, να δημιουργήσει την κατηγορία των ομπρελών κήπου. Οι ομπρέλες αυτής της κατηγορίας έχουν την μορφή επίπλου το οποίο έρχεται να προστεθεί αρμονικά στον εξωτερικό χώρο, στον κήπο ή στη βεράντα ενός σπιτιού ή καταστήματος.

Ομπρέλες κήπου Remi

Οι ομπρέλες κήπου Remi διαθέτουν μια μεγάλη γκάμα από αξεσουάρ όπως βάσεις στήριξης μόνιμες ή μεταφερόμενες, θήκες προστασίας από τις καιρικές συνθήκες ή κατά την αφαίρεση και αποθήκευση τους, φωτισμό Led, θέρμανση αλλά και σε κάποια από τα μοντέλα επιφάνεια τραπεζιού ρυθμιζόμενη καθ’ ύψος. Τα αξεσουάρ συνδυάζονται αρμονικά με τις ομπρέλες κήπου, προσθέτοντας επιπλέον λειτουργικότητα και προστασία στο προϊόν.

Τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται στις ομπρέλες κήπου Remi είναι των καλύτερων ευρωπαϊκών εργοστασίων τα οποία έχουν επιλεγεί με αυστηρά κριτήρια προδιαγραφών για να πληρούν τόσο την ευρωπαϊκή όσο και την παγκόσμια νομοθεσία.

Τα υφάσματα είναι ακρυλικά αδιάβροχα με προστασία κατά της μούχλας, με ανεξίτηλα χρώματα και μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων και σχεδίων η οποία ανανεώνεται διαρκώς ανάλογα με τις τάσεις της εποχής, έχουν υψηλό δείκτη προστασίας UV (υπεριώδους ακτινοβολίας) και είναι κατάλληλα και για αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Ο ποιοτικός συνδυασμός των υψηλών προδιαγραφών του σκελετού αλουμινίου με αυτών των ευρωπαϊκών προδιαγραφών αδιάβροχων και ανεξίτηλων υφασμάτων, τις αναδεικνύει ως ποιοτικά ανώτερες από κάποιες βαμβακερές ομπρέλες οι οποίες διατίθενται συνήθως σε εποχιακά καταστήματα ή και πολυκαταστήματα με είδη εξοχής.

Επίσης οι ομπρέλες κήπου Remi, λόγω του πρωτοποριακού σχεδιασμού και λειτουργικότητας τους, έρχονται να αντικαταστήσουν επάξια τις μόνιμες και αντιαισθητικές σταθερές κατασκευές της τέντας ή της πέργκολας.

Μοιράσου την σελίδα:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Συμμετοχή Remi σε Εκθέσεις

Η εταιρεία μας συμμετέχει συχνά σε εκθέσεις προϊόντων, φροντίζοντας να βρίσκεται μέσα στον παλμό της αγοράς, αλλά και στην αιχμή της τεχνογνωσίας. Δείτε κάποιες απ’ τις εκθέσεις στις οποίες είχαμε συμμετοχή.

Δείτε επίσης

Δείτε το νέο μας εργοστάσιο στα Καλύβια Αττικής, έκτασης 6500 τ.μ..

Η ελληνική εταιρεία REMI, με παγκόσμια προβολή στο χώρο σκίασης και με εκτεταμένο δίκτυο περιοχών κάλυψης, είναι φυσικό να καλύπτει όλο το Εθνικό δίκτυο…

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για διάφορες κατηγορίες ομπρελών και για τον κάθε τύπο ομπρέλας ανάλογα τη χρήση…

Βρείτε πληροφορίες για τις τιμές επαγγελματικών ομπρελών της Remi και τις παραμέτρους που καθορίζουν την τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας.

Τι λένε οι πελάτες μας

Μετάβαση στο περιεχόμενο