Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Οικογένεια: Aegean

Επέλεξε τις διαστάσεις και την κάλυψη που θέλεις και δες τις ομπρέλες που πληρούν τις προδιαγραφές σου. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινώνησε μαζί μας και θα βρούμε μαζί αυτό που ταιριάζει καλύτερα στην επιχείρησή σου.

Μέγιστο μήκος

Σχήμα

Αξεσουάρ

Πληροφορίες για την σειρά Aegean

Η σειρά επαγγελματικών ομπρελών Aegean διαθέτει μοντέλα το μήκος των οποίων κυμαίνεται από τα 3,5 μέχρι και τα 5 μέτρα, με κάλυψη επιφάνειας από 11,3 μέχρι και 25,4 τετραγωνικά μέτρα. Ο χειρισμός της ομπρέλας γίνεται με εξωτερική μανιβέλα.

Στην σειρά αυτή διατίθενται σε 2 βασικά σχήματα, οκτάγωνες και τετράγωνες. Το βάρος των ομπρελών κυμαίνεται από τα 38 μέχρι τα 60 κιλά. Η ποικιλία σχημάτων και μεγεθών της σειράς αυτής είναι τέτοια ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο σε μικρούς, όσο και σε μεγάλους χώρους, τοποθετημένες με την κατάλληλη, για κάθε χώρο, συστοιχία.

Η μοναδική καινοτομία του εσωτερικού τηλεσκοπικού μηχανισμού της ομπρέλας κάνει τον χειρισμό της ιδιαίτερα εύκολο, ακόμα και στα μεγάλα μοντέλα της σειράς. Σημαντικό πλεονέκτημα αποτελεί η δυνατότητα ανοίγματος και κλεισίματος της κάθε ομπρέλας χωρίς την αφαίρεση των τραπεζιών και των καθισμάτων που βρίσκονται κάτω από αυτή.

Διαστάσεις και Μοντέλα σειράς Aegean
Διαστάσεις και Μοντέλα σειράς Aegean

Σκελετός ομπρελών σειράς Aegean

Για την επίτευξη προϊόντων υψηλής αντοχής σε κάθε είδους καταπονήσεις, η Remi χρησιμοποιεί ειδικά ενισχυμένο κράμα αλουμινίου πολύ μεγάλης σκληρότητας και αντοχής. Όλα τα μοντέλα της σειράς διαθέτουν 8 ακτίνες συρταρωτού ενισχυμένου προφίλ, διαστάσεων 40x20x2mm.

Η βαφή του σκελετού «σφραγίζει» το μέταλλο, προστατεύοντάς το από την υγρασία και κυρίως από το αλάτι στις παραθαλάσσιες περιοχές. Πρόκειται για ηλεκτροστατική βαφή με πολυεστερική πούδρα, που δίνει ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα υψηλών προδιαγραφών.

Η αρτιότητα των υλικών σε συνδυασμό με την ύψιστη τεχνογνωσία της Remi, συνεπάγονται προϊόντα με την μεγαλύτερη σταθερότητα και αξιοπιστία από όλα τα αντίστοιχα μοντέλα της αγοράς.

Η εταιρεία δίνει την μεγαλύτερη έμφαση στην ικανοποίηση του επαγγελματία, παρουσιάζοντας ομπρέλες – κοσμήματα για τον χώρο και την επιχείρηση. Δεν είναι τυχαία η συνεχής αύξηση των πωλήσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και οι άριστες κριτικές που λαμβάνει η Remi από τους πελάτες της.

Αεραγωγός

Απαραίτητο συμπλήρωμα κάθε ομπρέλας είναι ο αεραγωγός που τοποθετείται στην κορυφή της. Δημιουργεί μια έξοδο για τον αέρα που συμπιέζεται κάτω από την ομπρέλα, εκτονώνοντας άμεσα την συσσωρευμένη πίεση στο εσωτερικό της. Αποτελεί σημαντικό βοήθημα για την σταθερότητα της ομπρέλας και την ασφάλεια των πελατών σας. Ουσιαστικά, βοηθάει την ομπρέλα να παραμείνει στην θέση της ακόμα και με δυνατό αέρα.

Ο αεραγωγός δρα, παράλληλα, σαν ένα μίνι-κλιματιστικό κατά τους θερινούς μήνες. Διοχετεύει τον θερμό αέρα που εγκλωβίζεται στην κορυφή εκτός της ομπρέλας, δημιουργώντας μια ήπια και σταθερή ροή δροσερού αέρα κάτω από την επιφάνεια σκίασης.

Αξεσουάρ

Δεν είναι λίγες οι επιχειρήσεις στην Ελλάδα που διαθέτουν επαρκή εξωτερικό χώρο για τους πελάτες τους. Η δυνατότητα αυτή αυξάνει σημαντικά τα έσοδα της επιχείρησης και το πελατολόγιό της. Η Remi προσφέρει την καλύτερη και οικονομικότερη λύση για την στέγαση του εξωτερικού σας χώρου.

Με τα προϊόντα της Remi, μπορείτε πλέον να διαθέσετε τον χώρο σας στους πελάτες σας χειμώνα και καλοκαίρι. Οι υδρορροές της σειράς Aegean θα δώσουν την μέγιστη προστασία από την βροχή, οριοθετώντας έναν μεγάλο και απόλυτα προστατευμένο χώρο από κάτω, απομακρύνοντας άμεσα το νερό της βροχής. Τα αδιάβροχα και ανεξίτηλα υφάσματα που χρησιμοποιούμε είναι ένας ακόμα παράγοντας για να εμπιστευτείτε την Remi.

Χειρισμός ομπρελών Aegean

Ευκολία και χρηστικότητα είναι οι 2 λέξεις που συνοψίζουν το πνεύμα των προϊόντων της Remi.

Ο μηχανισμός ανοίγματος και κλεισίματος των μοντέλων της σειράς Aegean με εξωτερική μανιβέλα εγγυάται τον εύκολο και γρήγορο χειρισμό τους. Χρησιμοποιήστε τον  μηχανισμό για να κλείνετε την ομπρέλα σας τακτικά, δεν θα δυσκολευτείτε καθόλου.

Οι επαγγελματικές ομπρέλες Aegean της Remi

Η Remi, θέτοντας τις καλύτερες προδιαγραφές, δημιούργησε την σειρά Aegean για την εξυπηρέτηση όλων των επιχειρήσεων που διαθέτουν εξωτερικό χώρο. Όχι μόνο αυξάνουν την διαθέσιμη χρηστική επιφάνεια για τους πελάτες τους αλλά ταυτόχρονα προβάλουν υπηρεσίες και αγαθά με έναν τρόπο που είναι αδύνατον να περάσει απαρατήρητος.

Τι λένε οι πελάτες μας