2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Πέργκολες

Η πέργκολα είναι η  ιδανική λύση για τον ιδιώτη και τον επαγγελματία, καθώς οι πέργκολες έχουν το πλεονέκτημα ότι μπορούν να εγκατασταθούν γρήγορα και εύκολα σε κήπους, αυλές, μπαλκόνια, εξωτερικούς χώρους και καταστήματα εστίασης. Οι πέργκολες προσφέρουν πλήρη σκίαση και αδιαβροχοποίηση και ανήκουν στα βασικά συστήματα σκίασης μαζί με τις τέντες και τις ομπρέλες.

Με τις πέργκολες αρίστης ποιότητας και αισθητικής σε πολλά σχέδια, μπορείτε να μετατρέψετε τον ανεκμετάλλευτο χώρο της επιχείρησής σας και να κερδίσετε περισσότερο εισόδημα. Οι πέργκολες έρχονται σε ποικίλα χρώματα και αποχρώσεις. Στις κατασκευές αλουμινίου γίνεται ηλεκτροστατική βαφή και μπορεί να επιλεγεί οποιαδήποτε απόχρωση του RAL ταιριάζει με την αισθητική και την αρχιτεκτονική του σπιτιού ή της επιχείρησης. Τα πιο έξυπνα και εργονομικά μοντέλα παρέχουν λύσεις λειτουργίας με τηλεχειρισμό ή και με απομακρυσμένη χρήση. Για παράδειγμα, σε περιπτώσεις με δυνατούς ανέμους, ο χρήστης μπορεί να κλείσει την πέργκολα απομακρυσμένα από το κινητό του. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων και σχεδίων στα τεντόπανα. Η πέργκολα εκτός από την πρακτικότητα και την εργονομία συμβάλλει και στην εστίαση, καθώς τα κλασικά ή μοντέρνα σχέδια εναρμονίζονται με το υπάρχον κτίσμα.

Γιατί να επιλέξω πέργκολα;

 • Η πέργκολα έχει μεγάλη αντοχή στον αέρα και στις ακραίες καιρικές συνθήκες.
 • Προσφέρει πλήρη αδιαβροχοποίηση στον στεγαζόμενο χώρο.
 • Δημιουργεί πολύ καλή σκίαση και προστασία από τον ήλιο.
 • Η πέργκολα δημιουργεί ιδιωτικότητα και προστασία για εσάς και την οικογένειά σας από τα αδιάκριτα βλέμματα.
 • Αντοχή στην υγρασία και στην αλμύρα.
 • Η συντήρηση που χρειάζεται είναι ελάχιστη.

Ποια είναι τα είδη της πέργκολας;

 • Ξύλινες πέργκολες
 • Πέργκολες Αλουμινίου
 • WPC έτοιμες
 • Καφασωτά
 • Βιοκλιματικές πέργκολες

Πώς να προμηθευτείτε συστήματα πέργκολας;

Ζητήστε αναλυτική προσφορά από εξουσιοδοτημένα συνεργεία για να συγκρίνετε και να βρείτε τις πιο οικονομικές τιμές, σε πέργκολες καλής ποιότητας.

Πότε πρέπει να αποφύγετε την πέργκολα;

Σε περιπτώσεις με ιδιαίτερες γεωμετρίες, όπου ο χώρος δεν είναι “τετραγωνισμένος” η εγκατάσταση πέργκολας δεν είναι εφικτή. Σε τέτοιες περιπτώσεις που θέλουμε να πετύχουμε πλήρη σκίαση και αδιαβροχοποίηση σε εξωτερικούς χώρους με ιδιαίτερες γεωμετρίες και χρειαζόμαστε εξατομικευμένες κατασκευές, η ειδική κατασκευή επαγγελματικών ομπρελών είναι μονόδρομος. Μεγάλη προσοχή χρειάζεται σε αυτό το κομμάτι καθώς πρέπει να απευθυνθούμε σε επαγγελματίες γνωστούς στην αγορά των επαγγελματικών ομπρελών, με καλές γνώσεις και εμπειρία στην αποτύπωση του χώρου και στο μηχανολογικό σχέδιο.

Σημείωση: Το παραπάνω κείμενο έχει ενημερωτικό χαρακτήρα. Η REMI δεν κατασκευάζει ούτε εμπορεύεται πέργκολες.

Συμμετοχή Remi σε Εκθέσεις

Η εταιρεία μας συμμετέχει συχνά σε εκθέσεις προϊόντων, φροντίζοντας να βρίσκεται μέσα στον παλμό της αγοράς, αλλά και στην αιχμή της τεχνογνωσίας. Δείτε κάποιες απ’ τις εκθέσεις στις οποίες είχαμε συμμετοχή.

Δείτε επίσης

Δείτε το νέο μας εργοστάσιο στα Καλύβια Αττικής, έκτασης 6500 τ.μ..

Η ελληνική εταιρεία REMI, με παγκόσμια προβολή στο χώρο σκίασης και με εκτεταμένο δίκτυο περιοχών κάλυψης, είναι φυσικό να καλύπτει όλο το Εθνικό δίκτυο…

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για διάφορες κατηγορίες ομπρελών και για τον κάθε τύπο ομπρέλας ανάλογα τη χρήση…

Βρείτε πληροφορίες για τις τιμές επαγγελματικών ομπρελών της Remi και τις παραμέτρους που καθορίζουν την τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας.

Μάθε περισσότερα για:

ομπρέλες και είδη σκίασης

Κάλεσέ μας ή ζήτησέ μας να σε καλέσουμε για περισσότερες πληροφορίες πάνω στις διαφημιστικές μας ομπρέλες και τα υπόλοιπα προϊόντα της Remi. Η ομάδα μας θα βρει την καλύτερη και οικονομικότερη λύση για την επιχείρησή σου.

Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ