2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Ξαπλώστρες

Ξαπλώστρες Παραλίας, Κήπου και Βεράντας

Η εταιρεία Remi μέσα από την πολύχρονη πείρα της στην κατεργασία και επεξεργασία του Αλουμινίου για την παραγωγή ποιοτικών και ανθεκτικών προϊόντων σκίασης σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες της αγοράς, σχεδίασε και κατασκευάζει ένα νέο εξίσου ποιοτικό και ανθεκτικό προϊόν έτοιμο να καλύψει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού επαγγελματία. Το προϊόν αυτό είναι, η επαγγελματική ανακλινώμενη ξαπλώστρα αλουμινίου.

Ξαπλώστρα Αλουμινίου

Η επαγγελματική ξαπλώστρα αλουμινίου Remi, είναι ένα προϊόν σχεδιασμένο και κατασκευασμένο να καλύπτει τις ανάγκες των επαγγελματιών, η δε στιβαρή κατασκευή της επιτρέπει την μακρόχρονη και ‘σκληρή’ χρήση της χωρίς προβλήματα.

Η ξαπλώστρα αλουμινίου που κατασκευάζει η εταιρεία Remi, είναι 100% ελληνικής κατασκευής προϊόν και χρησιμοποιείται κυρίως για την κάλυψη των αναγκών σε πισίνες ξενοδοχείων, οργανωμένες παραλίες, πλαζ, pool bar, beach bar, ενοικιαζόμενες παραλίες, επίσης και για χρήση σε ιδιωτικές πισίνες.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Σκελετός: Από ειδικά σχεδιασμένα προφίλ αλουμινίου, με κράμα πολύ μεγάλης αντοχής.
Διάσταση (χωρίς στρώμα/μαξιλάρι) (ΜxΠxΥ): 197x75x24 cm.
Χρώμα σκελετού: Λευκό (RAL 9010). Υπάρχει δυνατότητα βαφής και σε άλλες αποχρώσεις, κατόπιν συνεννοήσεως.
Βαφή: Ηλεκτροστατική με κατάλληλη επεξεργασία για χρήση του προϊόντος σε έντονες κλιματικές συνθήκες (αλμύρα και ήλιος).

Εξαρτήματα πλάτης

α. Εξάρτημα (Μεντεσές) για την ανάκληση της πλάτης: Αλουμίνιο ειδικά σχεδιασμένο και επεξεργασμένο σε κέντρο κατεργασίας.
β. Κλίμακα ρύθμισης ανάκλησης πλάτης: Ειδικά σχεδιασμένο προφίλ αλουμινίου με 4 θέσεις για την ανάκληση της πλάτης της ξαπλώστρας.
Μαξιλάρι / στρώμα: Αφρολέξ μεγάλης πυκνότητας (κλίμακα 250), επενδυμένο με ακρυλικό αδιάβροχο ύφασμα και με μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Το ύφασμα έχει περιμετρικά ‘κρυφό’ φερμουάρ για την εύκολη αφαίρεση και τοποθέτηση του. Το πάχος του μαξιλαριού / στρώματος είναι: 16 cm.

Η τελική διάσταση της ξαπλώστρας με τον συγκεκριμένο τύπο μαξιλαριού / στρώματος είναι (ΜxΠxΥ): 197x75x40 cm.

Πλεονεκτήματα

– Η επαγγελματική ξαπλώστρα αλουμινίου Remi, δεν χρειάζεται σχεδόν καμία ιδιαίτερη συντήρηση σε σχέση με τις ξαπλώστρες που είναι κατασκευασμένες από ξύλινο σκελετό. (Είναι γνωστές οι ιδιαίτερες απαιτήσεις συντήρησης του ξύλου όταν αυτό εκτίθεται σε έντονες κλιματικές συνθήκες, όσο καλής ποιότητας και αν είναι αυτό).

– Το κάτω μέρος μιας επαγγελματικής ξαπλώστρας αλουμινίου Remi, είναι κατασκευασμένο έτσι ώστε το στρώμα / μαξιλάρι να μη χάνει την φόρμα του, αντίθετα με ότι συμβαίνει με τα διάτρητα p.v.c. καλύμματα τα οποία ξεχειλώνουν μετά από παρατεταμένη χρήση, με αποτέλεσμα την μη ικανοποίηση και δυσφορία του πελάτη.

– Η ξαπλώστρα αλουμινίου Remi είναι ελληνικής κατασκευής προϊόν, με αποτέλεσμα η κατασκευάστρια εταιρεία Remi να είναι κοντά στον πελάτη πριν αλλά και μετά την πώληση, τόσο σε συμβουλευτικό επίπεδο όσο και στην άμεση παροχή service των προϊόντων που κατασκευάζει.

Η επαγγελματική ξαπλώστρα αλουμινίου Remi σε συνδυασμό με τις επαγγελματικές ομπρέλες αλουμινίου που κατασκευάζει η εταιρεία, αποτελούν ένα μοναδικό ‘εργαλείο’ για τον κάθε επαγγελματία ή ιδιώτη που θέλει να προσφέρει άψογες υπηρεσίες φιλοξενίας και διαμονής στο πελάτη.

Συμμετοχή Remi σε Εκθέσεις

Η εταιρεία μας συμμετέχει συχνά σε εκθέσεις προϊόντων, φροντίζοντας να βρίσκεται μέσα στον παλμό της αγοράς, αλλά και στην αιχμή της τεχνογνωσίας. Δείτε κάποιες απ’ τις εκθέσεις στις οποίες είχαμε συμμετοχή.

Δείτε επίσης

Δείτε το νέο μας εργοστάσιο στα Καλύβια Αττικής, έκτασης 6500 τ.μ..

Η ελληνική εταιρεία REMI, με παγκόσμια προβολή στο χώρο σκίασης και με εκτεταμένο δίκτυο περιοχών κάλυψης, είναι φυσικό να καλύπτει όλο το Εθνικό δίκτυο…

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για διάφορες κατηγορίες ομπρελών και για τον κάθε τύπο ομπρέλας ανάλογα τη χρήση…

Βρείτε πληροφορίες για τις τιμές επαγγελματικών ομπρελών της Remi και τις παραμέτρους που καθορίζουν την τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας.

Μάθε περισσότερα για τις διαφημιστικές ομπρέλες της Remi

Κάλεσέ μας ή ζήτησέ μας να σε καλέσουμε για περισσότερες πληροφορίες πάνω στις διαφημιστικές μας ομπρέλες και τα υπόλοιπα προϊόντα της Remi. Η ομάδα μας θα βρει την καλύτερη και οικονομικότερη λύση για την επιχείρησή σου.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΜΠΡΕΛΩΝ

Astra

14 μοντέλα | μεγ. κάλυψη 39 τ.μ.

Horizon

3 μοντέλα | μεγ. κάλυψη 25 τ.μ.

Aegean

7 μοντέλα | μεγ. κάλυψη 25 τ.μ.

Aeolus

9 μοντέλα | μεγ. κάλυψη 12 τ.μ.

Armonia

15 μοντέλα | μεγ. κάλυψη 20 τ.μ.

Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ