2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Επαγγελματικές ομπρέλες

Οι επαγγελματικές ομπρέλες μας διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και διαστάσεων και μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη σκίασης και παράλληλα να βελτιστοποιήσουν αισθητικά την εικόνα μιας επιχείρησης είτε είναι ξενοδοχείο, καφετέρια, εστιατόριο ή εκθεσιακό περίπτερο. Είναι επίσης η καλύτερη επιλογή για τη βεράντα, τον κήπο ή την πισίνα σας.

Δείτε τις σειρές των ομπρελών μας

Οικογένειες Επαγγελματικών Ομπρελών της Remi

Οι επαγγελματικές ομπρέλες μας χωρίζονται σε 4 οικογένειες (τύπους) με βάση τον μηχανισμό λειτουργίας τους. Κάθε οικογένεια φέρει την δική της βάση στήριξης.

Astra

14 μοντέλα | μεγ. κάλυψη 39 τ.μ.

Horizon

3 μοντέλα | μεγ. κάλυψη 25 τ.μ.

Aegean

7 μοντέλα | μεγ. κάλυψη 25 τ.μ.

Aeolus

9 μοντέλα | μεγ. κάλυψη 12 τ.μ.

Armonia

15 μοντέλα | μεγ. κάλυψη 20 τ.μ.

Περισσότερα για τις
Επαγγελματικές ομπρέλες της Remi

Οι επαγγελματικές μας ομπρέλες αποτελούνται από σκελετό, μηχανισμό λειτουργίας, ύφασμα, βάση στήριξης και αξεσουάρ.

Κάθε ομπρέλα έχει το δικό της σχεδιασμό και εξυπηρετεί διαφορετικές ανάγκες, αλλά σε όλες υπάρχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά που έχουν να κάνουν με την αντοχή και την χρηστικότητα.

Επαγγελματικές ομπρέλες στην μεγαλύτερη ποικιλία διαστάσεων

Οι επαγγελματικές ομπρέλες της Remi διακρίνονται από την μεγάλη τους ποικιλία σε διαστάσεις και σχήματα. Δείτε αναλυτικά όλα τα μοντέλα που διαθέτουμε στην Ελληνική και την ξένη αγορά.

Ο σκελετός κάθε ομπρέλας είναι φτιαγμένος από υλικά που διασφαλίζουν τη μέγιστη αντοχή στις καιρικές συνθήκες. Το σχήμα τους ποικίλλει (τετράγωνες, οκτάγωνες κ.λ.π.), ενώ το βάρος τους διαφοροποιείται ανάλογα με την επιφάνεια που πρόκειται να καλύψουν.

Ο μηχανισμός λειτουργίας, πέραν της τεχνικής του αρτιότητας, εξασφαλίζει εύκολο και γρήγορο άνοιγμα και κλείσιμο της ομπρέλας.

Το ύφασμα κάθε ομπρέλας αποτελείται από ξεχωριστά κομμάτια πανιού, που ενώνονται μεταξύ τους σε ειδικές γαζωτικές μηχανές με στριφωτήρια και κλωστές υψηλής αντοχής. Στην κορυφή του υφάσματος υπάρχει αεραγωγός, ο οποίος σε συνδυασμό με βίδες που υπάρχουν στο κάτω και στο πάνω μέρος του υφάσματος προσδίδουν μεγάλη αντοχή στις καταπονήσεις του υφάσματος απ’ τον αέρα. Τα υφάσματα είναι αδιάβροχα και τα χρώματα τους ανεξίτηλα.

Η βάση στήριξης είναι σχεδιασμένη έτσι που να γίνεται εύκολα η μεταφορά της και σωστά ευθυγραμμισμένη η τοποθέτηση της.

Πληροφορίες για Επαγγελματικές ομπρέλες

Η σωστή επαγγελματική ομπρέλα είναι πολύ σημαντική όχι μόνο για τη σκίαση αλλά και για την προβολή και την αισθητική της επιχείρησής σας. Η εταιρεία REMI δραστηριοποιείται από το 1972 στο χώρο των συστημάτων σκίασης δημιουργώντας καινοτόμες λύσεις και εξυπηρετώντας επαγγελματίες αλλά και ιδιώτες που επιθυμούν να ξεχωρίσουν.

Στόχος μας ήταν και είναι η δημιουργία προϊόντων που ξεχωρίζουν όχι μόνο από τον υψηλής αισθητικής σχεδιασμό τους αλλά και από την χρηστικότητά τους. Οι επαγγελματικές μας ομπρέλες συνδυάζουν λειτουργικότητα, αντοχή, design και προσιτές τιμές καθιστώντας τες τον απόλυτο σύμμαχο στη μάχη με τον ήλιο αλλά και τη βροχή.

Στα προϊόντα μας θα βρείτε μια πληθώρα σχεδίων, διαστάσεων και χρωμάτων και οι επαγγελματικές μας ομπρέλες μπορούν να καλύψουν μια μεγάλη γκάμα από ανάγκες. Ο κάθε τύπος ομπρέλας εξυπηρετεί συγκεκριμένες ανάγκες και προσφέρει λύσεις σκίασης βασισμένες στην τεχνογνωσία και την πολυετή μας εμπειρία.

Αν παρόλα αυτά θέλετε κάτι εξειδικευμένο είμαστε στη διάθεσή σας να σχεδιάσουμε τη δική σας ομπρέλα, κατά παραγγελία, όπως τη θέλετε εσείς λαμβάνοντας υπόψιν μας τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Επωφεληθείτε από την πείρα που έχουμε στην κατασκευή επαγγελματικών ομπρελών και επιλέξτε το χρώμα του υφάσματος και σκελετού που ταιριάζει στο χώρο σας, μπορεί να περιλαμβάνει και εκτύπωση λογοτύπου, στον τύπο ομπρέλας που επιθυμείτε.

Χρήση επαγγελματικής ομπρέλας

Οι επαγγελματικές μας ομπρέλες απευθύνονται σε όσους έχουν ανάγκη από μια οικονομική και καλόγουστη λύση για σκίαση του χώρου τους και επιθυμούν προϊόντα με ανθεκτικότητα και ξεχωριστό design. Τις επαγγελματικές μας ομπρέλες μπορείτε να τοποθετήσετε σε:
καφετέριες

 • ξενοδοχεία
 • εστιατόρια
 • ταβέρνες
 • εκθεσιακά περίπτερα
 • πισίνα
 • παραλία
 • βεράντες
 • βίλες
 • κήπο

Όποιο τύπο και σχέδιο επαγγελματικής ομπρέλας και αν επιλέξετε όλες αποτελούνται από:

Ανθεκτικό σκελετό: ο κάθε σκελετός είναι κατασκευασμένος από υλικά που διασφαλίζουν μέγιστη αντοχή στις καιρικές συνθήκες. Το σχήμα του μπορεί να ποικίλει (τετράγωνο, οκτάγωνο κ.α.) ενώ το βάρος του διαφοροποιείται ανάλογα με την επιφάνεια που θα καλύψει.

Σύγχρονο μηχανισμό λειτουργίας: όλοι μας οι μηχανισμοί είναι τεχνικά άρτιοι και εξασφαλίζουν εύκολο και γρήγορο άνοιγμα και κλείσιμο της ομπρέλας.

Ύφασμα ποιότητας: το ύφασμα της κάθε ομπρέλας αποτελείται από ξεχωριστά κομμάτια πανιού τα οποία ενώνονται μεταξύ τους σε ειδικές γαζωτικές μηχανές με στριφωτήρα και κλωστές υψηλής αντοχής εξασφαλίζοντας ανώτερη αισθητική και ανθεκτικότητα. Στην κορυφή του υφάσματος υπάρχει αεραγωγός ο οποίος σε συνδυασμό με τις βίδες που υπάρχουν στο κάτω και πάνω μέρος του υφάσματος προσδίδει μεγάλη αντοχή στην καταπόνηση που δέχεται το ύφασμα από τον αέρα. Όλα μας τα υφάσματα που χρησιμοποιούμε είναι αδιάβροχα και τα χρώματά τους ανεξίτηλα.

Βάση στήριξης: η βάση στήριξης είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο που να επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη μεταφορά της καθώς και τη σωστά ευθυγραμμισμένη τοποθέτησή της.

Αξεσουάρ: όλα μας τα αξεσουάρ διαθέτουν υψηλή ποιότητα και προηγμένα χαρακτηριστικά.

Στις επαγγελματικές ομπρέλες της εταιρείας REMI θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων οι οποίες υπερκαλύπτουν τις ανάγκες ενός επαγγελματία και ιδιώτη. Έχουμε σχεδιάσει και δημιουργήσει τύπους ομπρέλας για να καλύψουμε κάθε ανάγκη σας. Έτσι κατασκευάζουμε ομπρέλες:

 • ομπρέλες ελαφρού τύπου
 • ομπρέλες βαρέως τύπου
 • τηλεσκοπικές ομπρέλες υπερβαρέως τύπου
 • τηλεσκοπικές ομπρέλες υπερβαρέως τύπου κατά παραγγελία

Επαγγελματικές ομπρέλες – τιμές

Το κόστος της κάθε επαγγελματικής ομπρέλας επηρεάζεται από μια σειρά παραγόντων όπως ο τύπος της, το μέγεθος, το είδος του υφάσματος και του μηχανισμού που έχει καθώς και το σκελετό. Όλες μας οι τιμές είναι προσεγμένες και ανταποκρίνονται στα υψηλής τεχνολογίας και αξεπέραστης αισθητικής προϊόντα που προσφέρουμε. Στην μεγάλη γκάμα προϊόντων που διαθέτουμε θα βρείτε οικονομικές επαγγελματικές ομπρέλες με υψηλή λειτουργικότητα αλλά και αξεπέραστη εμφάνιση. Τέλος για μεγάλες παραγγελίες θα βρείτε ειδικές προσφορές και εκπτώσεις στα προϊόντα μας.

Πίνακας μοντέλων Επαγγελματικών Ομπρελών
Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ