2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Ομπρέλες για μπαρ

Η ομάδα έρευνας και ανάπτυξης της REMI κατασκευάζει προϊόντα άρτιας ποιότητας και εργονομίας, με εύκολο και γρήγορο τηλεσκοπικό κλείσιμο των ομπρελών για μπαρ.

Τι είναι οι ομπρέλες μπαρ

Εφαρμογές στα μπαρ συναντάμε σε κάθε κατηγορία επαγγελματικών ομπρελών. Μείζονος σημασίας είναι το εύκολο και γρήγορο τηλεσκοπικό κλείσιμο των ομπρελών στα μπαρ. Η ομάδα έρευνας και ανάπτυξης της REMI κατασκευάζει προϊόντα άρτιας ποιότητας και εργονομίας.

Ο μηχανισμός ανοίγματος και κλεισίματος έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να διασφαλίζεται η εύκολη χρήση της ομπρέλας. Παράλληλα οι τηλεσκοπικοί μηχανισμοί επιτρέπουν το εύκολο κλείσιμο καθώς οι ακτίνες περνούν πάνω από τα τραπεζοκαθίσματα. Στα μπαρ προτείνονται κυρίως οι ομπρέλες βαρέος και υπερβαρέος τύπου λόγω της εξαιρετικής αντοχής τους στις ακραίες καιρικές συνθήκες.

Ομπρέλες για μπαρ της REMI

Τετράγωνη | Πολύγωνη
Κάλυψη: 11,3 - 25,4 τμ
Μέγιστο ύψος: 3,9 - 4,4 μ

Τετράγωνη | Παραλληλόγραμμη | Πολύγωνη
Κάλυψη: 4 - 20 τμ
Μέγιστο ύψος: 3,4 - 4,12 μ

Δωδεκάγωνη | Τετράγωνη | Παραλληλόγραμμη
Κάλυψη: 24 - 37,5 τμ
Μέγιστο ύψος: 4,4 - 5,3 μ

Τετράγωνη | Παραλληλόγραμμη
Κάλυψη: 16 - 25 τμ
Μέγιστο ύψος: 3,9 - 4,5 μ

Σε ποιους απευθύνονται οι ομπρέλες μπαρ

Απευθύνονται σε επαγγελματίες ιδιοκτήτες μπαρ και beach bar που τους ενδιαφέρει η σκίαση του χώρου τους κατά τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες της ημέρας αλλά και το εύκολο κλείσιμο τις απογευματινές ώρες χωρίς την ενόχληση των πελατών τους.

Ομπρέλες μπαρ
Ομπρέλες μπαρ

Πλεονεκτήματα των ομπρελών για μπαρ

  • Βαριά στιβαρή κατασκευή αλουμινίου
  • Ύφασμα 100% ακρυλικό ανεξίτηλο και αδιάβροχο από τον αυστριακό οίκο Sattler
  • Τηλεσκοπικοί μηχανισμοί με εύκολο κλείσιμο και άνοιγμα
  • Διεύρυνση των εξωτερικών χώρων και της πελατείας
  • Διεύρυνση της σεζόν τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες

Γιατί να επιλέξω την REMI για τις ομπρέλες μπαρ

H REMI πρωτοπορεί από το 1972 στον τομέα της επαγγελματικής ομπρέλας. Η σταθερή προτίμησή της από τους επαγγελματίες της εστίασης οφείλεται στον επαγγελματισμό, την υποστήριξη μετά την πώληση και πάνω από όλα την άρτια ποιότητα κατασκευής.

Τα μπαρ (bars) είναι επαγγελματικοί χώροι με γρήγορη εναλλαγή πελατών και διαρκή λειτουργία κατά το μεγαλύτερο μέρος του 24ώρου. Οι απαιτήσεις τους ως προς την σκίαση είναι ιδιαίτερες. Οι ομπρέλες μπαρ της Remi έχουν εύκολο χειρισμό ώστε να μπορεί ο κάθε υπάλληλος της επιχείρησης να τις ανοίξει ή να τις κλείσει με μεγάλη ευκολία. Παράλληλα, δεν χρειάζεται να απομακρυνθούν τα καθίσματα από τις θέσεις τους αφού με την σωστή επιλογή μοντέλου, το ύψος τους (όταν είναι κλειστές) υπερβαίνει το ύψος των τραπεζοκαθισμάτων.

Εξοπλισμένες με όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ, οι ομπρέλες για bar της ΡΕΜΙ έχουν κατακτήσει την Ελληνική αλλά και την Ευρωπαϊκή αγορά.

Τα λούκια (υδρορροές) παρέχουν πλήρη στεγανότητα για τους πελάτες σας. Τα νερά της βροχής οδηγούνται σε ειδικά κανάλια, όπου απομακρύνονται από τον προστατευόμενο χώρο.

Ο αεραγωγός στην κορυφή της ομπρέλας επιτρέπει την γρήγορη εκτόνωση του αέρα και την ακόμα μεγαλύτερη σταθερότητα της επαγγελματικής σας ομπρέλας, ακόμα και σε πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες.

Ο φωτισμός LED δημιουργεί ακόμα έναν χώρο για το μπαρ ή το beach bar, με καλό και φωτισμό χαμηλής κατανάλωσης. Αν προσθέσουμε και την υπέρυθρη θέρμανση, τότε η επέκταση του μπαρ και στον εξωτερικό χώρο γίνεται εφικτή ακόμα και κατά τους κρύους χειμωνιάτικους μήνες. Πρόκειται για μια επένδυση με ταχύτατη απόσβεση κεφαλαίου που θα βοηθήσει την επιχείρησή σας να υπερέχει του ανταγωνισμού.

Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ