2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Υφάσματα ομπρέλας

Τα υφάσματα ομπρελών της εταιρείας Remi είναι κατασκευασμένα από ξεχωριστά κομμάτια πανιού, τα οποία ενώνονται μεταξύ τους σε ειδικές γαζωτικές μηχανές με στριφωτήρια και κλωστές υψηλής αντοχής. Η στήριξη του υφάσματος στον σκελετό της ομπρέλας γίνεται με ειδικά εξαρτήματα και βίδες.

Όλα τα υφάσματα είναι εφοδιασμένα με αεραγωγό στην κορυφή τους, με αποτέλεσμα την εξαιρετικά μεγάλη αντοχή στις καταπονήσεις που δέχεται η ομπρέλα από τον αέρα. Τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται στις ομπρέλες είναι ακρυλικά (DOLAN) 280gr/m 2 , 100% αδιάβροχα, με ανεξίτηλα χρώματα των καλύτερων ευρωπαϊκών εργοστασίων και με μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.

Ποιες ομπρέλες είναι κατάλληλες για προστασία από τον ήλιο;

Τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται από την εταιρεία Remi είναι από τους μεγαλύτερους και ποιοτικότερους Ευρωπαϊκούς οίκους και συνοδεύονται από πιστοποιητικό υπεριώδους προστασίας UPF. Επίσης, τα υφάσματα που προμηθεύεται η Remi ελέγχονται σύμφωνα με το πρότυπο UV 801. Ο έλεγχος από το πρότυπο UV 801 πιστοποιεί ότι το ύφασμα προστατεύει από το 97,5% της βλαβερής ακτινοβολίας.

Φροντίζοντας και προστατεύοντας τα υφάσματα ομπρελών Remi

Για την αποφυγή του σχηματισμού μούχλας μετά από βροχή, σε περίπτωση που η ομπρέλα ήταν κλειστή, είναι σημαντικό να ανοίγετε την ομπρέλα έτσι ώστε να στεγνώνει στον ήλιο. Με τη χρήση μιας μαλακής βούρτσας και ενός διαλύματος νερού και σαπουνιού, μπορείτε να αφαιρέσετε τους μεγάλους ρύπους και τις λερωμένες περιοχές. Χρησιμοποιείτε πάντα κρύο νερό.

Γιατί να επιλέξω οικολογικά και βιώσιμα υφάσματα

Τα υφάσματα απορροφούν ένα μεγάλο ποσοστό της υλικής ενέργειας, με αποτέλεσμα το σημείο εγκατάστασης να παραμένει πιο δροσερό, μειώνοντας την χρήση του κλιματιστικού. Τα χημικά που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή του υφάσματος συμμορφώνονται 100% με τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Επιλέγοντας ποιοτικά υφάσματα μειώνουμε την παραγωγή απορριμμάτων γιατί έχουν μεγαλύτερη αντοχή στον χρόνο.

Ποιο είναι το όφελος από την αγορά ποιοτικών υφασμάτων

Επιλέγοντας υφάσματα με αντοχή στο χρόνο, μπορούμε να αποσβέσουμε το αρχικό κόστος και να επιτύχουμε πλήρη απόσβεση των χρημάτων μας. Συγκρίνοντας το κόστος ενός φθηνού υφάσματος με αυτό ενός ποιοτικού, μακροπρόθεσμα θα αποδειχθεί πιο οικονομική επιλογή.

Η RΕΜΙ δεν προμηθεύει μεταχειρισμένα υφάσματα ομπρελών.

Τι λένε όσοι μας εμπιστεύτηκαν

Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ