2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Ομπρέλες πισίνας

Στις οικιακές ή επαγγελματικές πισίνες μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλες οι κατηγορίες επαγγελματικών ομπρελών. Οι πιο συνηθισμένες ομπρέλες που επιλέγονται για μπαρ, ξενοδοχεία και άλλες επιχειρήσεις που έχουν πισίνα, είναι οι σειρές Aeolus και η Armonia, και ακολουθούν τα υπόλοιπα μοντέλα της ΡΕΜΙ.

Τι είναι οι ομπρέλες πισίνας

Στις πισίνες μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλες οι κατηγορίες επαγγελματικών ομπρελών. Οι πιο συνηθισμένες ομπρέλες που προστατεύουν τους πελάτες της επιχείρησης που βρίσκονται στις ξαπλώστρες είναι οι σειρές Aeolus και η Armonia, χωρίς ωστόσο να είναι απόλυτο, καθώς υπάρχουν και άλλα μοντέλα.

Σε πολλές περιπτώσεις όπως για παράδειγμα στα pool bar επιλέγονται μεγαλύτερες επαγγελματικές ομπρέλες υπερβαρέος τύπου όπως η Aegean, η Horizon και η Astra. Οι ομπρέλες πισίνας προστατεύουν από την υπέρυθρη και υπεριώδη βλαβερή ακτινοβολία τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες καθώς παράγονται από 100% ακρυλικό ύφασμα του γνωστού αυστριακού οίκου Sattler. Επίσης τα υφάσματα έχουν πιστοποιημένο δείκτη προστασίας UV.

Ομπρέλες πισίνας της REMI

Τετράγωνη | Πολύγωνη
Κάλυψη: 11,3 - 25,4 τμ
Μέγιστο ύψος: 3,9 - 4,4 μ

Τετράγωνη | Παραλληλόγραμμη | Πολύγωνη
Κάλυψη: 4 - 12 τμ
Μέγιστο ύψος: 2,5 - 3 μ

Τετράγωνη | Παραλληλόγραμμη | Πολύγωνη
Κάλυψη: 4 - 20 τμ
Μέγιστο ύψος: 3,4 - 4,12 μ

Δωδεκάγωνη | Τετράγωνη | Παραλληλόγραμμη
Κάλυψη: 24 - 37,5 τμ
Μέγιστο ύψος: 4,4 - 5,3 μ

Τετράγωνη | Παραλληλόγραμμη
Κάλυψη: 16 - 25 τμ
Μέγιστο ύψος: 3,9 - 4,5 μ

Σε ποιους απευθύνονται οι ομπρέλες πισίνας

Ξενοδοχεία που θέλουν να διευρύνουν την πελατεία τους στους εξωτερικούς χώρους στις πισίνες. Σε ιδιώτες που θέλουν να αναβαθμίσουν την αισθητική του χώρου τους και επιθυμούν να σκιάσουν τον περιμετρικό χώρο της πισίνας.  Σε studios και ανεξάρτητα τουριστικά καταλύματα που θέλουν να παρέχουν μια ευχάριστη και ολοκληρωμένη εμπειρία στους πελάτες τους.

Ομπρέλες Πισίνας

Γιατί να επιλέξω τη ΡΕΜΙ για τις ομπρέλες πισίνας

Για τους επαγγελματίες ξενοδόχους είναι σημαντικό να επενδύουμε σε προϊόντα τα οποία αντέχουν στον χρόνο και είναι άριστης αισθητικής και λειτουργικότητας. Επιπρόσθετα καθοριστικής σημασίας είναι η παροχή συνεχούς τεχνικής υποστήριξης και ανταλλακτικών. Για τους παραπάνω λόγους η ΡΕΜΙ ΑΒΕΕ τα τελευταία 40 χρόνια κατασκευάζει προϊόντα χρησιμοποιώντας τις καλύτερες πρώτες ύλες της Ευρωπαϊκής αγοράς.

Οι ποιοτικές ομπρέλες πισίνας με το σήμα Remi είναι το αποτέλεσμα δημιουργίας της ομάδας έρευνας, σχεδιασμού και ανάπτυξης της ελληνικής εταιρείας Remi.

Παρακολουθώντας συστηματικά τις ανάγκες για ποιοτικό και μοντέρνο εξοπλισμό σκίασης σε χώρους όπως: Hotel, Resort, Bar, Resort Spa, Pool Bar κ.α., η εταιρεία Remi σχεδίασε και κατασκεύασε την κατηγορία των ομπρελών πισίνας.

Οι επαγγελματικές ομπρέλες πισίνας που κατασκευάζει η εταιρεία Remi ενσωματώνονται άψογα και αρμονικά ακόμα και στον πιο απαιτητικό χώρο της πισίνας ενός ξενοδοχείου και προσφέρουν την τέλεια κάλυψη στο θέμα της σκίασης. Ο συνδυασμός των ποιοτικών ομπρελών πισίνας μαζί με άλλα εξίσου ποιοτικά έπιπλα κήπου όπως οι ξαπλώστρες, είναι μέρος από τις παροχές και υπηρεσίες που μπορεί να προσφέρει ένα ξενοδοχείο, beach hotel, resort, bar, resort spa, pool bar και συμβάλλουν στην άνετη διαμονή και ευχαρίστηση του πελάτη, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Τα μοντέρνα υλικά κατασκευής των ομπρελών πισίνας Remi είναι, το αλουμίνιο και το ακρυλικό αδιάβροχο και ανεξίτηλο ύφασμα με υψηλό δείκτη προστασίας από την υπεριώδη ακτινοβολία (UV) του ήλιου. Έτσι το προϊόν προτείνεται ακόμα και για τη σκίαση του χώρου στην παιδική πισίνα ενός ξενοδοχείου ή beach hotel.

Οι ομπρέλες πισίνας Remi χάρη στη μεγάλη γκάμα των διαστάσεων, σχημάτων και χρωμάτων, μπορούν κάλλιστα να συμβάλουν στις ανάγκες σκίασης μιας ευρείας κλίμακας εξωτερικών χώρων όπως είναι, το εστιατόριο ενός ξενοδοχείου, η ιδιωτική βεράντα και ο κήπος ενός bungalow ή μιας βίλλας, αλλά και σε συνδυασμό με τα κατάλληλα αξεσουάρ όπως είναι οι διαφορετικού τύπου βάσεις στήριξης, η ομπρέλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν μέσο σκίασης ακόμα και στην παραλία.

Ομπρέλες Πισίνας Remi & Συντήρηση

Ένα άλλο αξιόλογο θέμα που πρέπει επίσης να αναφερθεί, είναι η συντήρηση της ομπρέλας. Όπως π.χ. όταν κάνουμε χρήση της ξαπλώστρας πισίνας ή παραλίας, για να προστατέψουμε το στρώμα ή το μαξιλάρι χρησιμοποιούμε την πετσέτα, έτσι και για να προστατέψουμε την ομπρέλα όταν αυτή δεν χρησιμοποιείται, πρέπει να την κλείνουμε και να τυλίγουμε το ύφασμα περιμετρικά δένοντας το με τον ειδικό ιμάντα που η εταιρεία μας προσφέρει είτε σαν αξεσουάρ ή σε κάποια μοντέλα παρέχεται σαν στάνταρ εξοπλισμός. Επίσης στο τέλος της καλοκαιρινής σαιζόν και όταν η ομπρέλα δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί καλό είναι πριν την αποθηκεύσουμε να καθαρίζουμε το ύφασμα και να τοποθετούμε την θήκη προστασίας της ομπρέλας η οποία προσφέρεται σαν αξεσουάρ σε όλα τα μοντέλα των ομπρελών.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το κόστος συντήρησης μιας ομπρέλας πισίνας είναι κατά πολύ χαμηλότερο από το κόστος συντήρησης κάποιων άλλων προϊόντων σκίασης όπως είναι π.χ. οι ψάθινες ομπρέλες.

Συνοψίζοντας καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι οι επαγγελματικές ομπρέλες πισίνας Remi κατατάσσονται σε εκείνα τα έπιπλα εξωτερικού χώρου που μπορούν να προσφέρουν την απόλυτη σκίαση σε επαγγελματικούς ή ιδιωτικούς χώρους ενώ παράλληλα η εταιρεία Remi στηρίζει επάξια και βρίσκεται πάντα δίπλα τόσο στον επαγγελματία όσο και στον ιδιώτη αγοραστή.

Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ