2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Ομπρέλες Πισίνας

Οι ποιοτικές ομπρέλες πισίνας με το σήμα Remi είναι το αποτέλεσμα δημιουργίας της ομάδας έρευνας, σχεδιασμού και ανάπτυξης της ελληνικής εταιρείας Remi.

Παρακολουθώντας συστηματικά τις ανάγκες για ποιοτικό και μοντέρνο εξοπλισμό σκίασης σε χώρους όπως: Hotel, Resort, Bar, Resort Spa, Pool Bar κ.α., η εταιρεία Remi σχεδίασε και κατασκεύασε την κατηγορία των ομπρελών πισίνας.

Οι επαγγελματικές ομπρέλες πισίνας που κατασκευάζει η εταιρεία Remi ενσωματώνονται άψογα και αρμονικά ακόμα και στον πιο απαιτητικό χώρο της πισίνας ενός ξενοδοχείου και προσφέρουν την τέλεια κάλυψη στο θέμα της σκίασης. Ο συνδυασμός των ποιοτικών ομπρελών πισίνας μαζί με άλλα εξίσου ποιοτικά έπιπλα κήπου όπως οι ξαπλώστρες, είναι μέρος από τις παροχές και υπηρεσίες που μπορεί να προσφέρει ένα ξενοδοχείο, beach hotel, resort, bar, resort spa, pool bar και συμβάλλουν στην άνετη διαμονή και ευχαρίστηση του πελάτη, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Τα μοντέρνα υλικά κατασκευής των ομπρελών πισίνας Remi είναι, το αλουμίνιο και το ακρυλικό αδιάβροχο και ανεξίτηλο ύφασμα με υψηλό δείκτη προστασίας από την υπεριώδη ακτινοβολία (UV) του ήλιου. Έτσι το προϊόν προτείνεται ακόμα και για τη σκίαση του χώρου στην παιδική πισίνα ενός ξενοδοχείου ή beach hotel.

Οι ομπρέλες πισίνας Remi χάρη στη μεγάλη γκάμα των διαστάσεων, σχημάτων και χρωμάτων, μπορούν κάλλιστα να συμβάλουν στις ανάγκες σκίασης μιας ευρείας κλίμακας εξωτερικών χώρων όπως είναι, το εστιατόριο ενός ξενοδοχείου, η ιδιωτική βεράντα και ο κήπος ενός bungalow ή μιας βίλλας, αλλά και σε συνδυασμό με τα κατάλληλα αξεσουάρ όπως είναι οι διαφορετικού τύπου βάσεις στήριξης, η ομπρέλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν μέσο σκίασης ακόμα και στην παραλία.

Ομπρέλες Πισίνας Remi & Συντήρηση

Ένα άλλο αξιόλογο θέμα που πρέπει επίσης να αναφερθεί, είναι η συντήρηση του προϊόντος. Όπως π.χ. όταν κάνουμε χρήση της ξαπλώστρας πισίνας ή παραλίας, για να προστατέψουμε το στρώμα ή το μαξιλάρι χρησιμοποιούμε την πετσέτα, έτσι και για να προστατέψουμε την ομπρέλα όταν αυτή δεν χρησιμοποιείται, πρέπει να την κλείνουμε και να τυλίγουμε το ύφασμα περιμετρικά δένοντας το με τον ειδικό ιμάντα που η εταιρεία μας προσφέρει είτε σαν αξεσουάρ ή σε κάποια μοντέλα παρέχεται σαν στάνταρ εξοπλισμός. Επίσης στο τέλος της καλοκαιρινής σαιζόν και όταν η ομπρέλα δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί καλό είναι πριν την αποθηκεύσουμε να καθαρίζουμε το ύφασμα και να τοποθετούμε την θήκη προστασίας της ομπρέλας η οποία προσφέρεται σαν αξεσουάρ σε όλα τα μοντέλα των ομπρελών.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το κόστος συντήρησης μιας ομπρέλας πισίνας είναι κατά πολύ χαμηλότερο από το κόστος συντήρησης κάποιων άλλων προϊόντων σκίασης όπως είναι π.χ. οι ψάθινες ομπρέλες.

Συνοψίζοντας καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι οι επαγγελματικές ομπρέλες πισίνας Remi κατατάσσονται σε εκείνα τα έπιπλα εξωτερικού χώρου που μπορούν να προσφέρουν την απόλυτη σκίαση σε επαγγελματικούς ή ιδιωτικούς χώρους ενώ παράλληλα η εταιρεία Remi στηρίζει επάξια και βρίσκεται πάντα δίπλα τόσο στον επαγγελματία όσο και στον ιδιώτη αγοραστή.

Μοιράσου την σελίδα:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Συμμετοχή Remi σε Εκθέσεις

Η εταιρεία μας συμμετέχει συχνά σε εκθέσεις προϊόντων, φροντίζοντας να βρίσκεται μέσα στον παλμό της αγοράς, αλλά και στην αιχμή της τεχνογνωσίας. Δείτε κάποιες απ’ τις εκθέσεις στις οποίες είχαμε συμμετοχή.

Δείτε επίσης

Δείτε το νέο μας εργοστάσιο στα Καλύβια Αττικής, έκτασης 6500 τ.μ..

Η ελληνική εταιρεία REMI, με παγκόσμια προβολή στο χώρο σκίασης και με εκτεταμένο δίκτυο περιοχών κάλυψης, είναι φυσικό να καλύπτει όλο το Εθνικό δίκτυο…

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για διάφορες κατηγορίες ομπρελών και για τον κάθε τύπο ομπρέλας ανάλογα τη χρήση…

Βρείτε πληροφορίες για τις τιμές επαγγελματικών ομπρελών της Remi και τις παραμέτρους που καθορίζουν την τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας.

Τι λένε οι πελάτες μας

Μετάβαση στο περιεχόμενο