2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Ομπρέλες για ξενοδοχεία

Σε μια απαιτητικού τύπου επιχείρηση όπως ένα ξενοδοχείο, ο εξοπλισμός πολλές φορές καθορίζει την επιτυχία της και, φυσικά, την έκβαση των πωλήσεων. Οι ομπρέλες για ξενοδοχεία έχουν μπει δυναμικά στον χώρο της εστίασης σαν ένα από τα πλέον απαραίτητα αξεσουάρ, είτε πρόκειται για ομπρέλες πισίνας, είτε για ομπρέλες κήπου είτε για ομπρέλες βεράντας της εκάστοτε ξενοδοχειακής μονάδας.

Όταν αναφερόμαστε σε ποιοτικά καταλύματα (ξενοδοχεία, διαμερίσματα, studios και βίλλες προς ενοικίαση) που σέβονται τον πελάτη, η παροχή μιας άνετης και ευχάριστης εμπειρίας των επισκεπτών τους αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα. Εκτός από τα πολυτελή κλινοσκεπάσματα, τους άνετους χώρους, τα νόστιμα γεύματα, υπάρχουν και αμέτρητες άλλες παροχές που συμβάλλουν σε μια θετική διαμονή. Ωστόσο, μια παροχή που, δυστυχώς, συχνά παραβλέπεται είναι η επαγγελματική ομπρέλα για ξενοδοχεία. Αν σας φαίνεται ασήμαντο, να είστε σίγουροι ότι η διάθεση ξενοδοχειακών ομπρελών για τους επισκέπτες μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στις διακοπές τους και στη συνολική εμπειρία τους.

Ομπρέλες για ξενοδοχεία της REMI

Τετράγωνη | Πολύγωνη
Κάλυψη: 11,3 - 25,4 τμ
Μέγιστο ύψος: 3,9 - 4,4 μ

Τετράγωνη | Παραλληλόγραμμη | Πολύγωνη
Κάλυψη: 4 - 12 τμ
Μέγιστο ύψος: 2,5 - 3 μ

Τετράγωνη | Παραλληλόγραμμη | Πολύγωνη
Κάλυψη: 4 - 20 τμ
Μέγιστο ύψος: 3,4 - 4,12 μ

Δωδεκάγωνη | Τετράγωνη | Παραλληλόγραμμη
Κάλυψη: 24 - 37,5 τμ
Μέγιστο ύψος: 4,4 - 5,3 μ

Τετράγωνη | Παραλληλόγραμμη
Κάλυψη: 16 - 25 τμ
Μέγιστο ύψος: 3,9 - 4,5 μ

Γιατί οι ομπρέλες ξενοδοχείων αποτελούν καλή επένδυση

Είτε αναφερόμαστε σε θερινές είτε σε χειμερινές διακοπές είτε σε διακοπές οποιασδήποτε άλλης εποχής του έτους, τόσο εμείς οι Έλληνες όσο και όλοι οι λαοί του κόσμου θέλουν να τις απολαμβάνουν σε εξωτερικούς χώρους. Δραστηριότητες όπως ο καφές, το φαγητό, το ποτό είναι πολύ πιο αναζωογονητικές στους εξωτερικούς χώρους, ιδιαίτερα για τους ανθρώπους που περνούν τις περισσότερες ώρες της ημέρας τους κλεισμένοι σε τέσσερις τοίχους.

Οι ομπρέλες για ξενοδοχεία είναι απαραίτητες για να κρατούν τους επισκέπτες άνετους και μακριά από τις σταγόνες της βροχής, κάτι που συμβαίνει αναπάντεχα τουλάχιστον 3 από τις 4 εποχές του χρόνου. Κανείς δεν θέλει να απολαμβάνει τον καφέ του βρεγμένος στη βροχή και σε ένα ξενοδοχείο, οι σωστά επιλεγμένες και τοποθετημένες ομπρέλες αποτελούν σανίδα σωτηρίας για τους πελάτες. Ας μην ξεχνάμε, όμως, ότι δεν αρκεί να επενδύσει κανείς σε μια οποιαδήποτε επαγγελματική ομπρέλα για το ξενοδοχείο του. Αντίθετα, οφείλει να επενδύσει σε προϊόν αξιόπιστης εταιρείας που παράγει όμορφα και ανθεκτικά μοντέλα ομπρελών με ποιοτικά υφάσματα, διαθέτοντας, παράλληλα, και τα κατάλληλα αξεσουάρ που θα στεγανοποιήσουν με επιτυχία τον προστατευόμενο χώρο. Αναφερόμαστε στα λούκια ομπρελών που μαζεύουν το νερό της βροχής και το διοχετεύουν σε απομακρυσμένη περιοχή.

Είναι εμφανές, δηλαδή, ότι η σωστή επένδυση σε ομπρέλες για το ξενοδοχείο (και γενικότερα για οποιοδήποτε ξενοδοχειακό κατάλυμα) δείχνει ότι ο ιδιοκτήτης του νοιάζεται για τους επισκέπτες του και θέλει να έχουν μια ευχάριστη εμπειρία, με κάθε καιρό.

Όμως, σε μια χώρα όπως η Ελλάδα, που λούζεται τουλάχιστον 300 ημέρες τον χρόνο από τον καυτό Μεσογειακό ήλιο, οι ομπρέλες αποδεικνύονται ακόμα πιο χρήσιμες το καλοκαίρι και όλες τις ηλιόλουστες μέρες του έτους, παρέχοντας σκιά και προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία και, φυσικά, από τη ζέστη. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για ξενοδοχεία που βρίσκονται σε ζεστά κλίματα (νησιωτική Ελλάδα, όλα τα παράλια και πολλές πεδινές περιοχές της χώρας), όπου η παρατεταμένη διαμονή σε εξωτερικούς χώρους ενδέχεται να γίνει επικίνδυνη για τους επισκέπτες. Παρέχοντας ομπρέλες, τα ξενοδοχεία μπορούν να εξασφαλίσουν ότι οι επισκέπτες τους είναι άνετοι και προστατευμένοι κατά τη διάρκεια της διαμονής τους και μπορούν να απολαύσουν με ασφάλεια όλες τις παροχές τους.

Οι ομπρέλες ως μέσο προβολής του ξενοδοχείου

Σημαντικό επιχείρημα στην απόφαση για επένδυση σε ομπρέλες ξενοδοχείου, είναι ότι αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως κομψή και μοναδική μέθοδο προβολής της επιχείρησης αλλά και αναβάθμισης της συνολικής αισθητικής του.

Με την κατάλληλη ποικιλία και συνδυασμό χρωμάτων, μοτίβων και σχεδίων, οι ομπρέλες του ξενοδοχείου μπορούν να προσθέσουν χρώμα και προσωπικότητα στη διακόσμησή του, να τονίσουν αλλά και να διαχωρίσουν τους χώρους του. Κάτι τέτοιο θα δώσει ιδιαίτερο χαρακτήρα στο ξενοδοχείο και θα συμβάλλει, με τον τρόπο του, στη δημιουργία μιας αισθητικά όμορφης εμπειρίας για τους επισκέπτες, δίνοντας μια ξεχωριστή αίσθηση στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο σε σχέση με τον ανταγωνισμό του.

Επίσης, οι ομπρέλες ξενοδοχείων είναι ένας άμεσος και πρακτικός τρόπος για να διαφημίσετε την επιχείρησή σας, κάνοντάς την γνωστή στο ευρύτερο κοινό ακόμα και από μακριά. Εκτυπώνοντας το όνομα ή το λογότυπο του ξενοδοχείου στις ομπρέλες, προσθέτοντας χρώμα και μοναδικά σχέδια που ταιριάζουν με το ύφος του ξενοδοχείου, κάνετε γνωστή τη μονάδα σε επισκέπτες και περαστικούς με τον καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο, βοηθώντας, παράλληλα στην αύξηση της αναγνώρισης της επωνυμίας και στην προσέλκυση νέων πελατών.

Κόστος αγοράς ομπρελών για ξενοδοχεία

Φυσικά, η αγορά και η συντήρηση ομπρελών για τους επισκέπτες απαιτεί κάποια επένδυση από την πλευρά του ξενοδοχείου. Ωστόσο, το κόστος είναι σχετικά χαμηλό σε σύγκριση με άλλες ανέσεις και τα οφέλη είναι σημαντικά και μόνιμα. Οι επαγγελματικές ομπρέλες τοποθετούνται στους εξωτερικούς χώρους των ξενοδοχείων, γεγονός που τις κάνει ορατές όχι μόνο από τους θαμώνες αλλά και από μεγάλο πλήθος περαστικών. Η απόσβεση της επένδυσης γίνεται πολύ γρήγορα, με βάση στατιστικά στοιχεία που δείχνουν ότι οι άνθρωποι προτιμούν τα καταλύματα που διαθέτουν ποιοτικούς εξωτερικούς χώρους, ακόμα και κατά τη διάρκεια του Χειμώνα.

Στην αγορά θα βρείτε ομπρέλες ξενοδοχείων σε διάφορες τιμές. Σιγουρευτείτε ότι το κόστος τους αντιπροσωπεύει την ποιότητά τους.  Στην Remi θα βρείτε αποκλειστικά ποιοτικές ομπρέλες ξενοδοχείων που θα κρατήσουν για πολλά, πολλά χρόνια, διατηρώντας τα χρώματά τους και τον σκελετό τους σε άψογη κατάσταση.

Για εσάς που νοιάζεστε για την άνεση των πελατών σας και θέλετε να τους παρέχετε χρήσιμες και κομψές ανέσεις, επενδύστε τώρα σε ομπρέλες ξενοδοχείων της Remi που μπορούν να δημιουργήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις που θα θυμούνται οι επισκέπτες σας για τα επόμενα χρόνια.

Οι ομπρέλες μπορεί να φαίνονται σαν μια μικρή λεπτομέρεια, αλλά μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά στη συνολική εμπειρία των επισκεπτών ενός ξενοδοχείου. Από την παροχή προστασίας από τη βροχή και τον ήλιο έως την προσθήκη μιας μοναδικής πινελιάς στη διακόσμηση του ξενοδοχείου, οι ομπρέλες είναι μια ευέλικτη, οικονομική και πρακτική λύση για να προσφέρει κανείς ανέσεις που κάθε ξενοδοχείο πρέπει να διαθέτει για τους πελάτες του.

Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ