2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Ομπρέλες υπερβαρέος τύπου

Οι επαγγελματικές ομπρέλες μεγάλων διαστάσεων υπερβαρέος τύπου σχεδιάζονται για την τοποθέτηση τους σε χώρους με τις πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες. Ο μηχανολογικός σχεδιασμός και οι πρώτες ύλες διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη δημιουργία ενός άρτιου κατασκευαστικά προϊόντος.

Προτιμήστε μεγάλες ομπρέλες υπερβαρέος τύπου από την ΡΕΜΙ για άριστη στήριξη ακόμα και στις πλέον αντίξοες καιρικές συνθήκες. Δοκιμασμένες εδώ και 4 δεκαετίες, οι επαγγελματικές ομπρέλες της ΡΕΜΙ αποδεικνύονται άριστη επένδυση για κάθε επιχείρηση. Είναι κατάλληλες για όσους δεν θέλουν να βρίσκονται κάθε χρόνο αντιμέτωποι με τις επιπτώσεις του καιρού.

Τι είναι οι ομπρέλες υπερβαρέος τύπου;

Οι επαγγελματικές ομπρέλες υπερβαρέος τύπου είναι υποκατηγορία των επαγγελματικών ομπρελών. Όπως περιγράφει και η ονομασία τους, οι ομπρέλες υπερβαρέος τύπου σχεδιάζονται για την τοποθέτηση τους σε χώρους με τις πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Ο μηχανολογικός σχεδιασμός και οι πρώτες ύλες διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη δημιουργία ενός άρτιου κατασκευαστικά προϊόντος. Ο κεντρικός άξονας, οι ακτίνες, τα υπομόχλια των ακτινών, το hub των ακτινών και ο μηχανισμός είναι κατασκευασμένα από ειδικά υλικά που υποστηρίζουν με τις μηχανικές τους ιδιότητες μια πολύ σταθερή κατασκευή. Οι ομπρέλες υπερβαρέος τύπου ως σύνολο κατασκευής έχουν υποβληθεί σε τεστ με τεχνητό άνεμο υψηλών μποφόρ.

Όλα τα μεταλλικά μέρη της ομπρέλας βάφονται με ηλεκτροστατική βαφή για να προστατευτούν από την βροχή και την αλμύρα.

 

Ομπρέλες υπερβαρέος τύπου της REMI

Τετράγωνη | Πολύγωνη
Κάλυψη: 11,3 - 25,4 τμ
Μέγιστο ύψος: 3,9 - 4,4 μ

Δωδεκάγωνη | Τετράγωνη | Παραλληλόγραμμη
Κάλυψη: 24 - 37,5 τμ
Μέγιστο ύψος: 4,4 - 5,3 μ

Τετράγωνη | Παραλληλόγραμμη
Κάλυψη: 16 - 25 τμ
Μέγιστο ύψος: 3,9 - 4,5 μ

Σε ποιους απευθύνονται;

Οι ομπρέλες απευθύνονται στους πιο απαιτητικούς επαγγελματίες. Οι ομπρέλες υπερβαρέος τύπου της Remi ενδείκνυνται για παραθαλάσσιες περιοχές με δυνατούς ανέμους και ακραίες καιρικές συνθήκες. Έτσι οι επιχειρήσεις στον χώρο της εστίασης όπως καφετέριες, εστιατόρια και μπαρ μπορούν να επωφεληθούν από την άρτια κατασκευή των επαγγελματικών ομπρελών.

Συγκεκριμένα τους θερινούς μήνες οι επαγγελματίες θα προστατεύσουν τους πελάτες τους από την υπεριώδη ακτινοβολία και τη ζέστη ενώ τους χειμερινούς μήνες θα τους προστατεύσουν από τη βροχή και το κρύο με την προσθήκη θερμαντικών σωμάτων τύπου infrared. Παράλληλα και οι ιδιώτες τοποθετώντας στο κήπο τους επαγγελματικές υπερβαρέος τύπου ή βαρέως τύπου ομπρέλες θα αποκτήσουν ομπρέλες υψηλής αξιοπιστίας και ποιότητας.

 

Ομπρέλες υπερβαρέος τύπου
Ομπρέλες υπερβαρέος τύπου

Πλεονέκτημα των ομπρελών υπερβαρέος τύπου

  • Υψηλή αντοχή στην καταπόνηση από τον αέρα και τις έντονες καιρικές συνθήκες
  • Αντοχή του υφάσματος στο πέρασμα του χρόνου
  • Προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία
  • Μηχανισμός σχεδιασμένος με γνώμονα την άρτια λειτουργία
  • Κάλυψη μεγάλων και ιδιόμορφων χωρών
  • Προστασία από το κρύο και τη βροχή
  • Προσθήκη αξεσουάρ όπως led, θερμάστρες και wifi

Χρειάζεται η επιχείρησή μου ομπρέλες υπερβαρέος τύπου;

Είναι γεγονός ότι οι περισσότερες περιοχές της Ελλάδας αντιμετωπίζουν πρωτόγνωρα καιρικά φαινόμενα. Όλο και συχνότερα, αστικά,  παράλια και ορεινά μέρη βάλλονται από ισχυρότερους ανέμους, πολύωρες καταιγίδες αλλά και ακόμα εντονότερη ηλιοφάνεια. Με άλλα λόγια, ο κάθε επιχειρηματίας καλείται να εξοπλίσει τον χώρο του για κάθε ενδεχόμενο.

Η ομάδα της REMI αποτελείται από έμπειρους μηχανολόγους που εργάζονται πολλά χρόνια στον χώρο της επαγγελματικής ομπρέλας. Έχουν, μάλιστα, αναλάβει την τοποθέτηση ομπρελών σε πολυάριθμους επαγγελματικούς χώρους, συμβουλεύοντας κάθε φορά τους ιδιοκτήτες για την βέλτιστη λύση, τόσο εργονομικά όσο και οικονομικά.

Ανάλογα με τις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης, οι ειδικοί της ΡΕΜΙ θα βρουν τον τύπο της ομπρέλας που σας ταιριάζει. Μέλημά μας είναι η ασφάλεια των πελατών σας και η ακόμα μεγαλύτερη και ορθότερη προβολή του καταστήματός σας από ποιοτικά συστήματα σκίασης.

Η επιλογή των μοντέλων στις ομπρέλες υπερβαρέος τύπου γίνεται πάντοτε ανάλογα με την περιοχή και την ακριβή τοποθεσία που θα μας υποδείξετε. Θα σας ζητηθούν πληροφορίες για τις μέχρι τώρα καιρικές συνθήκες και για τις τέσσερις εποχές του έτους. Παράλληλα, θα γίνει μελέτη του εδάφους/χώρου πάνω στον οποίο θα στηριχθούν οι κορυφαίες βάσεις ομπρελών για τις επαγγελματικές ομπρέλες υπερβαρέος τύπου της ΡΕΜΙ, ώστε να εξασφαλιστεί η άρτια λειτουργία τους και η σταθερότητα που μόνο εμείς μπορούμε να υποσχεθούμε για τα προϊόντα μας.

Γιατί να επιλέξετε την REMI για ομπρέλες υπερβαρέος τύπου;

Η εταιρεία μας διαθέτει πολυετή εμπειρία αφού ιδρύθηκε το 1972 και εξειδικεύεται στις επαγγελματικές μεγάλες ομπρέλες υπερβαρέος τύπου. Χαρακτηρίζεται από πρωτοπορία στον τομέα των επαγγελματικών ομπρελών και είναι γνωστή τόσο στην ελληνική όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά για την ποιότητα των προϊόντων της αλλά και για τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό που έχει ως εταιρεία.

Πρώτη η ΡΕΜΙ σχεδίασε και παρουσίασε στην Ελληνική αγορά επαγγελματικές ομπρέλες ύψιστης αντοχής, κατάλληλες για τα έντονα καιρικά φαινόμενα που πλέον βιώνουμε όλο και συχνότερα.

Η ποιότητα κατασκευής εγγυάται την μεγαλύτερη αντοχή στην φθορά του καιρού και του χρόνου και το πλέον καλαίσθητο αποτέλεσμα που δημιουργεί χώρους ανάξιους της κάθε επιχείρησης που θέλει ακόμα ένα μέσο προβολής.

Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ