2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Βαφή σκελετού ομπρέλας

Η βαφή των σκελετών είναι ηλεκτροστατική και γίνεται με πολυεστερική πούδρα η οποία είναι η πλέον κατάλληλη για την βαφή των ομπρελών που τοποθετούνται σε παραθαλάσσιες περιοχές με αυξημένη υγρασία και αλμύρα.

Το πάχος βαφής είναι 80μm και το βασικό χρώμα βαφής είναι λευκό RAL 9010. Επίσης κατόπιν ειδικής παραγγελίας υπάρχει η δυνατότητα βαφής σε οποιαδήποτε απόχρωση RAL.

Σχετικά με την ηλεκτροστατική βαφή

Η ηλεκτροστατική επικάλυψη είναι μια διαδικασία βαφής που χρησιμοποιεί φορτισμένα σωματίδια για την αποτελεσματικότερη βαφή ενός αντικειμένου. Η βαφή, με τη μορφή είτε σωματιδίων σε σκόνη είτε ψεκασμένου υγρού, προβάλλεται αρχικά προς ένα αγώγιμο υλικό (μέταλλο συνήθως) χρησιμοποιώντας τα συνήθη δοχεία ψεκασμού και στη συνέχεια επιταχύνεται προς το κομμάτι προς βαφή μέσω ενός αρκετά ισχυρού ηλεκτροστατικού φορτίου.

Μια προσθήκη στη διαδικασία ηλεκτροστατικής επικάλυψης (ή ηλεκτρονικής επικάλυψης) είναι η εμβάπτιση ηλεκτρικά αγώγιμων μερών σε μια δεξαμενή βαφής που στη συνέχεια φορτίζεται ηλεκτροστατικά. Ο ιοντικός δεσμός του χρώματος με το μέταλλο δημιουργεί την επίστρωση βαφής, στην οποία το πάχος του είναι ευθέως ανάλογο με το χρονικό διάστημα που αφήνονται τα μέρη στη δεξαμενή και ο χρόνος παραμονής του φορτίου. Μόλις αφαιρεθούν τα μέρη από τη δεξαμενή βαφής, ξεπλένονται για να αφαιρεθεί τυχόν υπολειμματική βαφή που δεν είναι ιονικά συνδεδεμένη, αφήνοντας ένα λεπτό φιλμ ηλεκτροστατικά συνδεδεμένου χρώματος στην επιφάνεια του εξαρτήματος.

Αποτελέσματα ηλεκτροστατικής βαφής

Η ηλεκτροστατική βαφή χρησιμοποιείται ευρέως στην αυτοκινητοβιομηχανία, στην βαφή ποδηλάτων, σωμάτων θέρμανσης και άλλων μικρότερων αντικειμένων. Είναι ιδανική όταν θέλουμε λεία και ομοιόμορφα βαμμένη επιφάνεια υψηλής αντοχής στην διάβρωση που επιφέρουν οι καιρικές συνθήκες, η όξινη ατμόσφαιρα και ο χρόνος.

Τι λένε όσοι μας εμπιστεύτηκαν

Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ