2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Εταιρικό προφίλ

Η REMI Α.Β.Ε.Ε. εγκαινίασε τη λειτουργία της το 1972 ενώ από το 1983 εστίασε το ενδιαφέρον της στις ομπρέλες, θέτοντας σαν κύρια δραστηριότητά της την παραγωγή προϊόντων όπως επαγγελματικές ομπρέλες και διαφημιστικές ομπρέλες.

Η υψηλότατη ποιότητα, οι αυστηρές προδιαγραφές και οι τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες που εφαρμόζονται στις ομπρέλες της REMI ΑΕ αποτελούν κλειδί στην άψογη επαγγελματική προβολή της εικόνας μιας επιχείρησης και των προϊόντων της, καθιστώντας την REMI ΑΕ την πρώτη επιλογή στην κατασκευή ομπρελών με μια διαρκώς αυξανόμενη πελατεία.

Η στιβαρότητα της κατασκευής, τα ανώτερα υλικά και τα εντυπωσιακά χρώματα τραβάνε σταθερά την προσοχή σε κάθε προϊόν της REMI αλλά και της διαφημιζόμενης επιχείρησης, δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα σε ξενοδοχεία, πολυτελή θέρετρα, σε παραλίες, εστιατόρια και καφέ. Οι επαγγελματικές μας ομπρέλες μπορούν παράλληλα να χρησιμοποιηθούν και σε οικίες, σκιάζοντας πισίνες, βεράντες και κήπους αναδεικνύοντας τους εξωτερικούς χώρους.

Λόγω της επιμονής και αφοσίωσης μας στην ποιότητα σε συνδυασμό με την αδιαμφισβήτητη πείρα ετών και εξειδίκευσης στον τομέα μας, έχουμε πλέον σημαντικό προβάδισμα έναντι των ανταγωνιστών μας. Αποκτώντας σταδιακά το υψηλότερο μερίδιο της Ελληνικής αγοράς και ένα σταθερά αυξανόμενο μερίδιο της αγοράς στο εξωτερικό, η REMI Α.Β.Ε.Ε. αναμφισβήτητα αποτελεί την κορυφαία επιλογή σας στις ομπρέλες κάθε είδους. Με το νέο εργοστάσιο και παράλληλα εκθεσιακό χώρο, μπορείτε να μας επισκευτείτε και να δείτε από κοντά τα έργα μας.

Κάθε λεπτομέρεια μιας δημιουργίας REMI είναι το προϊόν επιμελέστατης προσοχής στην λεπτομέρεια και ποιότητα, ξεκινώντας από τις δυνατές άψογες ραφές, την αψεγάδιαστη ψηφιακή μεταξοτυπία, τα ξεχωριστά σχέδια σε υψηλής ποιότητας υλικά με τους καλύτερους μηχανισμούς. Η ποιότητά μας έρχετται στις καλύτερες τιμές που αντιπροσωπεύουν την ποιότητα και την αντοχή των προϊόντων μας. Όλα αυτά μαζί με την ευκολία της απλής, πρακτικής χρήσης και την μεγάλη αντοχή, έχουν κάνει τις επαγγελματικές καθώς και διαφημιστικές ομπρέλες μας μια σταθερή επιλογή για επιχειρήσεις που αναγνωρίζουν την υπεροχή.

Τι λένε όσοι μας εμπιστεύτηκαν

Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ