2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Ομπρέλες καταστημάτων

Η REMI κατασκευάζει ομπρέλες καταστημάτων εδώ και περισσότερο από 40 χρόνια στην Ελλάδα, με εξαγωγές σε πολλές Ευρωπαϊκές και Ασιατικές χώρες.

Χειμώνα ή καλοκαίρι, στην Ελλάδα περνάμε πολύ χρόνο έξω. Απολαμβάνουμε το φαγητό ή το ποτό μας προτιμώντας, κατά κανόνα, υπαίθριους χώρους, όταν διαθέτουν την κατάλληλη προστασία από τις καιρικές συνθήκες. Για τα εμπορικά καταστήματα, αυτό σημαίνει προσέλκυση πελατών σε εξωτερικούς χώρους όπως αίθρια, βεράντες και αυλές. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να το κάνετε αυτό είναι να τοποθετήσετε επαγγελματικές ομπρέλες στο κατάστημά σας, οι οποίες όχι μόνο παρέχουν την απαραίτητη σκιά και προστασία από τον ήλιο και τη βροχή αλλά προσφέρουν επίσης μια μεγάλη ευκαιρία για προβολή της επιχείρησης.

Ομπρέλες καταστημάτων για κάθε επιχείρηση

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία από ομπρέλες που διατίθενται για καταστήματα και επαγγελματικούς χώρους, όπως διαφημιστικές ομπρέλες καταστημάτων και επαγγελματικές ομπρέλες χώρου. Αυτές οι ομπρέλες μπορούν να σχεδιαστούν για να ταιριάζουν στις συγκεκριμένες ανάγκες της επιχείρησής σας, με επιλογές για προσαρμοσμένη επωνυμία, διαφήμιση και σχεδιασμό. Είτε αναζητάτε ένα κλασικό στυλ είτε ένα πιο μοντέρνο σχέδιο, υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές σε χρώματα και σχέδια που ταιριάζουν στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Οι επαγγελματικές ομπρέλες διατίθενται σε διάφορα μεγέθη, από μικρές ομπρέλες βεράντας έως μεγάλες ομπρέλες που μπορούν να καλύψουν ολόκληρους εξωτερικούς χώρους. Είτε επιλέξετε μια μεγάλη ομπρέλα είτε συνδυασμό περισσότερων, η REMI μπορεί να σας καλύψει.

Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν σε χώρους στάθμευσης, παρέχοντας σκιά στους πελάτες και προστατεύοντας τα οχήματά τους. Η τιμή των ομπρελών μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με το μέγεθος και τα χαρακτηριστικά, αλλά υπάρχουν πολλές διαθέσιμες προσιτές επιλογές.

Ομπρέλες καταστημάτων της REMI

Τετράγωνη | Πολύγωνη
Κάλυψη: 11,3 - 25,4 τμ
Μέγιστο ύψος: 3,9 - 4,4 μ

Τετράγωνη | Παραλληλόγραμμη | Πολύγωνη
Κάλυψη: 4 - 12 τμ
Μέγιστο ύψος: 2,5 - 3 μ

Τετράγωνη | Παραλληλόγραμμη | Πολύγωνη
Κάλυψη: 4 - 20 τμ
Μέγιστο ύψος: 3,4 - 4,12 μ

Δωδεκάγωνη | Τετράγωνη | Παραλληλόγραμμη
Κάλυψη: 24 - 37,5 τμ
Μέγιστο ύψος: 4,4 - 5,3 μ

Τετράγωνη | Παραλληλόγραμμη
Κάλυψη: 16 - 25 τμ
Μέγιστο ύψος: 3,9 - 4,5 μ

Ειδικές διαστάσεις κατά παραγγελία

Οι ειδικές κατασκευές ομπρελών που προσφέρει η REMI είναι μια εξαιρετική επιλογή για επιχειρήσεις που θέλουν να δημιουργήσουν έναν μοναδικό και εντυπωσιακό υπαίθριο χώρο ασυνήθιστης γεωμετρίας. Με ειδικά κατασκευασμένες ομπρέλες, έχετε την ευκαιρία να σκιάσετε κάθε χώρο και να προβάλλετε την επωνυμία και το μήνυμά σας με τρόπο λειτουργικό και αισθητικά ευχάριστο. Οι ειδικές κατασκευές ομπρελών διατίθενται σε διάφορα σχήματα, μεγέθη και χρώματα, γεγονός που καθιστά εύκολο τον σχεδιασμό μιας ομπρέλας που ταιριάζει στις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Επιπλέον, το ειδικό κράμα αλουμινίου που χρησιμοποιούμε σας δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσετε μια ομπρέλα που είναι τόσο ανθεκτική όσο και οπτικά ελκυστική.

Διαθεσιμότητα και τιμές για τις ομπρέλες καταστημάτων

Εάν έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό και σας ανησυχεί το κόστος της ομπρέλας, ίσως να θέλετε να σκεφτείτε να αγοράσετε μεταχειρισμένες ομπρέλες για το κατάστημά σας ή την εταιρεία σας. Αν και μπορεί να μην είναι ολοκαίνουργιες, θα παρέχουν άφθονη σκιά και προστασία από τον ήλιο στους πελάτες σας. Φυσικά, θα πρέπει να αποδεχθείτε το γεγονός ότι δεν θα είναι τυπωμένη με βάση τις δικές σας απαιτήσεις και ότι ο χρόνος ζωής της ενδέχεται να είναι μικρότερος. Φροντίστε πριν αγοράσετε να συγκρίνετε τις τιμές ώστε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για τις επαγγελματικές ομπρέλες που καλύπτουν τις ανάγκες σας, αποφασίζοντας με προσοχή αν όντως σας συμφέρει η αγορά μεταχειρισμένης ομπρέλας.

Όταν πρόκειται να επιλέξετε ομπρέλες κήπου για την επιχείρησή σας, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη τη συνολική σχεδίαση και την αισθητική του εξωτερικού σας χώρου. Θέλετε να επιλέξετε ομπρέλες που θα συμπληρώνουν την υπάρχουσα διακόσμησή σας και θα παρέχουν μια συνεκτική εμφάνιση στον εξωτερικό σας χώρο. Είτε αναζητάτε κλασικό είτε μοντέρνο στυλ, υπάρχουν πολλές διαθέσιμες ομπρέλες που θα καλύψουν τις ανάγκες σας.

Οι ομπρέλες αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του βασικού εξοπλισμού καταστημάτων και είναι μια εξαιρετική επένδυση για κάθε εμπορικό χώρο που θέλει να δημιουργήσει έναν φιλόξενο εξωτερικό χώρο. Οι ομπρέλες καταστημάτων παρέχουν σκιά και αντηλιακή προστασία στους πελάτες, ενώ προσφέρουν επίσης μια μεγάλη ευκαιρία μάρκετινγκ. Με την μεγάλη ποικιλία σε χρώματα, μεγέθη και σχέδια, είναι βέβαιο ότι στην ΡΕΜΙ θα βρείτε τις ομπρέλες που ταιριάζουν στις συγκεκριμένες ανάγκες της επιχείρησής σας. Γιατί λοιπόν να μην επενδύσετε σε ομπρέλες για την επιχείρησή σας σήμερα και να δημιουργήσετε έναν άνετο και ελκυστικό υπαίθριο χώρο για να τον απολαμβάνουν οι πελάτες σας;

Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ