2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Ομπρέλες Παραλίας

Οι ομπρέλες παραλίας είναι ένα ελληνικό προϊόν πολύ μεγάλης αντοχής που κατασκευάζει η εταιρεία Remi και βασίζεται στις επιλεγμένες υψηλών προδιαγραφών πρώτες ύλες όπως είναι, το αλουμίνιο μεγάλης σκληρότητας και τα ακρυλικά αδιάβροχα και ανεξίτηλα υφάσματα με υψηλό δείκτη προστασίας υπεριώδους ακτινοβολίας (UV) των καλύτερων ευρωπαϊκών εργοστασίων.

Μια ομπρέλα παραλίας Remi βασιζόμενη πάντα στις αυστηρές προδιαγραφές σχεδιασμού, πρώτων υλών και παραγωγής, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από μια fiber glass ομπρέλα ή από μια ομπρέλα polyester (με ύφασμα polyester). Αντίθετα οι ομπρέλες παραλίας Remi μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σκελετών και διαστάσεων υπερέχουν σε σχέση με άλλα παρόμοια προϊόντα σκίασης σε βασικά σημεία όπως η αντοχή, η λειτουργία και η ξεχωριστή αισθητική στο χώρο.

Οι ομπρέλες παραλίας αλουμινίου Remi, μπορούν άνετα να συνδυαστούν και με άλλα προϊόντα εξωτερικού χώρου όπως ξαπλώστρες αλουμινίου, ξύλινες ξαπλώστρες ακόμα και ψάθινες ξαπλώστρες, παρέχοντας ένα άψογο αποτέλεσμα σκιάς και μοναδικής αισθητικής στο χώρο της παραλίας ή του beach bar.

Ομπρέλες Παραλίας που Ανταποκρίνονται σε Υψηλές Απαιτήσεις

Οι ομπρέλες παραλίας Remi είναι ένα ελληνικό επώνυμο προϊόν σκίασης. Η μεγάλη γκάμα των αξεσουάρ που κατασκευάζει και προσφέρει η εταιρεία Remi για αυτή την κατηγορία ομπρελών, σε συνδυασμό με τα υψηλά στάνταρτ παραγωγής του σκελετού και των υφασμάτων, μετατρέπουν το προϊόν σε ένα ευέλικτο επαγγελματικό “εργαλείο” σκίασης που μπορεί να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις για την κάλυψη εξωτερικών χώρων όπως είναι μια πλαζ ή ακόμα και οι οργανωμένες παραλίες.

Όλες οι ομπρέλες παραλίας ή ακόμα και οι ομπρέλες ηλίου που κατασκευάζει η εταιρεία Remi, διαθέτουν πανίσχυρο σκελετό με ακτίνες αλουμινίου μεγάλης αντοχής καθώς επίσης και όλα τα υφάσματα των ομπρελών που παράγει η Remi είναι εφοδιασμένα με αεραγωγό ο οποίος συμβάλει στη μεγαλύτερη αντοχή της ομπρέλας ακόμα και σε αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Μια ομπρέλα παραλίας Remi διαθέτει απλό και ισχυρό μηχανισμό λειτουργίας με αποτέλεσμα όλοι οι πελάτες που νοικιάζουν μια ομπρέλα σε μια οργανωμένη παραλία ή πλαζ να έχουν το δικαίωμα χρήσης της ομπρέλας τους χωρίς να απασχολούν τους υπαλλήλους της επιχείρησης για να την χρησιμοποιήσουν.

Οι ομπρέλες παραλίας Remi είναι πτυσσόμενες κατασκευές και προσφέρονται σε καλύτερες τιμές από ότι κάποια άλλα προϊόντα σκίασης όπως είναι τα σταθερά και μόνιμα στέγαστρα ή κιόσκια αλλά και από άλλου είδους ομπρέλες σκίασης π.χ. τις ξύλινες ομπρέλες, οι οποίες εκτός του ευαίσθητου σε καιρικές καταπονήσεις ξύλινου σκελετού που διαθέτουν, έχουν και ένα μεγάλο κόστος συντήρησης για την προστασία του ξύλου.

Για όλους τους παραπάνω λόγους η εταιρεία Remi προτείνει ανεπιφύλακτα ένα ελληνικό επώνυμο προϊόν σκίασης όπως είναι η ομπρέλα αλουμινίου παραλίας με μεγάλη ποικιλία διαστάσεων και χρωμάτων, με τις αυστηρότερες προδιαγραφές σχεδιασμού και κατασκευής, με το καλύτερο σέρβις πριν και μετά την πώληση αλλά και με τις καλύτερες τιμές.

Μοιράσου την σελίδα:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Συμμετοχή Remi σε Εκθέσεις

Η εταιρεία μας συμμετέχει συχνά σε εκθέσεις προϊόντων, φροντίζοντας να βρίσκεται μέσα στον παλμό της αγοράς, αλλά και στην αιχμή της τεχνογνωσίας. Δείτε κάποιες απ’ τις εκθέσεις στις οποίες είχαμε συμμετοχή.

Δείτε επίσης

Δείτε το νέο μας εργοστάσιο στα Καλύβια Αττικής, έκτασης 6500 τ.μ..

Η ελληνική εταιρεία REMI, με παγκόσμια προβολή στο χώρο σκίασης και με εκτεταμένο δίκτυο περιοχών κάλυψης, είναι φυσικό να καλύπτει όλο το Εθνικό δίκτυο…

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για διάφορες κατηγορίες ομπρελών και για τον κάθε τύπο ομπρέλας ανάλογα τη χρήση…

Βρείτε πληροφορίες για τις τιμές επαγγελματικών ομπρελών της Remi και τις παραμέτρους που καθορίζουν την τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας.

Τι λένε οι πελάτες μας

Μετάβαση στο περιεχόμενο