2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Ομπρέλες παραλίας

Οι ομπρέλες παραλίας είναι ένα ελληνικό προϊόν πολύ μεγάλης αντοχής που κατασκευάζει η εταιρεία Remi και βασίζεται στις επιλεγμένες υψηλών προδιαγραφών πρώτες ύλες όπως είναι, το αλουμίνιο μεγάλης σκληρότητας και τα ακρυλικά αδιάβροχα και ανεξίτηλα υφάσματα με υψηλό δείκτη προστασίας υπεριώδους ακτινοβολίας (UV) των καλύτερων ευρωπαϊκών εργοστασίων.

Ποιες είναι ομπρέλες παραλίας

Οι ομπρέλες παραλίας είναι επαγγελματικές ομπρέλες που προορίζονται για παραθαλάσσια χρήση και έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις ως προς την αντοχή του υφάσματος και του σκελετού. Η καθημερινή και πολύωρη έκθεσή τους στην ηλιοφάνεια και την αυξημένη υγρασία και το αλάτι της ατμόσφαιρας, απαιτεί ιδιαίτερες προδιαγραφές.

Εμπιστευτείτε την REMI για ομπρέλες παραλίας της επιχείρησής σας και θα λάβετε προϊόντα άριστης αισθητικής και εξαιρετικά μεγάλης αντοχής.

Ομπρέλες παραλίας της REMI

Τετράγωνη | Παραλληλόγραμμη | Πολύγωνη
Κάλυψη: 4 - 12 τμ
Μέγιστο ύψος: 2,5 - 3 μ

Μια ομπρέλα παραλίας Remi βασιζόμενη πάντα στις αυστηρές προδιαγραφές σχεδιασμού, πρώτων υλών και παραγωγής, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από μια fiber glass ομπρέλα ή από μια ομπρέλα polyester (με ύφασμα polyester). Αντίθετα οι ομπρέλες παραλίας Remi μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σκελετών και διαστάσεων υπερέχουν σε σχέση με άλλα παρόμοια προϊόντα σκίασης σε βασικά σημεία όπως η αντοχή, η λειτουργία και η ξεχωριστή αισθητική στο χώρο.

Οι ομπρέλες παραλίας αλουμινίου Remi, μπορούν άνετα να συνδυαστούν και με άλλα προϊόντα εξωτερικού χώρου όπως ξαπλώστρες αλουμινίου, ξύλινες ξαπλώστρες ακόμα και ψάθινες ξαπλώστρες, παρέχοντας ένα άψογο αποτέλεσμα σκιάς και μοναδικής αισθητικής στο χώρο της παραλίας ή του beach bar.

Ομπρέλες Παραλίας που Ανταποκρίνονται σε Υψηλές Απαιτήσεις

Οι ομπρέλες παραλίας Remi είναι ένα ελληνικό επώνυμο προϊόν σκίασης. Η μεγάλη γκάμα των αξεσουάρ που κατασκευάζει και προσφέρει η εταιρεία Remi για αυτή την κατηγορία ομπρελών, σε συνδυασμό με τα υψηλά στάνταρτ παραγωγής του σκελετού και των υφασμάτων, μετατρέπουν το προϊόν σε ένα ευέλικτο επαγγελματικό “εργαλείο” σκίασης που μπορεί να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις για την κάλυψη εξωτερικών χώρων όπως είναι μια πλαζ ή ακόμα και οι οργανωμένες παραλίες.

Όλες οι ομπρέλες παραλίας ή ακόμα και οι ομπρέλες ηλίου που κατασκευάζει η εταιρεία Remi, διαθέτουν πανίσχυρο σκελετό με ακτίνες αλουμινίου μεγάλης αντοχής καθώς επίσης και όλα τα υφάσματα των ομπρελών που παράγει η Remi είναι εφοδιασμένα με αεραγωγό ο οποίος συμβάλει στη μεγαλύτερη αντοχή της ομπρέλας ακόμα και σε αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Μια ομπρέλα παραλίας Remi διαθέτει απλό και ισχυρό μηχανισμό λειτουργίας με αποτέλεσμα όλοι οι πελάτες που νοικιάζουν μια ομπρέλα σε μια οργανωμένη παραλία ή πλαζ να έχουν το δικαίωμα χρήσης της ομπρέλας τους χωρίς να απασχολούν τους υπαλλήλους της επιχείρησης για να την χρησιμοποιήσουν. Συνδυάζονται κάλλιστα με τις ξαπλώστρες παραλίας υψηλών προδιαγραφών που διαθέτουμε.

Οι ομπρέλες παραλίας Remi είναι πτυσσόμενες κατασκευές και προσφέρονται σε καλύτερες τιμές από ότι κάποια άλλα προϊόντα σκίασης όπως είναι τα σταθερά και μόνιμα στέγαστρα ή κιόσκια, οι τέντες σκίασης, αλλά και από άλλου είδους ομπρέλες σκίασης π.χ. τις ξύλινες ομπρέλες, οι οποίες εκτός του ευαίσθητου σε καιρικές καταπονήσεις ξύλινου σκελετού που διαθέτουν, έχουν και ένα μεγάλο κόστος συντήρησης για την προστασία του ξύλου.

Για όλους τους παραπάνω λόγους η εταιρεία Remi προτείνει ανεπιφύλακτα ένα ελληνικό επώνυμο προϊόν σκίασης όπως είναι η ομπρέλα αλουμινίου παραλίας με μεγάλη ποικιλία διαστάσεων και χρωμάτων, με τις αυστηρότερες προδιαγραφές σχεδιασμού και κατασκευής, με το καλύτερο σέρβις πριν και μετά την πώληση αλλά και με τις καλύτερες τιμές.

Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ