Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Οικογένεια: Aeolus

Επέλεξε τις διαστάσεις και την κάλυψη που θέλεις και δες τις ομπρέλες που πληρούν τις προδιαγραφές σου. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινώνησε μαζί μας και θα βρούμε μαζί αυτό που ταιριάζει καλύτερα στην επιχείρησή σου.

Μέγιστο μήκος

Σχήμα

Αξεσουάρ

Πληροφορίες για την σειρά Aeolus

Η σειρά Aeolus διαθέτει μοντέλα σε τετράγωνο, παραλληλόγραμμο και πολύγωνο σχήμα, το μήκος των οποίων κυμαίνεται από τα 2 μέχρι και τα 4 μέτρα, με κάλυψη επιφάνειας από 4 μέχρι και 12 τετραγωνικά μέτρα. Ο χειρισμός της ομπρέλας γίνεται με εξωτερική τροχαλία και σχοινί.

Στην σειρά Aeolus θα βρείτε 9 διαφορετικά μοντέλα και μεγάλη ποικιλία διαστάσεων και σχημάτων. Ανάλογα με τον διαθέσιμο εξωτερικό χώρο, μπορούν να συνδυαστούν κατάλληλα ώστε να διαμορφώσουν το ιδανικό περιβάλλον για τους πελάτες της επιχείρησης. Αυτό δίνει στον επιχειρηματία μεγάλη ευελιξία στην επιλογή σχημάτων και διαστάσεων.

Με βάρος από 8 έως 26 κιλά, μπορείτε να επιλέξετε με βάση τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του χώρου σας. Η εταιρεία μας θα σας βοηθήσει στην βέλτιστη επιλογή για την επιφάνεια που θέλετε να καλύψετε.

Σειρά επαγγελματικών ομπρελών Aeolus

Σκελετός ομπρελών σειράς Aeolus

Η Remi, στοχεύοντας σταθερά στην ικανοποίηση των πελατών της, προσφέρει επαγγελματικές ομπρέλες υψηλής αντοχής, χρησιμοποιώντας αλουμίνιο μεγάλης σκληρότητας και κατάλληλα επεξεργασμένο χάλυβα.

Η σειρά Aeolus δεν αποτελεί εξαίρεση. Με τα ίδια ποιοτικά στάνταρντς, δημιουργήσαμε αυτή την σειρά, της οποίας ο μηχανισμός που αποτελείται από σύστημα βαρούλκου (τροχαλία και σχοινί) εγγυάται την απλότητα και την ευκολία του χειρισμού της, από τα πιο ελαφριά έως και τα βαρύτερα μοντέλα της σειράς.

Η αντοχή του σκελετού ενισχύεται ακόμα περισσότερο μέσω της ηλεκτροστατικής βαφής με πολυεστερική πούδρα. Έτσι, η ομπρέλες σας θα είναι ανθεκτικές τόσο στις καταπονήσεις του αέρα όσο και στην φυσική φθορά λόγω υγρασίας, μόλυνσης και αλμύρας.

Η Remi εγγυάται επίσης και για την ποιότητα και αντοχή του υφάσματος. Ο Αυστριακός οίκος Sattler, που κρύβεται πίσω από τα υπέροχα, ανθεκτικά, αδιάβροχα και ανεξίτηλα υφάσματα των ομπρελών της Remi, δεν κάνει καμία έκπτωση στην ποιότητα κατασκευής. Πρόκειται για μια συνεργασία μεταξύ των 2 εταιρειών που διαρκεί εδώ και δεκαετίες και αυτό, φυσικά, δεν είναι τυχαίο.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι τα μοντέλα Aeolus, μια σειρά που θα αποδειχθεί στήριγμα για την επιχείρησή σας (ξενοδοχείο, εστιατόριο, καφέ, μπαρ…) και ιδανικό μέσο σκίασης για τον κήπο, την βεράντα και την πισίνα σας.

Αεραγωγός

Την στιβαρή κατασκευή της ομπρέλας ενισχύει σημαντικά ο αεραγωγός που τοποθετείται στην κορυφή της και συμβάλει στην άμεση εκτόνωση των εσωτερικών πιέσεων που δημιουργούνται κάτω από την ομπρέλα.

Παράλληλα, προσφέρει μια επιπλέον διέξοδο στον ζεστό αέρα που συσσωρεύεται από κάτω, αυξάνοντας την αίσθηση της δροσιάς ακόμα και τις πιο ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Αξεσουάρ

Οι υδρορροές (λούκια) είναι το πλέον διαδεδομένο αξεσουάρ για χώρους που πρέπει να λειτουργούν απρόσκοπτα όλο τον χρόνο, αδιαφορώντας για τις καιρικές συνθήκες και την ένταση της βροχής. Δημιουργούν έναν ενιαίο χώρο καλά προφυλαγμένο από τα στοιχεία της φύσης.

Είναι η πλέον ιδανική και η οικονομικότερη λύση για άμεση αύξηση του πελατολογίου μιας επιχείρησης και την χωρική και χρονική επέκταση της λειτουργίας της. Οι υδρορροές ενσωματώνονται αισθητικά άριστα στον χώρο και έχουν την δυνατότητα να διοχετεύσουν μεγάλη ποσότητα νερού εκτός του χώρου σας.

Χειρισμός ομπρελών Aeolus

Ο μηχανισμός των ομπρελών της σειράς Aeolus είναι απλός και διευκολύνει στον γρήγορο χειρισμό της ομπρέλας σας. Με την βαρύτητα σαν βοηθό, το άνοιγμα και κλείσιμο οποιασδήποτε ομπρέλας της σειράς αυτής γίνεται χωρίς δεύτερη σκέψη.

Οι επαγγελματικές ομπρέλες Aeolus της Remi

Η σειρά Aeolus, με την μεγάλη ποικιλία σε σχήματα και διαστάσεις, μπορεί να καλύψει και τον πλέον απαιτητικό χώρο. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να βρούμε από κοινού την ιδανική λύση για την επιχείρησή σας. Η ομάδα μας αποτελείται από επαγγελματίες στον χώρο της σκίασης με εμπειρία δεκαετιών. Με τα προϊόντα της Remi, η επιχείρησή σας πάντα θα ξεχωρίζει.

Τι λένε οι πελάτες μας