2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Ομπρέλες εστιατορίων

Παράλληλα με τις γαστρονομικές απολαύσεις και τα καλύτερα κρασιά, μπορείτε να προσφέρετε στους πελάτες σας την καλύτερη λύση για προστασία από τον ήλιο. Οι ομπρέλες εστιατορίων μπορούν να φτάσουν μέχρι και τα 7 m και μπορούν να προστεθούν σε αυτές ως αξεσουάρ infrared θερμαντικά σώματα ομπρελών και LED φώτα υψηλής φωτεινότητας. Με ολοκληρωμένες λύσεις σκίασης οι πελάτες σας μπορούν να κάθονται περισσότερη ώρα στον εξωτερικό χώρο της επιχείρησης σας και επίσης διευρύνεται η σεζόν καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί το αίθριο για όλους τους μήνες του έτους. Προσκαλώντας τους πελάτες σας στο εστιατόριο σας θα αισθανθούν σαν το σπίτι τους! Οι ποιοτικές επαγγελματικές ομπρέλες για εστιατόρια τραβάνε την προσοχή λόγω του μεγέθους της κατασκευής και είναι το καλύτερο μέσο για διαφήμιση. Η εκτύπωση μεταξοτυπία του λογότυπου της επιχείρησής σας, που μπορεί να γίνει στο βολάν (γλώσσα) και στα τρίγωνα, έχει πολύ καλή αντοχή στο πέρασμα του χρόνου. Επίσης επιλέγοντας από αμέτρητα υφάσματα και RAL αποχρώσεις στον σκελετό είναι σίγουρο ότι οι ομπρέλες θα εναρμονιστούν με τον υπαίθριο χώρο σας.

Τι είναι η ομπρέλα εστιατορίου:

Οι ομπρέλες εστιατορίων είναι ομπρέλες που τοποθετούνται σε εστιατόρια για την σκίαση των πελατών.

Τι να προσέξουμε αγοράζοντας επαγγελματικές ομπρέλες για εστιατόρια;

Οι ομπρέλες πρέπει να είναι τηλεσκοπικές για να μην χρειάζεται να ενοχλήσουμε τους πελάτες κατά το κλείσιμο και άνοιγμα. Επιλέγουμε ομπρέλες αλουμινίου από γνωστό στην αγορά κατασκευαστή, έτσι ώστε να είναι σίγουρη η παροχή υποστήριξης και ανταλλακτικών σε τυχόν βλάβες. Επιλέγουμε ακρυλικά υφάσματα καθώς είναι πιο δροσερά.

Πως μπορώ να εξοικονομήσω λεφτά αγοράζοντας επαγγελματικές ομπρέλες για εστιατόρια;

Αποφεύγουμε τις ύποπτα φθηνές προτάσεις, καθώς μπορεί να χαλάσουν σύντομα πριν γίνει απόσβεση τις κατασκευής. Συνήθως σε φθηνούς κατασκευαστές και εμπόρους η έλλειψη υποστήριξης είναι συχνό φαινόμενο. Αντίθετα ζητάμε αναλυτική οικονομική προσφορά. Επιλέγοντας ποιοτικές ομπρέλες με αντοχή στον χρόνο κάνουμε καλύτερη απόσβεση του αρχικού ποσού. Μειώνοντας τη συχνότητα αντικατάστασης των ομπρελών δημιουργούμε βιώσιμες λύσεις για τον πλανήτη μας, καθώς μειώνουμε τον όγκο των απορριμμάτων.

Ειδικές κατασκευές και διαστάσεις σε ομπρέλες για εστιατόρια

Οι ειδικές διαστάσεις σε εστιατόρια έχουν το θετικό πως μας επιτρέπουν να καλύψουμε περισσότερα τραπεζοκαθίσματα και να μεγιστοποιήσουμε το κέρδος της επιχείρησής μας. Στα αρνητικά είναι ότι απαιτείται λεπτομερή αποτύπωση του εστιατορίου από έμπειρο συνεργείο και εξατομικευμένη σχεδίαση 3d μοντέλων στον υπολογιστή για κάθε μελέτη. Η παραπάνω διαδικασία μπορεί να αυξήσει το κόστος της κατασκευής.

Γιατί να επιλέξω ομπρέλες ΡΕΜΙ για τα εστιατόρια;

Η ΡΕΜΊ ΑΒΕΕ έχει 50 χρόνια εμπειρία στον χώρο της επαγγελματικής ομπρέλας. Σε έναν πολύ ανταγωνιστικό κλάδο της ελληνικής αγοράς, η μακροβιότητα και η σταθερή πρωτιά στις επαγγελματικές και διαφημιστικές ομπρέλες προέρχεται από την επένδυση στην ποιοτική κατασκευή, στις καλύτερες πρώτες ύλες της ευρωπαϊκής αγοράς αλλά και στην συνεχή βελτίωση. Η ΡΕΜΙ είναι πρωτοπόρος στην ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά και ιδιαίτερα στο κομμάτι των ειδικών διαστάσεων. Ο εκσυγχρονισμός του μηχανουργείου και του γαζωτηρίου με ρομποτικά μηχανήματα αιχμής υψηλής ακρίβειας και η τεχνογνωσία στο μηχανολογικό σχέδιο είναι τομείς που επιτρέπουν στη ΡΕΜΙ να κατασκευάζει ειδικές κατασκευές ομπρελών με ακρίβεια και εργονομία.
ΡΕΜΙ κάτω από τη σκιά μας.

Μοιράσου την σελίδα:

Συμμετοχή Remi σε Εκθέσεις

Η εταιρεία μας συμμετέχει συχνά σε εκθέσεις προϊόντων, φροντίζοντας να βρίσκεται μέσα στον παλμό της αγοράς, αλλά και στην αιχμή της τεχνογνωσίας. Δείτε κάποιες απ’ τις εκθέσεις στις οποίες είχαμε συμμετοχή.

Δείτε επίσης

Δείτε το νέο μας εργοστάσιο στα Καλύβια Αττικής, έκτασης 6500 τ.μ..

Η ελληνική εταιρεία REMI, με παγκόσμια προβολή στο χώρο σκίασης και με εκτεταμένο δίκτυο περιοχών κάλυψης, είναι φυσικό να καλύπτει όλο το Εθνικό δίκτυο…

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για διάφορες κατηγορίες ομπρελών και για τον κάθε τύπο ομπρέλας ανάλογα τη χρήση…

Βρείτε πληροφορίες για τις τιμές επαγγελματικών ομπρελών της Remi και τις παραμέτρους που καθορίζουν την τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας.

Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ