2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

σχήμα ομπρελών
Τετράγωνες ομπρέλες

Επέλεξε τις διαστάσεις και την κάλυψη που θέλεις και δες τις ομπρέλες που πληρούν τις προδιαγραφές σου. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινώνησε μαζί μας και θα βρούμε μαζί αυτό που ταιριάζει καλύτερα στην επιχείρησή σου.

Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ

μάθε περισσότερα για

Τετράγωνες Ομπρέλες της REMI

Η τετράγωνη ομπρέλα αποτελεί την πλέον κλασική κατηγορία κάλυψης για ομοιόμορφους χώρους σκίασης. Τις τετράγωνες ομπρέλες θα τις συναντήσουμε σε ξενοδοχεία, κήπους, πλαζ, παραλίες και οπουδήποτε αλλού μας ενδιαφέρει η αισθητική συμμετρία που παρέχουν τα τετράγωνα σχήματα για προστασία από βροχή και ήλιο.

Οι πιο διαδεδομένες διαστάσεις στις τετράγωνες ομπρέλες

Οι τετράγωνες ομπρέλες με την μεγαλύτερη ζήτηση είναι οι 3×3, 4×4 και 5×5, ιδανικές για να καλύψουν καλά τετραγωνισμένους  χώρους ή ακόμα και να συνδυαστούν με άλλα μοντέλα για την κάλυψη ανομοιόμορφων χώρων οποιουδήποτε σχήματος.

Η εταιρεία ΡΕΜΙ έχοντας την απαραίτητη τεχνογνωσία κατασκευάζει υψηλού επιπέδου μεγάλες τετράγωνες ομπρέλες για επαγγελματική χρήση καθώς και  μικρότερου μεγέθους για οικιακές ανάγκες ή περιπτώσεων σε εξοχικές κατοικίες. Σε εμάς θα βρείτε ομπρέλες κήπου, παραλίας, πισίνας και βεράντας, σε ανταγωνιστικές τιμές που αντιπροσωπεύουν την ποιότητα των προϊόντων μας.

Αν και δεν παρέχουμε κρεμαστές ομπρέλες τετράγωνου σχήματος παρ’ όλα αυτά έχουμε πάντα να παρουσιάσουμε μία πρόταση για επαρκή σκίαση στον χώρο που επιθυμείτε. Μέσα από μία μεγάλη γκάμα τετράγωνων ομπρελών που διαθέτουμε, έχετε να επιλέξετε την κατάλληλη ομπρέλα βάση μεγέθους, χρώματος και του μηχανισμού που την συνοδεύει.

Οι τετράγωνες ομπρέλες της Remi διατίθενται σεμεγάλο εύρος διαστάσεων. Ξεκινούν από τη Aeolus 2×2 μέχρι και την Astra 6×6, ώστε να μπορούν να σκιάσουν ουσιαστικά κάθε χώρο. Με 10 διαφορετικές διαστάσεις, η Remi εγγυάται ότι θα βρείτε αυτό ακριβώς που ζητάτε.

Δώστε στην κατοικία σας και την επιχείρησή σας ένα προϊόν που αξίζει, με κόστος του οποίου την απόσβεση θα κάνετε πολύ γρήγορα. Αναδείξτε τον χώρο σας με τα ποιοτικά προϊόντα της Remi, σε τιμές ασυναγώνιστες.

Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ