2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Ειδικές κατασκευές ομπρελών

Τι είναι οι Ειδικές Κατασκευές στις επαγγελματικές ομπρέλες;

Οι ανάγκες του χώρου του κάθε επαγγελματία είναι εξατομικευμένες, όπως αντίστοιχα και η γεωμετρία κάθε χώρου. Η σκίαση λίγων παραπάνω τετραγωνικών και η κάλυψη επιπλέον τραπεζοκαθισμάτων από επαγγελματικές ομπρέλες μπορεί να δημιουργήσει μεγάλη διαφορά στο κέρδος του ιδιοκτήτη του εστιατορίου, της καφετέριαs, του μπαρ, του ξενοδοχείου κλπ.

Με τον όρο «Ειδικές κατασκευές» εννοούμε την κατασκευή επαγγελματικών ομπρελών που ταιριάζουν αποκλειστικά στον χώρο σας, οι οποίες δεν εντάσσονται στη μεγάλη γκάμα των 100 διαφορετικών διαστάσεων και μοντέλων που έχει σχεδιάσει η ΡΕΜΙ τα τελευταία χρονιά. Σε αυτή την κατηγορία εμπεριέχονται ομπρέλες με γεωμετρία σχήματος τραπεζιού, τριγώνου, πολυγώνου και όλες οι υποκατηγορίες τους.

Σε ποιους απευθύνονται;

Οι ειδικές κατασκευές είναι κατά παραγγελία του πελάτη και απευθύνονται σε όσους θέλουν να αξιοποιήσουν κάθε τετραγωνικό μέτρο στο χώρο τους. Κάνοντας μια σημαντική επένδυση στην επιχείρηση του και μεγιστοποιώντας έτσι το κέρδος της.

Πλεονεκτήματα των ειδικών κατασκευών

  • Πλήρης κάλυψη του χώρου του πελάτη
  • Πλήρης σκίαση της επιχείρησης του επαγγελματία.
  • Μεγαλύτερη στεγανοποίηση του επαγγελματικού χώρου
  • Προσθήκη ειδικών διαστάσεων υδρορροών
  • Εγκατάσταση φωτιστικών τεχνολογίας LED
  • Εγκατάσταση θερμαντικών σωμάτων τεχνολογίας infrared

Παραδείγματα – Προϊόντα

  • Ομπρέλες σχήματος τραπεζίου
  • Ομπρέλες σχήματος τριγώνου

Παραδείγματα

Η παρακάτω μελέτη – σχεδιασμός – παραγωγή, αφορά στην κάλυψη του εξωτερικού χώρου γνωστού και πολυσύχναστου καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Κεφαλάρι.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση η ιδιόμορφη γεωμετρία του χώρου οδήγησε στην αναζήτηση λύσης για την κατασκευή ομπρελών ειδικών διαστάσεων. Μετά από επιμέτρηση του χώρου η γεωμετρία ήταν σχήματος ορθογώνιου τριγώνου με διαστάσεις (υποτείνουσα, προσκείμενη, απέναντι κάθετη) 17,2x13x11 m. Η ομάδα έρευνας της Remi σχεδίασε 3 ομπρέλες για την ολική κάλυψη του συγκεκριμένου χώρου. Οι ομπρέλες ειδικών διαστάσεων που σχεδιάστηκαν κατά παραγγελία ήταν μια παραλληλόγραμμη διαστάσεων (βάση, ύψος) 6,42×5,42 m και δύο σχήματος ορθογωνίου τριγώνου διαστάσεων (υποτείνουσα, προσκείμενη, απέναντι κάθετη) 6,42×5,42×8,4 m.

Πριν την τοποθέτηση η ομάδα τεχνικών της Remi πραγματοποίησε έρευνα πεδίου στο χώρο. Στην έρευνα διαπιστώθηκε ότι κάτω από deck το σκυρόδεμα παρουσίαζε υψομετρικές διαφορές στα σημεία τοποθέτησης του κεντρικού άξονα. Για αυτόν τον λόγο ο σχεδιασμός των τριών μοντέλων επανεκτιμήθηκε ώστε οι ομπρέλες να μην έχουν υψομετρική διαφορά. Στην κατασκευή ειδικών μοντέλων λήφθηκε υπόψιν η τοποθέτηση διαχωριστικών (windscreen) περιμετρικά των ομπρελών. Επίσης σε αυτά τα μοντέλα ειδικών διαστάσεων η Remi κατασκεύασε κατά παραγγελία νεροχύτες (υδρορροές ή λούκια) όπως και προστέθηκαν τα γνωστά αξεσουάρ ομπρελών (φωτισμός, θερμάστρες, κλπ).

Γιατί να επιλέξετε την REMI για Ειδικές Κατασκευές

Η ομάδα έρευνας και σχεδιασμού της REMI σχεδιάζει καινοτόμα και ευέλικτα συστήματα σκίασης με τα πιο αποτελεσματικά 3D προγράμματα της αγοράς με σκοπό να καλύψουν και τις πιο απαιτητικές ανάγκες του πελάτη για την σκίαση ιδιόρρυθμων χωρών.

Η πολυετής παρουσία της ΡΕΜΙ στον χώρο της επαγγελματικής ομπρέλας αλλά και η εξειδικευμένη ομάδα έρευνας, σχεδιασμού και ανάπτυξης είναι λόγοι που μπορούμε να παρέχουμε αποτέλεσμα άρτιας αισθητικής και αψεγάδιαστης μηχανικής λειτουργίας. Η τεχνογνωσία 40 χρόνων μας επιτρέπει να σχεδιάσουμε ακόμα και τηλεσκοπικές ομπρέλες ειδικών κατασκευών, με αυτόν το τρόπο ο επαγγελματίας μπορεί να κλείσει τις ομπρέλες ανά πασά στιγμή χωρίς να χρειαστεί να αφαιρέσει τα τραπεζοκοθίσματα από κάτω.

Έτσι για τον κάθε πελάτη που θέλει να καλύψει πλήρως τον εξωτερικό του χώρο υπάρχει η δυνατότητα εξατομικευμένης λειτουργικής λύσης με τον σχεδιασμό και την κατασκευή ειδικών διαστάσεων και γεωμετρία ομπρελών, βάσεων, υδρορροών και εξαρτημάτων πάντα με την ποιότητα και αντοχή κατασκευής που μόνο η μακρόχρονη εμπειρία της ΡΕΜΙ μπορεί να προσφέρει.

Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ