2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Βάσεις στήριξης ομπρελών

Δείτε τα χαρακτηριστικά της κάθε βάσης και μεγενθύνετε την κάθε φωτογραφία με ένα κλικ. Η κάθε οικογένεια ομπρελών έχει αποκλειστικά την δική της βάση και αλλαγές βάσεων μεταξύ των οικογενειών δεν γίνονται, αφού οι υποδοχές είναι ασύμβατες μεταξύ τους.

Η βάση της ομπρέλας (ή mounting system) είναι η δομή που χρησιμοποιείται για να στηρίξει μια ομπρέλα και παίζει βασικό ρολό στην στατική επάρκεια της κατασκευής. Οι βάσεις στις επαγγελματικές ομπρέλες κατασκευάζονται από χάλυβα ειδικών προδιαγραφών και κατάλληλων μηχανικών ιδιοτήτων. Η βάση για κάθε μοντέλο διαφέρει ως προς την στιβαρότητα της κατασκευής.

Για παράδειγμα, διαφορετική σχεδίαση έχει η βάση μιας ομπρέλας ελαφρού τύπου 2×2μ. και μιας ομπρέλας υπερ-βαρέου τύπου 5×5μ. Όλα τα μεταλλικά μέρη της βάσης που χρησιμοποιούνται είναι ανοξείδωτα ή γαλβανισμένα εν θερμώ.

Ποια είναι η κατάλληλη βάση ομπρέλας;

Οι βάσεις χωρίζονται σε 3 κατηγορίες. Η πρώτη κατηγορία είναι οι εξωτερικές μεταλλικές βάσεις (βάση φλάντζα) και είναι η πιο οικονομική λύση. Προϋπόθεση για την τοποθέτηση των εξωτερικών βάσεων, είναι η ύπαρξη σκυροδέματος στον χώρο της εγκατάστασης.

Η δεύτερη κατηγορία είναι οι πακτωμένες μεταλλικές βάσεις. Οι πακτωμένες βάσεις εφαρμόζονται σε εγκαταστάσεις χωρίς σκυρόδεμα (για παράδειγμα πλάκες πεζοδρομίου, κυβόλιθοι, κλπ.). Για την εγκατάσταση των πακτωμένων βάσεων, η διάνοιξη σκάμματος είναι υποχρεωτική. Το σκάμμα ορίζεται και υποδεικνύεται από το τεχνικό μας συνεργείο και εξαρτάται από τις διαστάσεις και την κατασκευή της επαγγελματικής ομπρέλας.

Η τρίτη κατηγορία είναι οι εξωτερικές βάσεις ή μεταφερόμενες (γνωστές και ως βάσεις τσιμέντου). Χρησιμοποιούνται σε περιπτώσεις όπου η διάνοιξη, οπών και σκάμματος, δεν είναι εφικτές. Οι εξωτερικές βάσεις κινούνται από 60kg έως και 630kg ανάλογα με την κατασκευή.

Τι πρέπει να προσέξετε στις βάσεις;

Οι πακτωμένες βάσεις, οι οποίες δεν είναι ανοξείδωτες ή σωστά γαλβανισμένες, μπορούν να σκουριάσουν εσωτερικά του εδάφους, οδηγώντας σε δύσκολες και δαπανηρές επισκευές. Το βάρος της εξωτερικής βάσης παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην σταθερότητα της ομπρέλας.

Σημαντικός παράγοντας είναι επίσης το βάρος της εξωτερικής βάσης, καθώς αυτό επηρεάζει την στατική επάρκεια της κατασκευής. Η σωστή επιλογή βάσης, εξασφαλίζει όχι μόνο την σταθερότητα, αλλά και τη μακροπρόθεσμη αντοχή της ομπρέλας σας στις διάφορες καιρικές συνθήκες.

Δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται βάσεις εκτός από αυτές που προτείνει ο κατασκευαστής (π.χ. χρησιμοποιείτε βάσεις νερού, βάσεις άμμου, βάσεις πλαστικές κ.λ.π.).

Τέλος, είναι σημαντικό να συμβουλευτείτε την τεχνική υποστήριξη ή τον κατασκευαστή για να διασφαλίσετε ότι η επιλεγμένη βάση είναι συμβατή με το συγκεκριμένο μοντέλο ομπρέλας που διαθέτετε. Η επιλογή κατάλληλης βάσης θα σας εξασφαλίσει την απόλαυση της σκιάς και της προστασίας που προσφέρει η ομπρέλα σας στον κήπο σας ή στον επαγγελματικό σας χώρο με ασφάλεια.)

Δείτε τις σειρές των ομπρελών μας

Οικογένειες Επαγγελματικών Ομπρελών της Remi

Οι επαγγελματικές ομπρέλες μας χωρίζονται σε 4 οικογένειες (τύπους) με βάση τον μηχανισμό λειτουργίας τους. Κάθε οικογένεια φέρει την δική της βάση στήριξης.

Astra

14 μοντέλα | μεγ. κάλυψη 39 τ.μ.

Horizon

3 μοντέλα | μεγ. κάλυψη 25 τ.μ.

Aegean

7 μοντέλα | μεγ. κάλυψη 25 τ.μ.

Aeolus

9 μοντέλα | μεγ. κάλυψη 12 τ.μ.

Armonia

15 μοντέλα | μεγ. κάλυψη 20 τ.μ.

Πίνακας μοντέλων Επαγγελματικών Ομπρελών
Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ