2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Σχήματα ομπρελών

Ο κάθε χώρος είναι μοναδικός, άρα και οι ομπρέλες πρέπει να είναι μοναδικές! Στη REMI, μπορείτε να ανακαλύψετε μια ευρεία ποικιλία σχημάτων και μεγεθών για να καλύψετε τις ανάγκες της επιχείρησής σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προσφέρουμε ομπρέλες σε σχήματα στρογγυλά, τετράγωνα και παραλληλογράμμου. Τα τετράγωνα και τα παραλληλόγραμμα σχήματα έχουν το πλεονέκτημα να προσφέρουν αποτελεσματικότερη κάλυψη στον χώρο, καθώς μπορούν να εξοπλιστούν με ακρυλικά υφάσματα και PVC που εξασφαλίζουν αδιαβροχοποίηση. Αντίθετα, οι στρογγυλές ομπρέλες δεν παρέχουν τις ίδιες δυνατότητες, αλλά λόγω του κλασικού τους σχήματος μπορούν να προσδώσουν σε κάθε χώρο μια παραδοσιακή και γραφική αίσθηση.

Η REMI, εκμεταλλευόμενη την εμπειρία της που αγγίζει τα 40 χρόνια στον χώρο των επαγγελματικών ομπρελών, προσφέρει επίσης εξειδικευμένες κατασκευές υπερβαρέων τηλεσκοπικών ομπρελών που καλύπτουν πλήρως τον εξωτερικό χώρο κάθε επαγγελματία. Μπορούμε να κατασκευάσουμε ομπρέλες με οποιαδήποτε γεωμετρία, από τρίγωνα και τραπέζια έως και πιο σύνθετα γεωμετρικά σχήματα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ειδικές διαστάσεις, μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα μας για Ειδικές Διαστάσεις Ομπρελών.

Για προσφορά βάσει των αναγκών του χώρου σας, στείλτε μας την κάτοψη μηχανικού του χώρου σας σε email στην παρακάτω διεύθυνση: info@remi-sa.com και συμβουλευτείτε τους έμπειρους μηχανικούς μας και πωλητές στον αριθμό +30 2299 0 48900.

Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ