Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Οικογένεια: Astra

Επέλεξε τις διαστάσεις και την κάλυψη που θέλεις και δες τις ομπρέλες που πληρούν τις προδιαγραφές σου. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινώνησε μαζί μας και θα βρούμε μαζί αυτό που ταιριάζει καλύτερα στην επιχείρησή σου.

Μέγιστο μήκος

Σχήμα

Αξεσουάρ

Πληροφορίες για την σειρά Astra

Η σειρά Astra διατίθεται σε 3 σχήματα, δωδεκάγωνη, τετράγωνη και παραλληλόγραμμη, ώστε να καλύπτει και τους πλέον απαιτητικούς σε διαστάσεις χώρους. Η κάλυψη των μοντέλων της σειράς ξεκινάει από τα 24 και φτάνει μέχρι και τα 37,5 τετραγωνικά μέτρα, με μέγιστο ύψος (κλειστής ομπρέλας) που ξεκινάει από τα 4,4 μέτρα και ξεπερνάει τα 5,3 μέτρα.

Η Remi πρωτοπορεί και πάλι στον χώρο των επαγγελματικών ομπρελών, με κατά παραγγελία τηλεσκοπικές ομπρέλες υπερβαρέος τύπου που ονομάζει σειρά Astra.

Η σειρά αυτή είναι κατάλληλη τόσο για σχετικά μικρούς όσο και για μεγάλους χώρους, προσθέτοντας περισσότερες ομπρέλες της ίδιας ή άλλης σειράς, όπου αυτό απαιτείται. Διαθέτει 13 μοντέλα και μεγάλη ποικιλία διαστάσεων ώστε να μπορεί να καλύψει στην εντέλεια ακόμα και τους πλέον ασύμμετρους χώρους.

Σκελετός ομπρελών σειράς Astra

Με την χρήση ειδικού κράματος αλουμινίου πολύ μεγάλης σκληρότητας και αντοχής και με 8, 10 ή 12 ακτίνες ειδικού συρταρωτού ενισχυμένου προφίλ, διαστάσεων 40x20x2mm, η σειρά Astra υπόσχεται την μεγαλύτερη σταθερότητα από όλα τα αντίστοιχα μοντέλα της αγοράς. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που η Remi, εδώ και δεκαετίες, έχει διαπρέψει στο εξωτερικό, αυξάνοντας της πωλήσεις της εκτός Ελλάδας σταθερά κάθε χρόνο.

Το μέταλλο του σκελετού, η βαφή του και τα ειδικά εξαρτήματα είναι άριστης ποιότητας, κάτι που άλλωστε απαιτείται για να στηρίξει τις ομπρέλες αυτής της σειράς.

Σκελετός ομπρελών Astra

Αεραγωγός

Ο ειδικά κατασκευασμένος αεραγωγός αλουμινίου που βρίσκεται στην κορυφή κάθε επαγγελματικής ομπρέλας της σειράς Astra, συμβάλλει στην σημαντική μείωση της πίεσης του αέρα στο εσωτερικό της ομπρέλας, επιτρέποντας σε μέρος του αέρα να διαφύγει. Ο αεραγωγός αυτός αποτελεί κύριο παράγοντα για την σταθερότητα της ομπρέλας σε συνθήκες ισχυρών ανέμων, καθώς επιτρέπει την άμεση εκτόνωση της πίεσης.

Παράλληλα, επιτρέπει στον ζεστό αέρα (που συσσωρεύεται στην κορυφή της ομπρέλας κατά τους ζεστούς θερινούς μήνες) να διαφύγει, διατηρώντας τον χώρο από κάτω πάντα δροσερό.

Αξεσουάρ

Υποδεχθείτε τους πελάτες σας στον νέο χώρο, υπό την προστασία μιας από της ομπρέλες της σειράς Astra και φωτίστε τον χώρο σας με λάμπες LED, χαμηλής κατανάλωσης, ώστε να μπορείτε να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας και το βράδυ. Για τους κρύους μήνες του φθινοπώρου και του χειμώνα, η ομπρέλα σας μπορεί να δεχθεί ένα ή περισσότερα στοιχεία υπέρυθρης θέρμανσης (infrared), άμεσης και μεγάλης αποδοτικότητας.

Όλα αυτά επιτυγχάνονται χάρη στην εσωτερική (κρυφή) καλωδίωση που επιδέχεται η σειρά Astra.

Χειρισμός ομπρελών Astra

Παρά το μεγάλο μέγεθος και βάρος των ομπρελών της σειράς αυτής, ο χειρισμός τους παραμένει εξίσου εύκολος με τα αντίστοιχα μοντέλα των άλλων σειρών. Το άνοιγμα και κλείσιμο της ομπρέλας γίνεται εύκολα και γρήγορα, χάρη στην εύχρηστη εξωτερική μανιβέλα. Με ελάχιστη προσπάθεια, θα μπορείτε να κλείνετε την ομπρέλα σας όσο συχνά θέλετε, διατηρώντας την καθαρή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Οι επαγγελματικές ομπρέλες Astra της Remi

Η Remi συστήνει ανεπιφύλαχτα την χρήση ομπρελών της σειράς Astra, για τις επιχειρήσεις εκείνες που διαθέτουν τον απαιτούμενο χώρο και χρειάζονται ένα στιβαρό μέσο σκίασης για όλες τις ημέρες του χρόνου.

Η σταθερότητά τους και η αντοχή τους στις ευμετάβλητες καιρικές συνθήκες θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Με την σωστή μελέτη του χώρου και την χρήση των απαραίτητων αξεσουάρ, οι πελάτες σας και εσείς θα απολαμβάνετε τον χώρο κάτω από την νέα σας ομπρέλα για μια ζωή.

Η Remi πέτυχε όσα υποσχέθηκε, αξιοπιστία, μέγιστη λειτουργικότητα και ασφάλεια για μια ζωή.

Περισσότερες πληροφορίες στα επιμέρους μοντέλα της σειράς.

Τι λένε οι πελάτες μας