2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Νέο Εργοστάσιο Remi

Η εταιρεία REMI A.B.E.E. ιδρύθηκε το 1972 στην Παλλήνη Αττικής και από το 1983 δραστηριοποιείται αποκλειστικά στο χώρο της κατασκευής επαγγελματικών και διαφημιστικών ομπρελών.

Οι νέες εγκαταστάσεις της εταιρείας βρίσκονται στη βιομηχανική περιοχή των Καλυβίων Αττικής, με εύκολη πρόσβαση από την Αττική Οδό, σε ένα ιδιόκτητο χώρο 12 στρεμμάτων στον οποίο έχουν ανεγερθεί κτίρια συνολικής επιφάνειας 6.500 τετρ.μέτρων τα οποία είναι εναρμονισμένα με την φιλοσοφία, τους στόχους και της αξίες της εταιρείας. Ο σχεδιασμός, η κατανομή και αξιοποίηση των χώρων έγιναν με βασικό κριτήριο τη σωστή λειτουργία του εργοστασίου αλλά και την άνετη και ανθρώπινη διαβίωση των εργαζομένων μέσα σε αυτό.

Η κατανομή και χωροθέτηση των τμημάτων του κτιρίου έγιναν με βασικό κριτήριο τη σωστή λειτουργία της γραμμής παραγωγής του εργοστασίου με επίπεδους χώρους αποθήκευσης πρώτων υλών, παραγωγής προϊόντων, αποθήκευσης και διακίνησης έτοιμων προϊόντων, γραφεία παραγωγής και διοίκησης καθώς επίσης και εκθεσιακός χώρος προβολής όλων των προϊόντων που κατασκευάζει η εταιρεία.

Ο αρχιτεκτονικός και ενεργειακός σχεδιασμός του εργοστασίου καθώς και τα υλικά δόμησης που χρησιμοποιήθηκαν, επιλέχθηκαν με αυστηρές προδιαγραφές για τον εναρμονισμό του κτιρίου με το φυσικό περιβάλλον παρέχοντας επίσης σωστή θερμομόνωση και ηχομόνωση στους χώρους του εργοστασίου.

Μοιράσου την σελίδα:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

Συμμετοχή Remi σε Εκθέσεις

Η εταιρεία μας συμμετέχει συχνά σε εκθέσεις προϊόντων, φροντίζοντας να βρίσκεται μέσα στον παλμό της αγοράς, αλλά και στην αιχμή της τεχνογνωσίας. Δείτε κάποιες απ’ τις εκθέσεις στις οποίες είχαμε συμμετοχή.

Δείτε επίσης

Δείτε το νέο μας εργοστάσιο στα Καλύβια Αττικής, έκτασης 6500 τ.μ..

Η ελληνική εταιρεία REMI, με παγκόσμια προβολή στο χώρο σκίασης και με εκτεταμένο δίκτυο περιοχών κάλυψης, είναι φυσικό να καλύπτει όλο το Εθνικό δίκτυο…

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για διάφορες κατηγορίες ομπρελών και για τον κάθε τύπο ομπρέλας ανάλογα τη χρήση…

Βρείτε πληροφορίες για τις τιμές επαγγελματικών ομπρελών της Remi και τις παραμέτρους που καθορίζουν την τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας.

Τι λένε οι πελάτες μας

Μετάβαση στο περιεχόμενο