2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Νέο Εργοστάσιο Remi

Η εταιρεία REMI A.B.E.E. ιδρύθηκε το 1972 στην Παλλήνη Αττικής και από το 1983 δραστηριοποιείται αποκλειστικά στο χώρο της κατασκευής επαγγελματικών και διαφημιστικών ομπρελών.

Οι νέες εγκαταστάσεις της εταιρείας βρίσκονται στη βιομηχανική περιοχή των Καλυβίων Αττικής, με εύκολη πρόσβαση από την Αττική Οδό, σε ένα ιδιόκτητο χώρο 12 στρεμμάτων στον οποίο έχουν ανεγερθεί κτίρια συνολικής επιφάνειας 6.500 τετρ.μέτρων τα οποία είναι εναρμονισμένα με την φιλοσοφία, τους στόχους και της αξίες της εταιρείας. Ο σχεδιασμός, η κατανομή και αξιοποίηση των χώρων έγιναν με βασικό κριτήριο τη σωστή λειτουργία του εργοστασίου αλλά και την άνετη και ανθρώπινη διαβίωση των εργαζομένων μέσα σε αυτό.

Η κατανομή και χωροθέτηση των τμημάτων του κτιρίου έγιναν με βασικό κριτήριο τη σωστή λειτουργία της γραμμής παραγωγής του εργοστασίου με επίπεδους χώρους αποθήκευσης πρώτων υλών, παραγωγής προϊόντων, αποθήκευσης και διακίνησης έτοιμων προϊόντων, γραφεία παραγωγής και διοίκησης καθώς επίσης και εκθεσιακός χώρος προβολής όλων των προϊόντων που κατασκευάζει η εταιρεία.

Ο αρχιτεκτονικός και ενεργειακός σχεδιασμός του εργοστασίου καθώς και τα υλικά δόμησης που χρησιμοποιήθηκαν, επιλέχθηκαν με αυστηρές προδιαγραφές για τον εναρμονισμό του κτιρίου με το φυσικό περιβάλλον παρέχοντας επίσης σωστή θερμομόνωση και ηχομόνωση στους χώρους του εργοστασίου.

Τι λένε όσοι μας εμπιστεύτηκαν

Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ