2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Τεντόπανα

Η Remi εξειδικεύεται εδώ και πολλά έτη στα επαγγελματικά συστήματα σκίασης και ενημερώνει τους πελάτες της για κάθε είδος σκίασης και σκίαστρου όπως τα τεντόπανα. Τα τεντόπανα αποτελούν ένα από τα παλιότερα, παραδοσιακά και πιο δημοφιλή συστήματα σκίασης τα οποία αποδεικνύονται αξιόπιστα στον χρόνο. Είναι ποιοτικής κατασκευής και μπορούν να προσαρμοστούν εύκολα σε ποικίλα μέρη και περιβάλλοντα εξωτερικών χώρων. Τα τεντόπανα μπορούν να εφάπτονται ακριβώς σε πόρτες, παράθυρα, βεράντες, αίθρια, αυλές, κήπους, πισίνες αλλά και σε καταστήματα επιχειρήσεων στην παραλία ή σε άλλους υπαίθριους χώρους για τους οποίους επιθυμείτε κάποιον εναλλακτικό τρόπο σκίασης διαφορετικό από τις ομπρέλες.

Τα τεντόπανα είναι μια απλούστερη εκδοχή της τέντας και μπορούν να κατασκευαστούν με υφάσματα ποικίλων χρωμάτων, μεγεθών και διαστάσεων ώστε να εφαρμόζονται, να προσαρμόζονται και να εναρμονίζονται πλήρως με το περιβάλλον στο οποίο εγκαθίστανται. Η εγκατάστασή τους είναι εύκολη και γίνεται με ευελιξία. Τα υφάσματά τους αν και δεν ελιναι το ίδιο ανθεκτικά με τα ακρυλικά υφάσματα ομπρελών, παραμένουν ποιοτικά, συνήθως από πολυεστέρα και μπορούν να είναι φτιαγμένα από συνδυασμό και ποικιλία διαφορετικών υλικών όπως πλέγματα, δίχτυα, κλωστές ή αδιάβροχα πανιά ενώ επίσης μπορούν να είναι βαμμένα με ανεξίτηλα, ακρυλικά αντιμουχλικά, αντιβακτηριδιακά και αντιδιαβρωτικά χρώματα που δεν αλλοιώνονται, δεν σκίζονται και δεν σαπίζουν από την υγρασία, τη βροχή, τη UV ηλιακή ακτινοβολία, τη μούχλα, τη σκόνη, την αλμύρα κλπ. Πάνω στα τεντόπανα υπάρχει επίσης η δυνατότητα να εκτυπωθεί ψηφιακά το διαφημιστικό λογότυπο με τη στάμπα ή το logo της επιχείρησης ή ενός προϊόντος το οποίο θέλετε να διαφημιστεί σε όσους βλέπουν το τεντόπανο.

Τα καλής ποιότητας τεντόπανα είναι κατασκευασμένα με τεχνογνωσία από αξιόπιστα και πιστοποιημένα υλικά που αντέχουν στη φθορά του χρόνου αλλά και των καιρικών συνθηκών όπως ο αέρας, ο ήλιος, η βροχή, ο πάγος, το χαλάζι ή το χιόνι χωρίς να σκίζονται ενώ ταυτοχρόνως είναι τα πιο οικονομικά είδη που χαρίζουν σκιά σε οποιαδήποτε επιφάνεια θέλετε να καλυφθεί. Κατά τη διάρκεια της παραγωγής των ποιοτικών τεντόπανων δίνεται μεγάλη προσοχή σε όλα τα στάδια της κατασκευής τους όπως η ύφανση, η εκτύπωση των σχεδίων, το βάψιμο, η καινοτόμος επίστρωση με προστατευτικά υλικά στα υφάσματα κ.ά.

Ως είδος σκίασης τα τεντόπανα αναγνωρίζουν μεγάλη προτίμηση διεθνώς καθώς διατίθενται σε χαμηλό κόστος ενώ δεν υστερούν καθόλου σε παροχή σκιάς, κάλυψης, ασφάλειας και προστασίας. Μπορούν να ραφτούν σε ποικίλα σχέδια χαρίζοντας πρωτότυπο ύφος, στυλ και υψηλής αισθητικής design διακοσμώντας με μοναδικό τρόπο τον κάθε εξωτερικό χώρο που τις διαθέτει. Μπορείτε να βρείτε πολλές προσφορές σε προσιτή τιμή για τεντόπανα τα οποία κόβονται, ράβονται και πωλούνται με το μέτρο σε βαφές τις προτίμησής σας. Πλέον υπάρχει στην αγορά τεράστια ποικιλία τεντόπανων σε ιδιαίτερα σχήματα τα οποία μπορούν να χαρίζουν άπλετη σκίαση, δροσιά, προστασία από τον ήλιο και να δημιουργήσουν ένα ειδυλλιακό περιβάλλον σε εξωτερικούς χώρους πισίνας, σε κήπους, σε αυλές, σε καφετέριες, σε ξενοδοχεία, σε beach bars, σε εστιατόρια και άλλες επιχειρήσεις ή καταλύματα που κάνουν χρήση αυτών.

Υπάρχει η δυνατότητα να βρείτε τεντόπανα που είναι αυτοπλενόμενα, πλήρως αδιαβροχοποιημένα, στεγανά, με μεγάλη ηλιακή προστασία, αντοχή απέναντι στον άνεμο και τη βροχόπτωση, αντιανεμικά, ανθεκτικά, δροσερά και οικολογικά, καθιστώντας τα μια από τις καλύτερες επιλογές για σκίαση.

Συμμετοχή Remi σε Εκθέσεις

Η εταιρεία μας συμμετέχει συχνά σε εκθέσεις προϊόντων, φροντίζοντας να βρίσκεται μέσα στον παλμό της αγοράς, αλλά και στην αιχμή της τεχνογνωσίας. Δείτε κάποιες απ’ τις εκθέσεις στις οποίες είχαμε συμμετοχή.

Δείτε επίσης

Δείτε το νέο μας εργοστάσιο στα Καλύβια Αττικής, έκτασης 6500 τ.μ..

Η ελληνική εταιρεία REMI, με παγκόσμια προβολή στο χώρο σκίασης και με εκτεταμένο δίκτυο περιοχών κάλυψης, είναι φυσικό να καλύπτει όλο το Εθνικό δίκτυο…

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για διάφορες κατηγορίες ομπρελών και για τον κάθε τύπο ομπρέλας ανάλογα τη χρήση…

Βρείτε πληροφορίες για τις τιμές επαγγελματικών ομπρελών της Remi και τις παραμέτρους που καθορίζουν την τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας.

Μάθε περισσότερα για:

ομπρέλες και είδη σκίασης

Κάλεσέ μας ή ζήτησέ μας να σε καλέσουμε για περισσότερες πληροφορίες πάνω στις διαφημιστικές μας ομπρέλες και τα υπόλοιπα προϊόντα της Remi. Η ομάδα μας θα βρει την καλύτερη και οικονομικότερη λύση για την επιχείρησή σου.

Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ