2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Επαγγελματική ομπρέλα Aeolus 2×2

Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • Οικογένεια Aeolus
  • Σχήμα Τετράγωνη
  • Μηχανισμός Παλάγκο με Σχοινί
  • Κάλυψη 4m2
Aeolus 2x2

επαγγελματικές ομπρέλες

Aeolus 2×2

Η Remi, με την μικρότερη σε μέγεθος ομπρέλα της Aeolus 2x2 φροντίζει για την σκίαση μεγάλου τμήματος επιχειρήσεων με ένα ελαφρύμ, εύχρηστο, ποιοτικό και καλαίσθητο προϊόν.

Η τετράγωνη ομπρέλα της Remi Aeolus 2×2 (πρώην μοντέλο Attiki) καλύπτει 4 τετραγωνικά μέτρα εξωτερικού χώρου. Το μικρό της μέγεθος αποδεικνύεται το μεγαλύτερο ατού της. Θα καλύψει μικρούς και ασύμμετρους χώρους, εκεί που οι άλλες ομπρέλες αδυνατούν να χωρέσουν.

Παράλληλα, όπως πολλοί πελάτες μας έχουν πράξει, συνδυάζοντας την Aeolus 2×2 με οποιαδήποτε άλλη σειρά, διαφορετικού σχήματος και μεγέθους, ο επιχειρηματίας μπορεί να δημιουργήσει έναν νέο, μικρότερο θεματικό χώρο ανάμεσα ή δίπλα στον βασικό του.

Παρά το μικρό της μέγεθος, η επαγγελματική ομπρέλα Aeolus 2×2 είναι κατάλληλα σχεδιασμένη για χρήσεις όπου απαιτείται συχνά η γρήγορη τοποθέτηση ή αφαίρεσή της. Για παράδειγμα, υπαίθριοι χώροι σε εκδηλώσεις (EVENTS), CATERING, παραλίες, και ιδιωτικοί χώροι (πισίνα, βεράντα, κήπος,… κ.λ.π.). Η ελαφριά αυτή ομπρέλα ζυγίζει μόλις 8 κιλά.

Ένα εξωτερικό σύστημα βαρούλκου (ράουλο + σχοινί), επιτρέπει την εύκολη λειτουργία στο άνοιγμα και κλείσιμο της ομπρέλας.

Πλεονεκτήματα ομπρέλας Aeolus 2×2

Η κατασκευή του σκελετού αυτής της ομπρέλας είναι από ειδικό κράμα αλουμινίου πολύ μεγάλης αντοχής και μικρού βάρους. Ο συνδυασμός των δύο αυτών παραμέτρων συντελεί στην εξαιρετική αντοχή της ομπρέλας και στην γρήγορη και εύκολη τοποθέτηση ή αφαίρεσή της.

Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και ως ένα οικονομικό διαφημιστικό μέσο τυπώνοντας και προβάλλοντας το λογότυπο ή το μήνυμα του διαφημιζόμενου.

Είναι η ιδανική ομπρέλα για μικρούς χώρους, όπως βεράντες και μπαλκόνια ή οικιακές πισίνες και μικροί κήποι. Καλύπτουν, όμως, ιδιαίτερα αποτελεσματικά χώρους παράλληλους με το πεζοδρόμιο, δηλαδή, καθίσματα και τραπέζια σε ταβέρνες, εστιατόρια, καφέ, φούρνους, καντίνες και άλλα.

Η κάλυψη του χώρου σας με την Aeolus 2×2 είναι μια οικονομική λύση, κατάλληλη για χώρους χωρίς ακραία καιρικά φαινόμενα. Η βάση της ομπρέλας διαθέτει, εκτός των μεταλλικών τμημάτων της, μπλοκ από πρεσαριστό σκυρόδεμα βάρους 60 κιλών, υπέρ αρκετό για να κρατήσει την ομπρέλα στην θέση της.

Αξεσουάρ ομπρέλας

Η σειρά Aeolus έρχεται, κατόπιν παραγγελίας, με υδρορροές (λούκια) που απομακρύνουν το νερό της βροχής, διατηρώντας τον χώρο από κάτω (και τους πελάτες φυσικά) στεγνό. Οι υδρορροές είναι απαραίτητες για τις μικρές ομπρέλες σε επιχειρήσεις που βασίζονται στον εξωτερικό τους χώρο. Το μικρό τους μέγεθος ευθύνεται για αυτό και η Remi έχει την λύση.

Προστασία και μεταφορά

Για την προστασία της ομπρέλας κατά την μεταφορά ή τη φύλαξή της, υπάρχει ειδική νάιλον σακούλα καθώς και ενισχυμένο χαρτοκιβώτιο συσκευασίας, βάρους 2 κιλών. Κρατήστε την ομπρέλα σας προστατευμένη από τα στοιχεία της φύσης, για το διάστημα που δεν απαιτείται η χρήση της.

Αν, παρ’ όλα αυτά, προτιμάτε να αφήσετε την ομπρέλα στην θέση της, η αδιάβροχη υφασμάτινη θήκη θα την κρατήσει στεγνή και καθαρή.

Tips

Τα αξεσουάρ (θήκη, λούκια) δεν περιλαμβάνονται στην τιμή της ομπρέλας και χρεώνονται επιπλέον.

Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ