• Ομπρέλες Remi σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό
  • Ομπρέλες Αθήνα
  • Ομπρέλες Θεσσαλονίκη
Ομπρέλες Βόλος

Η REMI κατασκευάζει και προμηθεύει τα καλύτερα συστήματα σκίασης, επαγγελματικές και διαφημιστικές ομπρέλες και τέντες σχεδόν σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας όπως ο Βόλος. Η 27χρονη εμπειρία μας δίνει την δυνατότητα να σας παρέχουμε κορυφαίας ποιότητας προϊόντα στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Οι ομπρέλες μας εκτός από την κατασκευαστική τους αρτιότητα, χαρακτηρίζονται από την άψογη αισθητική τους που ταιριάζει απόλυτα με τις καφετέριες, τα ξενοδοχεία, τις γραφικές ταβέρνες, τα εστιατόρια και τα εκθεσιακά περίπτερα στην πόλη του Βόλου και στο λιμάνι του.

Η εταιρία μας διαθέτει επίσης τις καλύτερες ομπρέλες θαλάσσης για οργανωμένες πλαζ και παραλίες στους παραθαλάσσιους προορισμούς του Βόλου. Οι επαγγελματικές και διαφημιστικές ομπρέλες κατασκευάζονται από ένα ειδικό κράμα αλουμινίου και σιδήρου το οποίο γαλβανίζεται για την αποφυγή της σκουριάς. Ο σκελετός, εκτός του λευκού, διατίθεται και σε άλλα χρώματα για να βρείτε αυτό που ταιριάζει στο χώρο σας ενώ δεν επηρεάζεται από τις εκάστοτε κλιματολογικές και καιρικές συνθήκες παραμένοντας σαν καινούριοι.

Οι βάσεις στήριξης χάρη στην κατασκευή τους ευθυγραμμίζονται εύκολα και η εγκατάσταση, η μεταφορά και η αποψίλωση τους γίνεται γρήγορα και χωρίς κόπο. Οι ομπρέλες μας μπορούν να καλύψουν οποιονδήποτε χώρο, καφετέριες, ουζερί, ξενοδοχεία, χώρους με πισίνα και όλους τους εξωτερικούς και υπαίθριους χώρους που θέλετε να αναδείξετε, ανεξαρτήτου έκτασης. Οι επαγγελματικές μας ομπρέλες διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία (τετράγωνες, οκτάγωνες, ελαφρού τύπου, βαρέως τύπου, τηλεσκοπικές κλπ).

Συνεργαζόμαστε με τις πιο φημισμένες καφετέριες και ταβέρνες του Βόλου αφού τα πανιά και τα υφάσματα που χρησιμοποιούμε έχουν ανεξίτηλα χρώματα, είναι αδιάβροχα και ακριλικά με αποτέλεσμα να μην επηρεάζονται από βροχές, χαλάζι, υγρασία, ανέμους και ηλιακή ακτινοβολία. Τα λογότυπα μένουν πάντα ζωντανά πάρα τις φθορές του χρόνου χάρη στην τεχνική εκτύπωσης που χρησιμοποιούμε.

Ο μηχανισμός για το άνοιγμα και το κλείσιμο της ομπρέλας είναι ιδιαίτερα εύχρηστος και ανθεκτικός ενώ τα πλαστικά εξαρτήματα είναι από αντιστατικό πολυπροπυλένιο.

Φυσικά είμαστε πάντα δίπλα σας για να επιλέξετε τις καλύτερες ομπρέλες που ταιριάζουν στους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού σας όπως η βεράντα, ο κήπος, η αυλή και το μπαλκόνι σας, προσφέροντας ασυναγώνιστα χαμηλές τιμές.

Στην εταιρία μας παραμένει αμείωτο το μεράκι για την δικιά σας εξυπηρέτηση και την κατασκευή ακόμα καλύτερων ομπρελών, γι ’ αυτό η REMI συμμετέχει σε διεθνείς και εγχώριες εκθέσεις που αφορούν τα συστήματα σκίασης. Έχουμε επεκτείνει της δραστηριότητες μας στο εξωτερικό ενώ παράλληλα προσφέρουμε πάντα τις πιο χαμηλές τιμές στους πελάτες μας.

ΜΕΝΟΥ ΟΜΠΡΕΛΩΝ REMI

Νέο εργοστάσιο

Εργοστάσιο ομπρελών Remi

Το νέο εργοστάσιο της Remi

Δείτε το νέο μας εργοστάσιο στα Καλύβια Αττικής, έκτασης 6500 τ.μ..

Περιοχές

Κατηγορίες ομπρελών

Τιμές

Τιμές ομπρελών

Μάθετε ποιοι παράγοντες επηρεάζουν το κόστος μιας ομπρέλας...

Remi Brochure, click to download
Κάνετε κλίκ στην εικόνα για να κατεβάσετε τον κατάλογο προϊόντων

Επαγγελματικές ομπρέλες

Επαγγελματικές ομπρέλες Ελαφρού τύπου
Ευκολία στην μεταφορά λόγω του μικρού βάρους του σκελετού και ευκολία στην λειτουργία (χειρισμό) - (άνοιγμα / κλείσιμο ομπρέλας).
Επαγγελματικές ομπρέλες Βαρέως τύπου
Οικονομικό, απλό στην λειτουργία, για επαγγελματική αλλά και ιδιωτική χρήση, ασφαλές και πρακτικό προϊόν, με μεγάλη αντοχή στις καιρικές καταπονήσεις.
Επαγγελματικές ομπρέλες Τηλεσκοπικές υπερβαρέως τύπου
Οικονομικό, αποδοτικό διαφημιστικό μέσο, απλό στην λειτουργία, κομψό στον σχεδιασμό, ασφαλές, πρακτικό προϊόν, μεγάλη αντοχή στις καιρικές καταπονήσεις.
Επαγγελματικές ομπρέλες κατά παραγγελία
Τηλεσκοπικές υπερβαρέως τύπου, σε διαστάσεις που ορίζει ο πελάτης για να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία.