• Ομπρέλες Remi σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό
  • Ομπρέλες Αθήνα
  • Ομπρέλες Θεσσαλονίκη
Ομπρέλες Μύκονος

Η εταιρία μας αποτελεί τον μεγαλύτερο προμηθευτή συστημάτων σκίασης, επαγγελματικών και διαφημιστικών ομπρελών και τεντών όχι μόνο στην ηπειρωτική Ελλάδα αλλά και σε δημοφιλή νησιά και τουριστικά θέρετρα όπως η Μύκονος. Φημισμένα μπαρ, καφετέριες, πλαζ και παραλίες, ξενοδοχεία με η χωρίς πισίνα αλλά και τα μαγαζιά κατά μήκος του λιμανιού μας προτιμούν ώστε να πλαισιώσουμε με τις καλαίσθητες ομπρέλες μας τις ξαπλώστρες και τα τραπεζάκια τους, σεβόμενοι πάντα την αισθητική και την ομορφιά του νησιού, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Η REMI δραστηριοποιείται στο χώρο της ομπρέλας και των συστημάτων σκίασης για σχεδόν πάνω από 27 χρόνια. Οι επαγγελματικές ομπρέλες που προσφέρουμε ταιριάζουν στις εκάστοτε ανάγκες σας αφού υπάρχει μια τεράστια γκάμα ώστε να βρείτε αυτό που χρειάζεστε. Οι ομπρέλες μας μπορούν να σκιάσουν οποιοδήποτε χώρο, ανεξαρτήτου έκτασης ενώ είναι ανθεκτικές, ικανές να αντιστέκονται σε όλες τις καιρικές και κλιματολογικές συνθήκες (βροχές, άνεμοι, καταιγίδες, υγρασία κλπ).

Τα πανιά και τα υφάσματα μας είναι ακριλικά, αδιάβροχα ενώ τα χρώματα είναι ανεξίτηλα και παραμένουν ζωντανά με την πάροδο του χρόνου. Τα λογότυπα των διαφημιστικών ομπρελών δεν ξεθωριάζουν και φαίνονται πάντα σαν καινούρια, χάρη στη μέθοδο εκτύπωσης που χρησιμοποιούμε.

Ο σκελετός κατασκευάζεται από ειδικό κράμα αλουμινίου και σιδήρου το οποίο γαλβανίζεται για την αποφυγή της σκουριάς ενώ διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων εκτός από το κλασικό λευκό. Ο μηχανισμός είναι ιδιαίτερα εύχρηστος και ανθεκτικός. Οι βάσεις στήριξης ευθυγραμμίζουν την ομπρέλα ενώ καθιστούν πολύ εύκολη και γρήγορη την μεταφορά της ομπρέλας, την εγκατάσταση αλλά και την αποψίλωση της. Έτσι εξασφαλίζεται η εξοικονόμηση χρόνου, ιδιαίτερα στις τουριστικές επιχειρήσεις που ο χρόνος είναι χρήμα. Οι τιμές μας παραμένουν ιδιαίτερα χαμηλές και ανταγωνιστικές.

Στη Μύκονο συνεργαζόμαστε με πολλές καφετέριες, ξενοδοχεία, beach bar, εταιρίες catering κλπ σε περιοχές, παραλίες και χωρία όπως ο οικισμός του Τούρλου κοντά στο ομώνυμο λιμάνι, η Ψαρού, η χώρα της Μυκόνου, ο Άγιος Ιωάννης, ο οικισμός της Άνω Μεράς, ο Πλατύς Γιαλός, ο Ορνός κ.α.

Εκτός από επαγγελματικούς χώρους οι συνεργάτες μας μπορούν να σας βοηθήσουν στη καλύτερη επιλογή συστημάτων σκίασης για την βεράντα, τον κήπο και την αυλή του σπιτιού σας.

Τα προϊόντα μας αποστέλλονται με απόλυτη ασφάλεια είτε ακτοπλοϊκώς στο λιμάνι της Μυκόνου, είτε αεροπορικώς στον Κρατικό Αερολιμένα της Μυκόνου.

ΜΕΝΟΥ ΟΜΠΡΕΛΩΝ REMI

Νέο εργοστάσιο

Εργοστάσιο ομπρελών Remi

Το νέο εργοστάσιο της Remi

Δείτε το νέο μας εργοστάσιο στα Καλύβια Αττικής, έκτασης 6500 τ.μ..

Περιοχές

Κατηγορίες ομπρελών

Τιμές

Τιμές ομπρελών

Μάθετε ποιοι παράγοντες επηρεάζουν το κόστος μιας ομπρέλας...

Remi Brochure, click to download
Κάνετε κλίκ στην εικόνα για να κατεβάσετε τον κατάλογο προϊόντων

Επαγγελματικές ομπρέλες

Επαγγελματικές ομπρέλες Ελαφρού τύπου
Ευκολία στην μεταφορά λόγω του μικρού βάρους του σκελετού και ευκολία στην λειτουργία (χειρισμό) - (άνοιγμα / κλείσιμο ομπρέλας).
Επαγγελματικές ομπρέλες Βαρέως τύπου
Οικονομικό, απλό στην λειτουργία, για επαγγελματική αλλά και ιδιωτική χρήση, ασφαλές και πρακτικό προϊόν, με μεγάλη αντοχή στις καιρικές καταπονήσεις.
Επαγγελματικές ομπρέλες Τηλεσκοπικές υπερβαρέως τύπου
Οικονομικό, αποδοτικό διαφημιστικό μέσο, απλό στην λειτουργία, κομψό στον σχεδιασμό, ασφαλές, πρακτικό προϊόν, μεγάλη αντοχή στις καιρικές καταπονήσεις.
Επαγγελματικές ομπρέλες κατά παραγγελία
Τηλεσκοπικές υπερβαρέως τύπου, σε διαστάσεις που ορίζει ο πελάτης για να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία.