2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Ομπρέλες Ναύπλιο

Η REMI για σχεδόν 27 χρόνια αποτελεί την καλύτερη επιλογή για την ανάδειξη των εξωτερικών σας χώρων, προσφέροντας άριστα συστήματα σκίασης, διαφημιστικές και επαγγελματικές ομπρέλες και τέντες στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Δραστηριοποιούμαστε στο Ναύπλιο και όλο το νομό Αργολίδας.

Η Remi κατασκευάζει επαγγελματικές ομπρέλες μεγάλων διαστάσεων και κάθε άλλο είδος σκίασης με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία και προσφέρει στις καλύτερες τιμές τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της στο Ναύπλιο και όλο το νομό Αργολίδας. Ειδικότερα σε μια παραθαλάσσια πόλη όπως είναι στο Ναύπλιο οι επαγγελματικές ομπρέλες θαλάσσης, οι ομπρέλες πισίνας ή οι ομπρέλες για ξενοδοχεία, χώρους εστίασης, καφετέριες, beach bars και pool bars αποτελούν την ιδανική λύση για πλήρη προστασία από τον ήλιο και την βροχή ώστε να απολαμβάνουν οι ντόπιοι επισκέπτες ή οι τουρίστες τον χώρο της επιχείρησής σας και να μένουν πάντα ικανοποιημένοι ως πελάτες σας. Στις όμορφες παραλίες στην πόλη του Ναυπλίου με τα πολλά beach bars, τις καφετέριες, τα εστιατόρια, τις ταβέρνες και τα ξενοδοχεία οι επαγγελματικές ομπρέλες της Remi μπορούν εγγυημένα και φθηνά να χαρίσουν την ασφάλεια και την ξεγνοιασιά σε εσάς και τους πελάτες σας κάτω από την άπλετη σκιά τους.

Στην εταιρεία μας υπάρχει μεγάλη γκάμα από ομπρέλες κατάλληλες για κάθε είδους κατάστημα που μπορεί να τις χρησιμοποιήσει στον εξωτερικό του χώρο. Η Remi τοποθετεί και εγκαθιστά στο Ναύπλιο, Τολό και Άργος εδώ και πολλά έτη επαγγελματικές ομπρέλες παραλίας, ομπρέλες θαλάσσης, ομπρέλες πισίνας, ομπρέλες μπαρ, ομπρέλες καφετέριας, ομπρέλες για ξενοδοχεία, ομπρέλες καταστημάτων, ομπρέλες βροχής και κάθε είδους ομπρέλες εξωτερικού χώρου. Ειδική κατηγορία των αξιόπιστων επαγγελματικών ομπρελών μας αποτελούν οι ομπρέλες βαρέος και οι ομπρέλες υπερβαρέος τύπου που έχουν ελεγχθεί με τεστ αντοχής σε τεχνικές συνθήκες ακραίων καιρικών φαινομένων και ανέμους μεγάλων βαθμών μποφόρ. Οι ομπρέλες βαρέος και υπερβαρέος τύπου είναι κατασκευασμένες από τα πιο ανθεκτικά υλικά από στιβαρό κεντρικό άξονα, ακτίνες, αεροδυναμικά υφάσματα και αντέχουν όλες τις εποχές του χρόνου απέναντι στα ακραία καιρικά φαινόμενα όπως ο δυνατής έντασης αέρας, η καταιγίδα, η δυνατή βροχή, το χιόνι και το χαλάζι.

Όλες οι επαγγελματικές ομπρέλες μας έχουν αποδεδειγμένα μεγάλη αντοχή στη μακροχρόνια χρήση και κατασκευάζονται από τα πιο ποιοτικά και πιστοποιημένα υλικά. Το αλουμίνιο και το μέταλλό τους είναι βαμμένο με ειδικά ανεξίτηλα, αδιάβροχα και αντισκωριακά χρώματα. Τα υφάσματα που χρησιμοποιούμε είναι φτιαγμένα από αντιμουχλικά και αδιάβροχα υλικά ενώ αντέχουν στην υγρασία και την αλμύρα της θαλάσσης. Είναι ιδανικές για χρήση είτε για το καλοκαίρι είτε για τον χειμώνα. Τα υφάσματα των ομπρελών μας έχουν ειδικό προστατευτικό στρώμα που προστατεύει από την υπεριώδη UV ηλιακή ακτινοβολία και διατίθενται σε πληθώρα χρωμάτων για να ταιριάζουν και να προσδίδουν το κατάλληλο αισθητικό αποτέλεσμα στον χώρο που χρησιμοποιούνται και σύμφωνα με τις προτιμήσεις του κάθε πελάτη μας. Οι επαγγελματικές ομπρέλες που παραδίδει η Remi στο Ναύπλιο αλλά και όλη την Αργολίδα διατίθενται σε τετράγωνα, πολύγωνα και παραλληλόγραμμα σχήματα στις πιο οικονομικές και ανταγωνιστικές τιμές.

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή ομπρελών στο σχήμα, το μέγεθος, τις διαστάσεις και το χρώμα που επιθυμείτε και προσαρμόζουμε το σχήμα τους στις δικές σας ανάγκες προκειμένου να προσφέρουμε κάλυψη σε συγκεκριμένους και ειδικούς χώρους συγκεκριμένων διαστάσεων. Με την εξατομικευμένη κατασκευή επαγγελματικής ομπρέλας μπορείτε να κάνετε τον χώρο σας πιο πρωτότυπο και ελκυστικό και να αξιοποιήσετε πλήρως την κάλυψη που προσφέρει η ομπρέλα σε κάθε σημείο του χώρου σας. Οι επαγγελματικές ομπρέλες της Remi καθώς και άλλα είδη σκίασης όπως οι τέντες, τα κιόσκια και τα τεντόπανα λειτουργούν αποτελεσματικά ως σκίαστρα και προσφέρουν ασφάλεια και ανέμελες στιγμές ακόμη και για ιδιωτική χρήση στο σπίτι σας για εσάς και την οικογένειά σας. Οι ομπρέλες κήπου είναι ιδανικές για τον κήπο, την αυλή, το μπαλκόνι, τη βεράντα, το αίθριο, την ταράτσα, το παράθυρο και την πισίνα σας και είναι ιδανικές προς χρήση για εξοχικές κατοικίες, σπίτια, μονοκατοικίες και κάθε άλλου είδους καταλύματα στο Ναύπλιο.

Σημαντική υπηρεσία της Remi στο Ναύπλιο, Άργος και σε όλη την ευρύτερη περιοχή αποτελεί επίσης και ο σχεδιασμός διαφημιστικών ομπρελών. Με τις διαφημιστικές ομπρέλες μας εκτυπώνουμε ψηφιακά στις καλύτερες τιμές της αγοράς το λογότυπο από το όνομα της εταιρείας, της επιχείρησης ή του προϊόντος που εσείς διαλέγετε να διαφημίσετε. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνετε μεγαλύτερη προσέλευση πελατών και περισσότερο κέρδος αφού διαφημίζεστε μέσω της στάμπας που εκτυπώνεται με ανεξίτηλα χρώματα πάνω στο ύφασμα της διαφημιστικής ομπρέλας ενώ παράλληλα έχετε και τα οφέλη της προστασίας από την ηλιοφάνεια και τη βροχή χάρη στις μεγάλες διαστάσεις και την αντοχή της ομπρέλας μεγάλου μεγέθους. Είτε είστε επιχειρηματίας είτε ιδιώτης στο Ναύπλιο, εμπιστευθείτε τη Remi για τον εξοπλισμό του καταστήματός σας και της οικίας σας με τις πιο αξιόπιστες επαγγελματικές ομπρέλες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Συμμετοχή Remi σε Εκθέσεις

Η εταιρεία μας συμμετέχει συχνά σε εκθέσεις προϊόντων, φροντίζοντας να βρίσκεται μέσα στον παλμό της αγοράς, αλλά και στην αιχμή της τεχνογνωσίας. Δείτε κάποιες απ’ τις εκθέσεις στις οποίες είχαμε συμμετοχή.

Δείτε επίσης

Δείτε το νέο μας εργοστάσιο στα Καλύβια Αττικής, έκτασης 6500 τ.μ..

Η ελληνική εταιρεία REMI, με παγκόσμια προβολή στο χώρο σκίασης και με εκτεταμένο δίκτυο περιοχών κάλυψης, είναι φυσικό να καλύπτει όλο το Εθνικό δίκτυο…

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για διάφορες κατηγορίες ομπρελών και για τον κάθε τύπο ομπρέλας ανάλογα τη χρήση…

Βρείτε πληροφορίες για τις τιμές επαγγελματικών ομπρελών της Remi και τις παραμέτρους που καθορίζουν την τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΜΠΡΕΛΩΝ
Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ