• Ομπρέλες Remi σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό
  • Ομπρέλες Αθήνα
  • Ομπρέλες Θεσσαλονίκη

Υποκατηγορία – Ομπρέλες Προσφορές

Η εταιρεία Remi προσφέρει συχνά σε δελεαστικές τιμές ολοκληρωμένα προϊόντα σκίασης και ανταλλακτικά τα οποία παράγονται από την ίδια την εταιρεία.

Ειδικότερα στις προσφορές που υπάρχουν κατά καιρούς, μπορείτε να βρείτε επαγγελματικές ομπρέλες διαφόρων μεγεθών και σχημάτων όπως στρογγυλές, τετράγωνες, παραλληλόγραμμες, ομπρέλες για την καφετέρια, το εστιατόριο, την πισίνα, το ξενοδοχείο, μέχρι και ομπρέλες για τον κήπο, το μπαλκόνι, τη βεράντα αλλά και ομπρέλες παραλίας και θαλάσσης πάντα με την αψεγάδιαστη ποιότητα κατασκευής που μόνο η Remi ξέρει να εφαρμόζει στα προϊόντα που παράγει.

Στα προϊόντα προσφορών που κατά καιρούς διαθέτει η Remi υπάρχουν και ανταλλακτικά, όπως μεμονωμένα υφάσματα ομπρελών σε διάφορες διαστάσεις και χρωματισμούς τα οποία είναι κατασκευασμένα για τους σκελετούς που παράγει η Remi.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές των προϊόντων, επικοινωνήστε μαζί μας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2299 0 48900

ΜΕΝΟΥ ΟΜΠΡΕΛΩΝ REMI

Νέο εργοστάσιο

Εργοστάσιο ομπρελών Remi

Το νέο εργοστάσιο της Remi

Δείτε το νέο μας εργοστάσιο στα Καλύβια Αττικής, έκτασης 6500 τ.μ..

Περιοχές

Κατηγορίες ομπρελών

Τιμές

Τιμές ομπρελών

Μάθετε ποιοι παράγοντες επηρεάζουν το κόστος μιας ομπρέλας...

Remi Brochure, click to download
Κάνετε κλίκ στην εικόνα για να κατεβάσετε τον κατάλογο προϊόντων

Επαγγελματικές ομπρέλες

Επαγγελματικές ομπρέλες Ελαφρού τύπου
Ευκολία στην μεταφορά λόγω του μικρού βάρους του σκελετού και ευκολία στην λειτουργία (χειρισμό) - (άνοιγμα / κλείσιμο ομπρέλας).
Επαγγελματικές ομπρέλες Βαρέως τύπου
Οικονομικό, απλό στην λειτουργία, για επαγγελματική αλλά και ιδιωτική χρήση, ασφαλές και πρακτικό προϊόν, με μεγάλη αντοχή στις καιρικές καταπονήσεις.
Επαγγελματικές ομπρέλες Τηλεσκοπικές υπερβαρέως τύπου
Οικονομικό, αποδοτικό διαφημιστικό μέσο, απλό στην λειτουργία, κομψό στον σχεδιασμό, ασφαλές, πρακτικό προϊόν, μεγάλη αντοχή στις καιρικές καταπονήσεις.
Επαγγελματικές ομπρέλες κατά παραγγελία
Τηλεσκοπικές υπερβαρέως τύπου, σε διαστάσεις που ορίζει ο πελάτης για να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία.