2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Ομπρέλες τοίχου

Η εταιρεία Remi με την μακρόχρονη παρουσία της στο χώρο της ομπρέλας, στοχεύει πάντα στον σχεδιασμό και κατασκευή επαγγελματικών ομπρελών αλουμινίου μεγάλης αντοχής.

Όλες οι ομπρέλες που κατασκευάζει η Remi έχουν ιστό (κεντρικό άξονα) στο κέντρο τους, σε αντίθεση με τις ομπρέλες τοίχου που έχουν τον ιστό στην πλευρά τους με αποτέλεσμα οι ομπρέλες τοίχου να είναι ευάλωτες σε άσχημες καιρικές συνθήκες, όπως ο δυνατός αέρας.

Πολλοί από τους καταναλωτές έχουν την εντύπωση ότι χρησιμοποιώντας ομπρέλες τοίχου θα έχουν καλύτερη κάλυψη του χώρου που θέλουν να σκιάσουν. Αυτό στις περισσότερες περιπτώσεις ανατρέπεται γιατί αν ληφθεί υπόψιν ότι αυτού του τύπου οι ομπρέλες (τοίχου), χρειάζονται εξωτερική βάση μεγάλων διαστάσεων για να στηριχθούν, τότε τα κενά διαστήματα μεταξύ των ομπρελών είναι αρκετά μεγάλα και παραμένουν ασκίαστα, δηλαδή έχουμε μεγάλους ανεκμετάλλευτους χώρους που δεν θα ήθελε κανένας επαγγελματίας.

Συνοψίζοντας όλα τα παραπάνω προκύπτει ότι οι ομπρέλες τοίχου στις περισσότερες των περιπτώσεων δεν αποτελούν το σωστό εργαλείο στα είδη σκίασης για τον επαγγελματία σε αντίθεση με τις ομπρέλες Remi που έχουν άξονα στο κέντρο τους, οι βάσεις στήριξης καταλαμβάνουν πολύ μικρότερο χώρο και το βασικότερο είναι ότι η στιβαρή κατασκευή του σκελετού σε συνδυασμό με τα επιλεγμένα ποιοτικά υφάσματα συντελούν στην μεγάλη αντοχή τους σε δύσκολες και αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Οι ομπρέλες αλουμινίου Remi δεν είναι μόνο το απόλυτο εργαλείο σκίασης αλλά σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και τα υλικά κατασκευής που χρησιμοποιεί η Remi μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν ένα διαφημιστικό μέσο, προσφέροντας παράλληλα σκιά και προώθηση προϊόντων ή υπηρεσιών.

Επίσης οι ομπρέλες αλουμινίου Remi χάρη στον καλαίσθητο σχεδιασμό και την άψογη στιβαρή κατασκευή τους, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν επαγγελματικά έπιπλα κήπου και γενικότερα εξωτερικού χώρου σε πολύ προσιτές τιμές ακόμη και για τον ιδιώτη καταναλωτή.

Μοιράσου την σελίδα:

Συμμετοχή Remi σε Εκθέσεις

Η εταιρεία μας συμμετέχει συχνά σε εκθέσεις προϊόντων, φροντίζοντας να βρίσκεται μέσα στον παλμό της αγοράς, αλλά και στην αιχμή της τεχνογνωσίας. Δείτε κάποιες απ’ τις εκθέσεις στις οποίες είχαμε συμμετοχή.

Δείτε επίσης

Δείτε το νέο μας εργοστάσιο στα Καλύβια Αττικής, έκτασης 6500 τ.μ..

Η ελληνική εταιρεία REMI, με παγκόσμια προβολή στο χώρο σκίασης και με εκτεταμένο δίκτυο περιοχών κάλυψης, είναι φυσικό να καλύπτει όλο το Εθνικό δίκτυο…

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για διάφορες κατηγορίες ομπρελών και για τον κάθε τύπο ομπρέλας ανάλογα τη χρήση…

Βρείτε πληροφορίες για τις τιμές επαγγελματικών ομπρελών της Remi και τις παραμέτρους που καθορίζουν την τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας.

Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ