2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Ομπρέλες μεταχειρισμένες

Το γεγονός ότι οι μεταχειρισμένες ομπρέλες διατίθενται σε πολύ χαμηλές τιμές κάνει την αγορά τους δελεαστική!

Η Remi ΔΕΝ διαθέτει μεταχειρισμένες ομπρέλες κανενός τύπου και επιμένει στην πώληση νέων και άρτια κατασκευασμένων επαγγελματικών και διαφημιστικών ομπρελών. Διαβάστε γιατί:

Στον τομέα της σκίασης η Remi διαθέτει επαγγελματικές ομπρέλες ελαφρού, βαρέος και υπέρ-βαρέος τύπου, τηλεσκοπικές ή απλού μηχανισμού λειτουργίας, σε ποικιλία διαστάσεων και σχεδίων κατάλληλες για σκίαση επαγγελματικών ή ιδιωτικών χώρων όπως, καφετέριες, εστιατόρια, πισίνες, ξενοδοχεία, κήπους, βεράντες κ.α.

Όλες οι επαγγελματικές ομπρέλες Remi που διατίθενται προς πώληση, έχουν υποβληθεί σε τεχνικό έλεγχο για την αρτιότητα του σκελετού και την άριστη κατάσταση του υφάσματος ούτως ώστε να λειτουργούν άψογα και να είναι έτοιμες να καλύψουν τις ανάγκες του πελάτη για πολλά χρόνια.

Όλες οι μεταχειρισμένες ομπρέλες που διατίθενται προς πώληση από διάφορες κατασκευαστικές εταιρείες της αγοράς, έχουν υποβληθεί σε τεχνικούς ελέγχους για την διαπίστωση της κατάστασης λειτουργίας του μηχανισμού και της αντοχής του υφάσματος. Όμως, η προηγούμενη χρήση ενδέχεται να έχει επιφέρει βλάβες που δεν είναι εύκολα ορατές και θα βγουν στην επιφάνεια εν καιρώ, καθιστώντας την ομπρέλα ουσιαστικά άχρηστη.

Ακόμα δυσκολότερη είναι η διαπίστωση τυχόν προβλημάτων της μεταχειρισμένης ομπρέλας όταν αυτή αγοραστεί από ιδιώτη. Είναι σχεδόν αδύνατον για τον ενδιαφερόμενο αγοραστή να αντιληφθεί την ακριβή κατάσταση της ομπρέλας που θα τοποθετήσει στην επιχείρησή του και να γνωρίζει με σιγουριά αν η εν λόγω ομπρέλα έχει υποστεί κακοδιαχείριση. Είναι σημαντικό, επίσης, να θυμόμαστε ότι κάτι που φαίνεται αυτή την στιγμή φθηνό, μπορεί να γίνει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα ακριβότερο, αν δεν λειτουργήσει όπως το επιθυμείτε.

Για περισσότερες πληροφορίες για επαγγελματικές ομπρέλες, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας. στο 2299 0 48900

Μοιράσου την σελίδα:

Συμμετοχή Remi σε Εκθέσεις

Η εταιρεία μας συμμετέχει συχνά σε εκθέσεις προϊόντων, φροντίζοντας να βρίσκεται μέσα στον παλμό της αγοράς, αλλά και στην αιχμή της τεχνογνωσίας. Δείτε κάποιες απ’ τις εκθέσεις στις οποίες είχαμε συμμετοχή.

Δείτε επίσης

Δείτε το νέο μας εργοστάσιο στα Καλύβια Αττικής, έκτασης 6500 τ.μ..

Η ελληνική εταιρεία REMI, με παγκόσμια προβολή στο χώρο σκίασης και με εκτεταμένο δίκτυο περιοχών κάλυψης, είναι φυσικό να καλύπτει όλο το Εθνικό δίκτυο…

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για διάφορες κατηγορίες ομπρελών και για τον κάθε τύπο ομπρέλας ανάλογα τη χρήση…

Βρείτε πληροφορίες για τις τιμές επαγγελματικών ομπρελών της Remi και τις παραμέτρους που καθορίζουν την τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας.

Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ