• Ομπρέλες Remi σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό
  • Ομπρέλες Αθήνα
  • Ομπρέλες Θεσσαλονίκη

Υποκατηγορία – Ομπρέλες Μεταχειρισμένες

Η εταιρεία Remi προσφέρει κατά καιρούς μεταχειρισμένα ποιοτικά προϊόντα αποκλειστικά και μόνο δικής της παραγωγής σε πάρα πολύ χαμηλές τιμές και πάντα με την ποιότητα κατασκευής Remi.

Στον τομέα της σκίασης η Remi διαθέτει μεταχειρισμένες επαγγελματικές ομπρέλες ελαφρού, βαρέως και υπέρ-βαρέως τύπου, τηλεσκοπικές ή απλού μηχανισμού λειτουργίας, σε ποικιλία διαστάσεων και σχεδίων κατάλληλες για σκίαση επαγγελματικών ή ιδιωτικών χώρων όπως, καφετέριες, εστιατόρια, πισίνες, ξενοδοχεία, κήπους, βεράντες κ.α.

Όλες οι μεταχειρισμένες ομπρέλες Remi που διατίθενται προς πώληση, έχουν υποβληθεί σε τεχνικό έλεγχο και συντήρηση ή επισκευή στον σκελετό και στο ύφασμα ούτως ώστε να λειτουργούν άψογα και χωρίς κανένα πρόβλημα, έτοιμες για να καλύψουν τις ανάγκες του πελάτη.

Για περισσότερες πληροφορίες όσο αφορά τη διαθεσιμότητα των μεταχειρισμένων, επικοινωνήστε μαζί μας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2299 0 48900

ΜΕΝΟΥ ΟΜΠΡΕΛΩΝ REMI

Νέο εργοστάσιο

Εργοστάσιο ομπρελών Remi

Το νέο εργοστάσιο της Remi

Δείτε το νέο μας εργοστάσιο στα Καλύβια Αττικής, έκτασης 6500 τ.μ..

Περιοχές

Κατηγορίες ομπρελών

Τιμές

Τιμές ομπρελών

Μάθετε ποιοι παράγοντες επηρεάζουν το κόστος μιας ομπρέλας...

Remi Brochure, click to download
Κάνετε κλίκ στην εικόνα για να κατεβάσετε τον κατάλογο προϊόντων

Επαγγελματικές ομπρέλες

Επαγγελματικές ομπρέλες Ελαφρού τύπου
Ευκολία στην μεταφορά λόγω του μικρού βάρους του σκελετού και ευκολία στην λειτουργία (χειρισμό) - (άνοιγμα / κλείσιμο ομπρέλας).
Επαγγελματικές ομπρέλες Βαρέως τύπου
Οικονομικό, απλό στην λειτουργία, για επαγγελματική αλλά και ιδιωτική χρήση, ασφαλές και πρακτικό προϊόν, με μεγάλη αντοχή στις καιρικές καταπονήσεις.
Επαγγελματικές ομπρέλες Τηλεσκοπικές υπερβαρέως τύπου
Οικονομικό, αποδοτικό διαφημιστικό μέσο, απλό στην λειτουργία, κομψό στον σχεδιασμό, ασφαλές, πρακτικό προϊόν, μεγάλη αντοχή στις καιρικές καταπονήσεις.
Επαγγελματικές ομπρέλες κατά παραγγελία
Τηλεσκοπικές υπερβαρέως τύπου, σε διαστάσεις που ορίζει ο πελάτης για να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία.