• Ομπρέλες Remi σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό
  • Ομπρέλες Αθήνα
  • Ομπρέλες Θεσσαλονίκη

Υποκατηγορία – Ομπρέλες Μεταχειρισμένες

Το γεγονός ότι οι μεταχειρισμένες ομπρέλες διατίθενται σε πολύ χαμηλές τιμές κάνει την αγορά τους δελεαστική.
Η Remi ΔΕΝ διαθέτει μεταχειρισμένες ομπρέλες κανενός τύπου και επιμένει στην πώληση νέων και άρτια κατασκευασμένων επαγγελματικών και διαφημιστικών ομπρελών. Διαβάστε γιατί:

Στον τομέα της σκίασης η Remi διαθέτει επαγγελματικές ομπρέλες ελαφρού, βαρέος και υπέρ-βαρέος τύπου, τηλεσκοπικές ή απλού μηχανισμού λειτουργίας, σε ποικιλία διαστάσεων και σχεδίων κατάλληλες για σκίαση επαγγελματικών ή ιδιωτικών χώρων όπως, καφετέριες, εστιατόρια, πισίνες, ξενοδοχεία, κήπους, βεράντες κ.α.

Όλες οι επαγγελματικές ομπρέλες Remi που διατίθενται προς πώληση, έχουν υποβληθεί σε τεχνικό έλεγχο για την αρτιότητα του σκελετού και την άριστη κατάσταση του υφάσματος ούτως ώστε να λειτουργούν άψογα και να είναι έτοιμες να καλύψουν τις ανάγκες του πελάτη για πολλά χρόνια.

Όλες οι μεταχειρισμένες ομπρέλες που διατίθενται προς πώληση από διάφορες κατασκευαστικές εταιρείες της αγοράς, έχουν υποβληθεί σε τεχνικούς ελέγχους για την διαπίστωση της κατάστασης λειτουργίας του μηχανισμού και της αντοχής του υφάσματος. Όμως, η προηγούμενη χρήση ενδέχεται να έχει επιφέρει βλάβες που δεν είναι εύκολα ορατές και θα βγουν στην επιφάνεια εν καιρώ, καθιστώντας την ομπρέλα ουσιαστικά άχρηστη.

Ακόμα δυσκολότερη είναι η διαπίστωση τυχόν προβλημάτων της μεταχειρισμένης ομπρέλας όταν αυτή αγοραστεί από ιδιώτη. Είναι σχεδόν αδύνατον για τον ενδιαφερόμενο αγοραστή να αντιληφθεί την ακριβή κατάσταση της ομπρέλας που θα τοποθετήσει στην επιχείρησή του και να γνωρίζει με σιγουριά αν η εν λόγω ομπρέλα έχει υποστεί κακοδιαχείριση. Είναι σημαντικό, επίσης, να θυμόμαστε ότι κάτι που φαίνεται αυτή την στιγμή φθηνό, μπορεί να γίνει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα ακριβότερο, αν δεν λειτουργήσει όπως το επιθυμείτε.

Για περισσότερες πληροφορίες για επαγγελματικές ομπρέλες, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας. στο 2299 0 48900

ΜΕΝΟΥ ΟΜΠΡΕΛΩΝ REMI

Νέο εργοστάσιο

Εργοστάσιο ομπρελών Remi

Το νέο εργοστάσιο της Remi

Δείτε το νέο μας εργοστάσιο στα Καλύβια Αττικής, έκτασης 6500 τ.μ..

Περιοχές

Κατηγορίες ομπρελών

Τιμές

Τιμές ομπρελών

Μάθετε ποιοι παράγοντες επηρεάζουν το κόστος μιας ομπρέλας...

Remi Brochure, click to download
Κάνετε κλίκ στην εικόνα για να κατεβάσετε τον κατάλογο προϊόντων

Επαγγελματικές ομπρέλες

Επαγγελματικές ομπρέλες Ελαφρού τύπου
Ευκολία στην μεταφορά λόγω του μικρού βάρους του σκελετού και ευκολία στην λειτουργία (χειρισμό) - (άνοιγμα / κλείσιμο ομπρέλας).
Επαγγελματικές ομπρέλες Βαρέως τύπου
Οικονομικό, απλό στην λειτουργία, για επαγγελματική αλλά και ιδιωτική χρήση, ασφαλές και πρακτικό προϊόν, με μεγάλη αντοχή στις καιρικές καταπονήσεις.
Επαγγελματικές ομπρέλες Τηλεσκοπικές υπερβαρέως τύπου
Οικονομικό, αποδοτικό διαφημιστικό μέσο, απλό στην λειτουργία, κομψό στον σχεδιασμό, ασφαλές, πρακτικό προϊόν, μεγάλη αντοχή στις καιρικές καταπονήσεις.
Επαγγελματικές ομπρέλες κατά παραγγελία
Τηλεσκοπικές υπερβαρέως τύπου, σε διαστάσεις που ορίζει ο πελάτης για να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία.