• Επαγγελματικές ομπρέλες

  Ομπρέλες

  • Επαγγελματικές ομπρέλες για το Ξενοδοχείο, την Παραλία, το Εστιατόριο, την Πισίνα και τον Κήπο
  • Μεγάλη ποικιλία διαστάσεων και σχεδίων
  • Άριστης ποιότητας υφάσματα με μοντέρνα χρώματα
 • Διαφημιστικές ομπρέλες

  Ποιότητα κατασκευής

  • Εργονομικός σχεδιασμός
  • Μοντέρνα υλικά κατασκευής
  • Σε διάφορα μεγέθη και σχήματα
 • Ομπρέλες κατά παραγγελία

  Ομπρέλες

Εταιρικό προφίλ

Ομπρέλες RemiΗ REMI Α.Β.Ε.Ε. εγκαινίασε τη λειτουργία της το 1972 ενώ από το 1983 εστίασε το ενδιαφέρον της στις ομπρέλες, θέτοντας σαν κύρια δραστηριότητά της την παραγωγή προϊόντων όπως επαγγελματικές ομπρέλες και διαφημιστικές ομπρέλες.

Η υψηλότατη ποιότητα, οι αυστηρές προδιαγραφές και οι τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες που εφαρμόζονται στις ομπρέλες της REMI S.A. αποτελούν κλειδί στην άψογη επαγγελματική προβολή της εικόνας μιας επιχείρησης και των προϊόντων της, καθιστώντας την REMI S.A. την πρώτη επιλογή στην κατασκευή ομπρελών με μια διαρκώς αυξανόμενη πελατεία.

Η στιβαρότητα της κατασκευής, τα ανώτερα υλικά και τα εντυπωσιακά χρώματα τραβάνε σταθερά την προσοχή σε κάθε προϊόν της REMI αλλά και της διαφημιζόμενης επιχείρησης, δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα σε ξενοδοχεία, πολυτελή θέρετρα, σε παραλίες, εστιατόρια και καφέ. Οι επαγγελματικές μας ομπρέλες μπορούν παράλληλα να χρησιμοποιηθούν και σε οικίες, σκιάζοντας πισίνες, βεράντες και κήπους αναδεικνύοντας τους εξωτερικούς χώρους.

Λόγω της επιμονής και αφοσίωσης μας στην ποιότητα σε συνδυασμό με την αδιαμφισβήτητη πείρα ετών και εξειδίκευσης στον τομέα μας, έχουμε πλέον σημαντικό προβάδισμα έναντι των ανταγωνιστών μας. Αποκτώντας σταδιακά το υψηλότερο μερίδιο της Ελληνικής αγοράς και ένα σταθερά αυξανόμενο μερίδιο της αγοράς στο εξωτερικό, η REMI Α.Β.Ε.Ε. αναμφισβήτητα αποτελεί την κορυφαία επιλογή σας στις ομπρέλες κάθε είδους.

Κάθε λεπτομέρεια μιας δημιουργίας REMI είναι το προϊόν επιμελέστατης προσοχής στην λεπτομέρεια και ποιότητα, ξεκινώντας από τις δυνατές άψογες ραφές, την αψεγάδιαστη ψηφιακή μεταξοτυπία, τα ξεχωριστά σχέδια σε υψηλής ποιότητας υλικά με τους καλύτερους μηχανισμούς. Όλα αυτά μαζί με την ευκολία της απλής, πρακτικής χρήσης και την μεγάλη αντοχή, έχουν κάνει τις επαγγελματικές καθώς και διαφημιστικές ομπρέλες μας μια σταθερή επιλογή για επιχειρήσεις που αναγνωρίζουν την υπεροχή.

ΜΕΝΟΥ ΟΜΠΡΕΛΩΝ REMI

Νέο εργοστάσιο

Εργοστάσιο ομπρελών Remi

Το νέο εργοστάσιο της Remi

Δείτε το νέο μας εργοστάσιο στα Καλύβια Αττικής, έκτασης 6500 τ.μ..

Περιοχές

Κατηγορίες ομπρελών

Τιμές

Τιμές ομπρελών

Μάθετε ποιοι παράγοντες επηρεάζουν το κόστος μιας ομπρέλας...

Remi Brochure, click to download
Κάνετε κλίκ στην εικόνα για να κατεβάσετε τον κατάλογο προϊόντων

Επαγγελματικές ομπρέλες

Επαγγελματικές ομπρέλες Ελαφρού τύπου
Ευκολία στην μεταφορά λόγω του μικρού βάρους του σκελετού και ευκολία στην λειτουργία (χειρισμό) - (άνοιγμα / κλείσιμο ομπρέλας).
Επαγγελματικές ομπρέλες Βαρέως τύπου
Οικονομικό, απλό στην λειτουργία, για επαγγελματική αλλά και ιδιωτική χρήση, ασφαλές και πρακτικό προϊόν, με μεγάλη αντοχή στις καιρικές καταπονήσεις.
Επαγγελματικές ομπρέλες Τηλεσκοπικές υπερβαρέως τύπου
Οικονομικό, αποδοτικό διαφημιστικό μέσο, απλό στην λειτουργία, κομψό στον σχεδιασμό, ασφαλές, πρακτικό προϊόν, μεγάλη αντοχή στις καιρικές καταπονήσεις.
Επαγγελματικές ομπρέλες κατά παραγγελία
Τηλεσκοπικές υπερβαρέως τύπου, σε διαστάσεις που ορίζει ο πελάτης για να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία.