2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Ενοικίαση ομπρελών σε παράλιες και πισίνες

Η ενοικίαση ομπρελών και γενικότερα εξοπλισμού σκίασης στις παραλίες είναι μια γνωστή τακτική για την προστασία από τον ήλιο το καλοκαίρι. Υπάρχουν κάποια σημεία που χρειάζονται προσοχή στην ενοικίαση ομπρελών για να διασφαλιστεί η ευχάριστη και ασφαλής εμπειρία σε εσάς και τις οικογένειές σας. Την καλοκαιρινή περίοδο των διακοπών μικροί και μεγάλοι συνωστίζονται στις πανέμορφες παράλιες της Ελλάδας για να δροσιστούν. Ωστόσο χρειάζεται προσοχή στην επιλογή του κατάλληλου σημείου, της ομπρέλας και της ξαπλώστρας. Παρακάτω παρουσιάζονται κάποιες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν στην ενοικίαση της κατάλληλης ομπρέλας.

Τι να προσέξω πριν νοικιάσω μια ομπρέλα παραλίας;

Οι ομπρέλες στη θάλασσα χρειάζονται συχνή συντήρηση λόγω της αλμύρας και της υγρασίας. Αποφύγετε να καθίσετε κάτω από ομπρέλες παραλίας ή πισίνας αμφιβόλου ποιότητας ή κακώς συντηρημένες. Η θέση της ομπρέλας παίζει μεγάλο ρόλο, αποφύγετε ομπρέλες που είναι πολύ κοντά στη θάλασσα, καθώς το κύμα μπορεί να βρέξει και να παρασύρει τα αντικείμενα σας. Επίσης, αποφύγετε να νοικιάσετε ομπρέλες κοντά σε ηχεία, τα οποία μπορεί να χαλάσουν τις χαλαρωτικές σας διακοπές. Ελέγξτε τις ξαπλώστρες να είναι καθαρές και να μην έχουν υπολείμματα από λάδι μαυρίσματος ή αντιηλιακό. Επίσης, πρέπει να χρησιμοποιείτε πετσέτα στην ξαπλώστρα για να περιοριστεί η σπάνια μετάδοση δερματικών νοσημάτων. Προτιμήστε στιβαρές επαγγελματικές ομπρέλες παραλίας και αποφύγετε ψάθινες ομπρέλες στις οποίες με πέρασμα του χρόνου έχουν δημιουργηθεί κενά και δεν παρέχουν καλή σκίαση. Σε περίπτωση που η ομπρέλα είναι λερωμένη, ζητήστε την αντικατάστασή της. Προσοχή, χρειάζεται στα φαινομενικά “λουξ” μεγάλα κρεβάτια με σκιάστρο από ύφασμα πολυεστέρα, το οποίο λόγω της φύσης του υλικού δεν είναι δροσερό όσο το ακρυλικό ή και αλλά κατάλληλα υφάσματα.

Πόσο κοστίζει η ενοικίαση μιας ομπρέλας και τι να προσέξω;

Διαβάστε προσεκτικά και σιγουρευτείτε ότι καταλάβατε τους όρους για το κόστος της ομπρέλας στην παραλία και των ξαπλωστρών. Πρέπει να είναι εμφανές πόσες ξαπλώστρες συμπεριλαμβάνει η τιμή για ενοικίαση μαζί με την ομπρέλα. Αναζητήστε την καλύτερη προσφορά, αλλά να είσαστε ιδιαιτέρα προσεκτικοί για τις κρυφές χρεώσεις. Μία από τις κρυφές χρεώσεις που μπορεί να παρουσιαστούν σε φθηνές προσφορές για ενοικίαση ομπρελών είναι το όριο της ώρας χρήσης. Μία άλλη επιβάρυνση στο κόστος της ενοικίασης είναι οι κρυφές χρεώσεις για την ελάχιστη κατανάλωση ανά άτομο. Προσέξτε κατά την περίοδο της σεζόν, το κόστος μπορεί να είναι απαγορευτικό και μπορεί να παρουσιαστούν και φαινόμενα κερδοσκοπίας. Ένα ακόμη στοιχείο που απαιτεί την προσοχή σας και εφόσον έχετε τη δυνατότητα επιλογής, είναι η προτίμηση μιας στιβαρής ομπρέλας. Επιλέξτε ασφαλείς ομπρέλες βαρέως τύπου που παρέχουν πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια από τις κοινές ομπρέλες που μπορούν να καταστραφούν σε περιπτώσεις δυνατών ανέμων.

Ενδεικτικά κάποιες προτάσεις από οργανωμένες πλαζ στην Αττική με ενοικιαζόμενες ομπρέλες και ξαπλώστρες:

Η ακτή του Ήλιου προσφέρεται για οικογενειακές στιγμές χαλάρωσης και είναι μια προσιτή λύση για να δροσιστείτε από τον καύσωνα. Η είσοδος για τους δημότες είναι δωρεάν χωρίς καμία επιβάρυνση.

Το Astir Beach είναι μια από τις καλύτερες και πιο κοσμοπολίτικες παραλίες που μπορεί να αναζητήσει κάποιος στην Αττική, ωστόσο, συναντώνται ομπρέλες σκίασης και ξαπλώστρες  σε μεγαλύτερες τιμές από αυτές του ανταγωνισμό.

Το Yabanaki είναι μια λύση για όλη την οικογένεια και κυρίως για αυτούς που λατρεύουν τις αθλητικές δραστηριότητες. Στην παραλία πληρώνετε ένα οικονομικό ποσόν κατά την είσοδο, δεν επιβαρύνεστε με παραπάνω κόστος για τις ομπρέλες και τις ξαπλώστρες.

Τι πρέπει να προσέξω για την ασφάλεια των προσωπικών αντικειμένων;

Μην αφήνετε αφύλακτα αντικείμενα αξίας και τα προσωπικά σας αντικείμενα κάτω από τις ομπρέλες. Προσέξτε να μην ξεχάσετε κινητά και ηλεκτρονικές συσκευές στις ξαπλώστρες ή εκτεθειμένα στον ήλιο, διότι μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα, κυρίως στην μπαταρία τους.

Πότε να μην νοικιάσετε ομπρέλες;

Η δροσερή σκιά από ένα αλμυρίκι με παχύ φύλλωμα δεν συγκρίνεται με κανένα σύστημα σκίασης. Εάν σας αρέσει η χαλάρωση μακριά από οργανωμένες πλαζ, προσφέρονται και πολλές προτάσεις για ήσυχες παραλίες με σκιερά δέντρα. Μπορείτε λοιπόν να εξοικονομήσετε χρήματα και να χαλαρώσετε σε μια ερημική παραλία, είτε να ευχαριστηθείτε τις παροχές μιας οργανωμένης πλαζ ή πισίνας. Ό,τι και εάν επιλέξετε, οι πλούσιες ομορφιές της Ελλάδας θα σας μαγέψουν.

Μοιράσου την σελίδα:

Συμμετοχή Remi σε Εκθέσεις

Η εταιρεία μας συμμετέχει συχνά σε εκθέσεις προϊόντων, φροντίζοντας να βρίσκεται μέσα στον παλμό της αγοράς, αλλά και στην αιχμή της τεχνογνωσίας. Δείτε κάποιες απ’ τις εκθέσεις στις οποίες είχαμε συμμετοχή.

Δείτε επίσης

Δείτε το νέο μας εργοστάσιο στα Καλύβια Αττικής, έκτασης 6500 τ.μ..

Η ελληνική εταιρεία REMI, με παγκόσμια προβολή στο χώρο σκίασης και με εκτεταμένο δίκτυο περιοχών κάλυψης, είναι φυσικό να καλύπτει όλο το Εθνικό δίκτυο…

Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για διάφορες κατηγορίες ομπρελών και για τον κάθε τύπο ομπρέλας ανάλογα τη χρήση…

Βρείτε πληροφορίες για τις τιμές επαγγελματικών ομπρελών της Remi και τις παραμέτρους που καθορίζουν την τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας.

Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ