• Ομπρέλες Remi σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό
  • Ομπρέλες Αθήνα
  • Ομπρέλες Θεσσαλονίκη

Ομπρέλες Θαλάσσης

Οι ομπρέλες θαλάσσης Remi είναι ένα ελληνικό αξιόπιστο προϊόν που παράγεται στην Ελλάδα και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των ποιοτικών και ανθεκτικών προϊόντων σκίασης που κατασκευάζει η εταιρεία Remi.

Τα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά μιας ομπρέλας θαλάσσης Remi δεν διαφέρουν από αυτά των επαγγελματικών ομπρελών αλουμινίου που κατασκευάζει η εταιρεία.

Τα κυριότερα τεχνικά χαρακτηριστικά για τις ομπρέλες θαλάσσης είναι: Οι ειδικά σχεδιασμένες ακτίνες αλουμινίου, οι οποίες σε συνδυασμό με τον ενισχυμένο κεντρικό άξονα (ιστό) συμβάλλουν στην εξαιρετική αντοχή της ομπρέλας ακόμα και σε αντίξοες καιρικές συνθήκες. Τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται σε αυτή την κατηγορία των ομπρελών θαλάσσης είναι ακρυλικά ή πολυέστερ, 100% αδιάβροχα με ανεξίτηλα χρώματα και με υψηλό δείκτη προστασίας υπεριώδους ακτινοβολίας (UV) από τον ήλιο. Στη συλλογή των υφασμάτων η εταιρεία Remi διαθέτη μια μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων. Όλα τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται στις ομπρέλες θαλάσσης Remi είναι κατασκευασμένα από καταξιωμένα ευρωπαϊκά εργοστάσια και πληρούν τις αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας, ασφάλειας και αντοχής που έχει θέσει η εταιρεία.

Οι ομπρέλες θαλάσσης Remi κατασκευάζονται σε διάφορες διαστάσεις και σχήματα όπως στρογγυλές (οκτάγωνες), εξάγωνες, τετράγωνες, παραλληλόγραμμες και μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο σαν ομπρέλες παραλίας όσο και σαν ομπρέλες που άνετα μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σκίασης στα camping, στα beach bar, ακόμα και στα summer club.

Η ομπρέλα θαλάσσης Remi μπορεί να εξοπλιστεί με ένα πλήθος από αξεσουάρ. Κάποια από αυτά είναι: Τα διαφορετικά είδη βάσεων στήριξης της ομπρέλας, τα οποία είναι κατασκευασμένα να καλύψουν όλες τις περιπτώσεις για την ασφαλή τοποθέτηση αλλά και την σωστή λειτουργία της ομπρέλας. Οι βάσεις για ομπρέλες αυτής της κατηγορίας μπορεί να είναι είτε εξωτερικές μεταφερόμενες, είτε βιδωτές ή πακτωμένες.

Ένα άλλο πολύ χρήσιμο και χρηστικό αξεσουάρ ιδιαίτερα για τον επαγγελματία που θέλει να μετατρέψει τις ομπρέλες θαλάσσης σε επαγγελματικές ομπρέλες, είναι η τοποθέτηση ρυθμιζόμενης επιφάνειας τραπεζιού στον κεντρικό άξονα της ομπρέλας ούτως ώστε ο πελάτης να μπορεί να απολαμβάνει ευχάριστα και με άνεση τον καφέ ή το ποτό του δίπλα από την ξαπλώστρα του.

Επίσης στα αξεσουάρ των ομπρελών θαλάσσης Remi περιλαμβάνονται και οι υφασμάτινες θήκες προστασίας του προϊόντος οι οποίες είναι κατασκευασμένες από αδιάβροχο πολυέστερ ύφασμα με προστασία κατά της μούχλας.

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα που έχουν οι ομπρέλες θαλάσσης Remi είναι το χαμηλό κόστος συντήρησης τους σε σχέση με κάποια άλλα προϊόντα σκίασης όπως είναι π.χ. οι ψάθινες ομπρέλες.

Το βασικότερο πλεονέκτημα όμως που έχουν οι ομπρέλες θαλάσσης Remi έναντι κάποιων εισαγόμενων ομπρελών, είναι η παροχή του σέρβις (service). Για όλα τα προϊόντα παραγωγής Remi συμπεριλαμβανομένων και των ομπρελών θαλάσσης, υπάρχει πληθώρα ανταλλακτικών εξαρτημάτων για όσα χρόνια και αν περάσουν. Έτσι ο πελάτης που εμπιστεύεται την Remi είναι σίγουρος ότι δεν αγοράζει προϊόν μιας χρήσεως.

Συνοψίζοντας τα παραπάνω συμπεραίνουμε ότι οι ομπρέλες θαλάσσης Remi μπορεί να χρησιμοποιηθούν σαν ανθεκτικά και χρηστικά έπιπλα camping αλλά και σαν επαγγελματικά έπιπλα παραλίας, σε πολύ προσιτές τιμές.

ΜΕΝΟΥ ΟΜΠΡΕΛΩΝ REMI

Νέο εργοστάσιο

Εργοστάσιο ομπρελών Remi

Το νέο εργοστάσιο της Remi

Δείτε το νέο μας εργοστάσιο στα Καλύβια Αττικής, έκτασης 6500 τ.μ..

Περιοχές

Κατηγορίες ομπρελών

Τιμές

Τιμές ομπρελών

Μάθετε ποιοι παράγοντες επηρεάζουν το κόστος μιας ομπρέλας...

Remi Brochure, click to download
Κάνετε κλίκ στην εικόνα για να κατεβάσετε τον κατάλογο προϊόντων

Επαγγελματικές ομπρέλες

Επαγγελματικές ομπρέλες Ελαφρού τύπου
Ευκολία στην μεταφορά λόγω του μικρού βάρους του σκελετού και ευκολία στην λειτουργία (χειρισμό) - (άνοιγμα / κλείσιμο ομπρέλας).
Επαγγελματικές ομπρέλες Βαρέως τύπου
Οικονομικό, απλό στην λειτουργία, για επαγγελματική αλλά και ιδιωτική χρήση, ασφαλές και πρακτικό προϊόν, με μεγάλη αντοχή στις καιρικές καταπονήσεις.
Επαγγελματικές ομπρέλες Τηλεσκοπικές υπερβαρέως τύπου
Οικονομικό, αποδοτικό διαφημιστικό μέσο, απλό στην λειτουργία, κομψό στον σχεδιασμό, ασφαλές, πρακτικό προϊόν, μεγάλη αντοχή στις καιρικές καταπονήσεις.
Επαγγελματικές ομπρέλες κατά παραγγελία
Τηλεσκοπικές υπερβαρέως τύπου, σε διαστάσεις που ορίζει ο πελάτης για να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία.