2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Νέο voucher για διακοπές στην Βόρεια Εύβοια

Μέσα στον Αύγουστο και συγκεκριμένα στις 25 του μήνα ανοίγει η νέα πλατφόρμα για τις αιτήσεις του voucher των 150 ευρώ για διακοπές στην Βόρεια Εύβοια.

Όπως δήλωσε ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, θα διατεθούν εκ νέου 7.000 με 8.000 άυλες ψηφιακές κάρτες των 150 ευρώ οι οποίες θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για συγκεκριμένες δαπάνες οι οποίες αφορούν την τοπική μεταφορά, την εστίαση και την διαμονή σε οποιαδήποτε επιχείρηση της Βόρειας Εύβοιας και συγκεκριμένα στους Δήμους Ιστιαίας – Αιδηψού και Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας.

Η δράση αυτή στοχεύει στην ενίσχυση και στήριξη του εγχώριου τουρισμού στην Βόρεια Εύβοια που επλήγη από τις καταστροφικές πυρκαγιές τον Αύγουστο του 2021.

Δικαιούχοι των vouchers

Δικαιούχοι είναι όλα τα ενήλικα φυσικά πρόσωπα άγαμα ή έγγαμα ή σε κατάσταση χηρείας ή πρόσωπα που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης, τα οποία είναι φορολογικοί κάτοικοι Ελλάδος, με βάση τη δήλωση φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων για το φορολογικό έτος 2020.  Όσον αφορά τους έγγαμους ή τα πρόσωπα που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης, δικαιούχος είναι ο υπόχρεος σε υποβολή της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος κατά το άρθρο 67 του ν. 4172/2013 ή ένας εκ των δύο, σε περίπτωση χωριστής δήλωσης, κατά την περ. β’ της παρ.4 του άρθρου 67 του ν. 4172/2013.

Ποιοι ορίζονται ως ‘’ωφελούμενοι’’ του δικαιούχου

‘’Ωφελούμενο’’ του δικαιούχου θεωρούνται:

  • τα ανήλικα τέκνα του δικαιούχου που δηλώνονται ως εξαρτώμενα μέλη στη δήλωση φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων για το φορολογικό έτος 2020 και
  • ο/η σύζυγος του δικαιούχου ή το πρόσωπο που έχει συνάψει σύμφωνο συμβίωσης με αυτόν.

Σε περιπτώσεις συζύγων, προσώπων που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης ή τέκνων που αμφότεροι είναι δικαιούχοι του προγράμματος, ο ένας εκλαμβάνεται ως ωφελούμενος του άλλου.

Επισημαίνεται ότι εκδίδεται μία και μοναδική κάρτα για τον δικαιούχο και τους ‘’ωφελούμενους’’ του.

Ποιοι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη δράση;

Δεν θεωρούνται δικαιούχοι – ωφελούμενοι του voucher για την Βόρεια Εύβοια όσοι ήταν:

  1. Δικαιούχοι – ωφελούμενοι στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού περιόδου 2021-2022 του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, ανεξαρτήτως από το αν έκαναν χρήση της παροχής ή όχι.
  2. Δικαιούχοι – ωφελούμενοι του προγράμματος για τον Κοινωνικό Τουρισμό της Δ.Υ.Π.Α. 2022 καθώς και της δράσης «Τουρισμός για όλους» του Υπουργείου Τουρισμού, δυνάμει του άρθρου 45 του ν. 4933/2022 (Α’ 99).
  3. Δικαιούχοι – ωφελούμενοι συναφούς παροχής από οποιονδήποτε άλλο φορέα για την ίδια χρονική περίοδο.

Οι υποψήφιοι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση τους με δύο τρόπους:

Είτε μεταβαίνοντας σε ένα Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.) ή πραγματοποιώντας είσοδο στην εφαρμογή με τους κωδικούς του από την Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (taxisnet).

Με την είσοδο του καταχωρεί τα στοιχεία επικοινωνίας του, ήτοι τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου. Αφού πιστοποιήσει τα στοιχεία που καταχώρησε, δηλώνει τον προορισμό του (Σάμο ή Βόρεια Εύβοια).

Στη συνέχεια, θα πρέπει να καταχωρηθεί ο αριθμός του τηλεφώνου στον οποίον θα ενεργοποιηθεί η αύλη ψηφιακή κάρτα καθώς και να επιβεβαιώσει το email του. Τότε, στον αριθμό του τηλεφώνου που επέλεξε θα λάβει ειδοποίηση για επιβεβαίωση.

Για την ολοκλήρωση της αίτησης, ο υποψήφιος δικαιούχος θα πρέπει να συμφωνήσει να πιστωθεί το ποσό των 150 ευρώ στην άυλη ψηφιακή κάρτα.

Ακολούθως, δηλώνει υπεύθυνα ότι ο ίδιος και οι τυχόν ωφελούμενοι του δεν έχουν επιλεγεί ως δικαιούχοι – ωφελούμενοι στα προγράμματα του Κοινωνικού Τουρισμού περιόδου 2021-2022 του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, Κοινωνικού Τουρισμού της Δ.Υ.Π.Α. 2022, καθώς και της δράσης «Τουρισμός για όλους» του Υπουργείου Τουρισμού δυνάμει του άρθρου 45 του ν. 4933/2022 (Α’ 99) ή συναφούς παροχής από οποιονδήποτε άλλο φορέα για την ίδια χρονική περίοδο.

Τελος, δηλώνει ότι το χρηματικό ποσό που θα πιστωθεί στην άυλη ψηφιακή κάρτα θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά από τον ίδιο για την κάλυψη δαπανών τοπικής μεταφοράς, εστίασης και διαμονής του ιδίου και των τυχόν ωφελούμενών του.

Η Βόρεια Εύβοια παραμένει ακόμα και μετά τις πυρκαγιές του 2021 ένας καταπληκτικός προορισμός ο οποίος συνδυάζει βουνό και θάλασσα με μια φύση που αναγεννάται από τις στάχτες της.

Ιαματικά λουτρά, εναλλαγές τοπίων με τις βουκολικές σκηνές να εναλάσσονται με απέραντα δάση, πεντακάθαρες θάλασσες και παραλίες για όλα τα γούστα. Οργανωμένες με ξαπλώστρες και ομπρέλες παραλίας σε οικονομικές τιμές, αλλά και απομονωμένες παραλίες – διαμάντια σας περιμένουν να τις ανακαλύψετε.

Γαστρονομικά, η Βόρεια Εύβοια θα σας εκπλήξει ευχάριστα καθώς θα μπορέσετε να απολαύσετε πληθώρα φρέσκων θαλασσινών και ντόπιου κρέατος.

Μοιράσου την σελίδα:

Συμμετοχή Remi σε Εκθέσεις

Η εταιρεία μας συμμετέχει συχνά σε εκθέσεις προϊόντων, φροντίζοντας να βρίσκεται μέσα στον παλμό της αγοράς, αλλά και στην αιχμή της τεχνογνωσίας. Δείτε κάποιες απ’ τις εκθέσεις στις οποίες είχαμε συμμετοχή.

Astra

14 μοντέλα | μεγ. κάλυψη 39 τ.μ.

Horizon

3 μοντέλα | μεγ. κάλυψη 25 τ.μ.

Aegean

7 μοντέλα | μεγ. κάλυψη 25 τ.μ.

Aeolus

9 μοντέλα | μεγ. κάλυψη 12 τ.μ.

Armonia

15 μοντέλα | μεγ. κάλυψη 20 τ.μ.

Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ