2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Σε πλειστηριασμό βγαίνουν μεγάλα ξενοδοχεία

Τους προσεχείς μήνες θα “βγουν στο σφυρί” πάνω από 35 ξενοδοχεία όλων των κατηγοριών, σε ολόκληρη τη χώρα. Για κάποια από αυτά θα είναι η πρώτη φορά ενώ για τα υπόλοιπα θα είναι ακόμα και η Τρίτη φορά που βγαίνουν σε πλειστηριασμό.

Είναι πάντως γεγονός πως τα περισσότερα από τα ξενοδοχεία αυτά λειτουργούν κανονικά και μάλιστα κάποια έχουν αιτηθεί την αναστολή των πλειστηριασμών. Κάποια από αυτά τα ξονοχεία είναι:

Το “Romantza Mare” στη Ρόδο
Το ξενοδοχείο 3 αστέρων “Romantza Mare” που βρίσκεται στην περιοχή Καλλιθέα στο νησί των Ιπποτών, έχει δρομολογηθεί προς πλειστηριασμό στις 13 Σεπτεμβρίου με τιμή έναρξης στα 2,935 εκατομμύρια ευρώ. Το ξενοδοχείο που απέχει 13 μόλις χιλιόμετρα από τον Διεθνή Αερολιμένα Ρόδου, είναι χτισμένο σε οικόπεδο 10.660 τμ και αποτελείται από 4 κτίρια με τη συνολική επιφάνεια των κυρίων χώρων να ανέρχονται στα 5.345,07 τμ και τη συνολική επιφάνεια των βοηθητικών χώρων να ανέρχεται στα 349,84 τμ. Στο ξενοδοχείο υπάρχει εξωτερική πισίνα και βεράντα με επαγγελματικές ομπρέλες ξενοδοχειακού τύπου αλλά και πισίνας καθώς και ξαπλώστρες. Η δυναμικότητα του σε κλίνες έχει οριστεί στις 147 οι οποίες διανείμονται σε 75 δωμάτια ενώ υπάρχει ανοιχτός χώρος στάθμευσης για τους πελάτες.

Το “Five Senses Hotel” στο Ηράκλειο Κρήτης
Το γνωστό ξενοδοχείο 4 αστέρων ‘’Five Senses Hotel’’ στις Γούβες Ηρακλείου, είχε προέλθει από τη συνένωση δύο ξενοδοχείων, το τότε “Gouve Mare” και το τότε “Gouves Sea”. Κατασκευασμένο σε οικόπεδο επιφάνειας 9.014,59 τμ, έχει δυναμικότητα 193 κλίνων σε 68 δωμάτια. Εξαιτίας των έντονων βροχοπτόσεων που πριν 3 έτη προκάλεσαν καταστροφικές πλημμύρες στην περιοχή, το ξενοδοχείο υπέστη σοβαρές ζημιές. Έχοντας παύσει τη λειτουργία του, το ‘’Five Senses Hotel’’ είναι δρομολογημένο προς πλειστηριασμό στις 6 και στις 20 Σεπτεμβρίου με τιμή έναρξης στα 5,89 εκατομμύρια ευρώ.

Το “Αντωνιάδης” στην Καλαμπάκα
Το γνωστό ξενοδοχείο 4 αστέρων “Αντωνιάδης” στην Καλαμπάκα με 98 δωμάτια και 174 κλίνες, εκτείνεται σε 4.764 τμ και θα πλειστηριαστεί για δεύτερη φορά, στις 27 Σεπτεμβρίου με τιμή έναρξης τα 3,28 εκατομμύρια ευρώ.

Το “Alshides” στο Ελατοχώρι Πιερίας
Στις 13 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί να συμμετέχει σε πλειστηριασμό και το ξενοδοχείο 3 αστέρων “Alshides”, που βρίσκεται στον παλαιό οικισμό Ελατοχωρίου Πιερίας. Η τιμή έναρξης έχει οριστεί στις 927.550 ευρώ. Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο κλασικού τύπου, που αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο και 1ο όροφο.

To “La Munte Mountain Resort” στο Μέτσοβο
Στις 27 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί το σφυρί για το 4 αστέρων ξενοδοχείο “La Munte Mountain Resort” στο Μέτσοβο. Με το ξενοδοχείο να έχει παύσει τη λειτουργία του, η τιμή έναρξης έχει οριστεί στα 1,44 εκατομμύρια ευρώ. Το ‘’La Munte Mountain Resort’’, είναι κατασκευασμένο σε οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 1.500 τμ και διαθέτει 20 δωμάτια με 38 κλίνες.

Το “Αλέξανδρος” στη Λευκάδα
Στις 27 Σεπτεμβρίου θα γίνει πλειστηριασμός και για το τριώροφο ξενοδοχείο 3 αστέρων “Αλέξανδρος” στη Νικιάνα Λευκάδας με την τιμή εκκίνησης να ανέρχεται στο ποσό των 1,71 εκατ. ευρώ. Το ξενοδοχείο διαθέτει εξωτερική πισίνα με ξαπλώστρες και ομπρέλες πισίνας και σνακ μπαρ και χώρο στάθμευσης.

Το “Sunny Hill Studios” στη Χαλκιδική
Στις 12 Ιουλίου έρχεται η σειρά του συγκροτήματος ενοικιαζόμενων δωματίων “Sunny Hill Studios” στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής και ειδικότερα στην περιοχή Σάνη.Το συγκρότημα είναι κατασκευασμένο σε συνολική επιφάνεια 5 στρεμμάτων και αποτελείται συνολικά από πέντε διώροφα κτίρια με studios και σουίτες, ενώ διαθέτει πισίνες με επαγγελματικές ομπρέλες ξενοδοχείου και επαγγελματικές ξαπλώστρες καθώς και βοηθητικά κτίσματα. Η τιμή εκκίνησης έχει οριστεί στα 1,94 εκατομμύρια ευρώ.

Το “Hotel Honorata” στην Παραλία Κατερίνης
Για τις 15 Νοεμβρίου είναι προγραμματισμένο να βγεί στο σφυρί το ξενοδοχείο 2 αστέρων “Hotel Honorata” στην Παραλία Κατερίνης, με τιμή πρώτης προσφοράς τις 609 χιλιάδες ευρώ. Το ξενοδοχείο διαθέτει 24 πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια.

Το “Δρυάδες” στη Νάουσα
Στις 15 Νοεμβρίου βγαίνει σε πλειστηριασμό και το ξενοδοχείο τριών αστέρων “Δρυάδες” στη Νάουσα Ημαθίας, με τιμή πρώτης προσφοράς το 1,02 εκατομμύρια ευρώ. Η ξενοδοχειακή μονάδα διαθέτει 19 δωμάτια και 46 κλίνες, καθώς και εξωτερική πισίνα εμβαδού 110 τ.μ., με ημικυκλικό υδρομασάζ.

Δυστυχώς τα αλλεπάλληλα οικονομικά χτυπήματα, από την πολυετή οικονομική κρίση μέχρι και την πανδημία του covid και τις φυσικές καταστροφές, φαίνεται πως ήταν η αιτία τα άλλοτε οικονομικά εύρωστα ξενοδοχεία να μη μπορέσουν να ξεφύγουν από τους πλειστηριασμούς.

Μοιράσου την σελίδα:

Συμμετοχή Remi σε Εκθέσεις

Η εταιρεία μας συμμετέχει συχνά σε εκθέσεις προϊόντων, φροντίζοντας να βρίσκεται μέσα στον παλμό της αγοράς, αλλά και στην αιχμή της τεχνογνωσίας. Δείτε κάποιες απ’ τις εκθέσεις στις οποίες είχαμε συμμετοχή.

Astra

14 μοντέλα | μεγ. κάλυψη 39 τ.μ.

Horizon

3 μοντέλα | μεγ. κάλυψη 25 τ.μ.

Aegean

7 μοντέλα | μεγ. κάλυψη 25 τ.μ.

Aeolus

9 μοντέλα | μεγ. κάλυψη 12 τ.μ.

Armonia

15 μοντέλα | μεγ. κάλυψη 20 τ.μ.

Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ