2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Νέο voucher για διακοπές στην Σάμο

Σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 25 Αυγούστου ανοίγει η νέα πλατφόρμου όπου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να κάνουν τις αιτήσεις τους για τις νέες αύλες ψηφιακές κάρτες των 200 ευρώ που θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν για διακοπές στη Σάμο το νησί που επλήγη από τον φονικό σεισμό τον Οκτώβριο του 2020 και τις καταστροφικές πυρκαγιές τον Αύγουστο του 2021.

Δικαιούχοι είναι όλα τα ενήλικα φυσικά πρόσωπα άγαμα ή έγγαμα ή σε κατάσταση χηρείας ή τα φυσικά πρόσωπα που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης. Τα φυσικά αυτά πρόσωπα, είναι φορολογικοί κάτοικοι Ελλάδος, με βάση τη δήλωση φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων για το φορολογικό έτος 2020. Για τους έγγαμους ή τα φυσικά πρόσωπα που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης, δικαιούχος είναι ο υπόχρεος σε υποβολή της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος κατά το άρθρο 67 του ν. 4172/2013 ή ένας εκ των δύο, σε περίπτωση που κάνουν χωριστές δηλώσεις, κατά την περ. β’ της παρ.4 του άρθρου 67 του ν. 4172/2013.

“Ωφελούμενοι” του δικαιούχου θεωρούνται:

  • τα ανήλικα τέκνα του δικαιούχου που δηλώνονται ως εξαρτώμενα μέλη στη δήλωση φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων για το φορολογικό έτος 2020 και
  • ο/η σύζυγος του δικαιούχου ή το πρόσωπο που έχει συνάψει σύμφωνο συμβίωσης με αυτόν.

Σε περιπτώσεις συζύγων, προσώπων που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης ή τέκνων που αμφότεροι είναι δικαιούχοι του προγράμματος, ο ένας εκλαμβάνεται ως ωφελούμενος του άλλου.

Επισημαίνεται ότι εκδίδεται μία και μοναδική κάρτα για τον δικαιούχο και τους “ωφελούμενους” του.

Ποιοι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη δράση;

Δεν θεωρούνται δικαιούχοι – ωφελούμενοι του voucher για την Βόρεια Εύβοια όσοι είχαν επιλαχθεί ως:

  1. Δικαιούχοι – ωφελούμενοι στο πρόγραμμα του Κοινωνικού Τουρισμού περιόδου 2021-2022 του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, είτε χρησιμοποίησαν την παροχή είτε όχι.
  2. Δικαιούχοι – ωφελούμενοι στο πρόγραμμα του Κοινωνικό Τουρισμό της Δ.Υ.Π.Α. 2022 καθώς και του προγράμματος «Τουρισμός για όλους» του Υπουργείου Τουρισμού, δυνάμει του άρθρου 45 του ν. 4933/2022 (Α’ 99).
  3. Δικαιούχοι – ωφελούμενοι παρόμοιας παροχής από οποιονδήποτε άλλο φορέα για την ίδια χρονική περίοδο.

Πως μπορούν οι υποψήφιοι δικαιούχοι να υποβάλλουν την αίτηση τους;

Οι υποψήφιοι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση τους με δύο τρόπους.

  • Ο ένας είναι μεταβαίνοντας σε ένα Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.) με τους κωδικούς του taxisnet.
  • Ο δεύτερος τρόπος είναι με την είσοδο του στην εφαρμογή με τους κωδικούς του από την Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (taxisnet).

Εκεί, αφού καταχωρήσει τα στοιχεία επικοινωνίας του (τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού του ταχυδρομείου και τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου), θα δηλώσει τον προορισμό του (Σάμο ή Βόρεια Εύβοια).

Αμέσως μετά θα πρέπει να δώσει τον αριθμό του τηλεφώνου στον οποίον θα ενεργοποιηθεί η ψηφιακή χρεωστική κάρτα των 200 ευρώ. Αμέσως μετά, στον αριθμό εκείνο θα λάβει ειδοποίηση για να κάνει επιβεβαίωση και μετά θα συμφωνήσει στην πίστωση του ποσού αυτού στην αύλη ψηφιακή κάρτα.

Τέλος, και αφού δηλώσει υπεύθυνα ότι ο ίδιος και οι ωφελούμενοι του δεν έχουν επιλεγεί ως δικαιούχοι – ωφελούμενοι στα προγράμματα που αναφέρθηκαν παραπάνω, θα πρέπει να δηλώσει ότι το ποσό των 200 ευρώ που θα πιστωθεί στην ψηφιακή κάρτα, θα χρησιμοποιηθεί από τον ίδιο και μόνο για την κάλυψη δαπανών που αφορούν τοπική μεταφορά, εστίαση και διαμονή του ιδίου και των ωφελούμενων του.

Η Σάμος, το νησί του Πυθαγόρα, που βρίσκεται στο Ανατολικό Αιγαίο είναι ένα πανέμορφο νησί με πολλά αξιοθέατα όπως την Σπηλιά του Πυθαγόρα στην οποίαν κρυβόταν ο σπουδαίος αυτός μαθηματικός και φιλόσοφος από τον τύραννο της Σάμου Πολυκράτη, το Ιερό της Ήρας, το Γενοβέζικο Κάστρο κ.α.

Η Σάμος διαθέτει και έναν εξαιρετικό φυσικό πλούτο με κατάφυτα δάση και ρυάκια καθώς και προστατευόμενους βιότοπους όπως το όρος Άμπελος. Οι παραλίες του νησιού, ανοργάνωτες  ή οργανωμένες με ξαπλώστρες και ομπρέλες θαλάσσης θα σας καταπλήξουν με τα πεντακάθαρα νερά τους ενώ η τοπική κουζίνα του νησιού θα σας συναρπάσει!

Μοιράσου την σελίδα:

Συμμετοχή Remi σε Εκθέσεις

Η εταιρεία μας συμμετέχει συχνά σε εκθέσεις προϊόντων, φροντίζοντας να βρίσκεται μέσα στον παλμό της αγοράς, αλλά και στην αιχμή της τεχνογνωσίας. Δείτε κάποιες απ’ τις εκθέσεις στις οποίες είχαμε συμμετοχή.

Astra

14 μοντέλα | μεγ. κάλυψη 39 τ.μ.

Horizon

3 μοντέλα | μεγ. κάλυψη 25 τ.μ.

Aegean

7 μοντέλα | μεγ. κάλυψη 25 τ.μ.

Aeolus

9 μοντέλα | μεγ. κάλυψη 12 τ.μ.

Armonia

15 μοντέλα | μεγ. κάλυψη 20 τ.μ.

Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ