2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Η Σίφνος μέσα στους 8 καλύτερους φθινοπωρινούς προορισμούς

Η Washington Post επιμελήθηκε πρόσφατα μια διακεκριμένη επιλογή παγκόσμιων προορισμών ιδανικών για την ενίσχυση της φθινοπωρινής ταξιδιωτικής περιόδου, μεταξύ των οποίων τιμητική θέση κατέχει και το γραφικό νησί της Σίφνου. Μέσα σε μια ποικιλία από συναρπαστικά παράκτια καταφύγια και νησιά που κόβουν την ανάσα, αυτό το ελληνικό καταφύγιο λάμπει έντονα, εξασφαλίζοντας την 8η θέση στη λίστα με τα αγαπημένα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η Σίφνος, ένα στολίδι μέσα στην αγκαλιά του Αιγαίου Πελάγους, επαινείται από την καταξιωμένη αμερικανική καθημερινή εφημερίδα για την εκλεκτική ποικιλία των προσφορών της. Το νησί φημίζεται ως βασικός ταξιδιωτικός προορισμός για όσους αναζητούν να βυθιστούν σε έντονες υπαίθριες αναζητήσεις με τα πολλά μονοπάτια, να απολαύσουν τις γαστρονομικές περιπέτειες και να παραδοθούν σε θέαμα μαγευτικής φυσικής ομορφιάς.

Αυτή η διεθνής αναγνώριση τοποθετεί τη Σίφνο δίπλα σε άλλα εξέχοντα μέρη διακοπών που έχουν αιχμαλωτίσει τη φαντασία του κοινού. Αυτά περιλαμβάνουν το ήρεμο Fuzeta στην Πορτογαλία, τη μαγευτική Santa Lucia της Καραϊβικής, τα εμβληματικά νησιά της Χαβάης, τα γαλήνια νησιά Barrier της Νότιας Καρολίνας, τις εξωτικές Σεϋχέλλες, τη μαγευτική Ταϊτή, το πνευματικό καταφύγιο του Μπαλί, τη ζωντανή Αρούμπα και τη γαλήνια παραλία Sunny Isles στη Φλόριντα. Κάθε προορισμός παρουσιάζει μια μοναδική ταπετσαρία εμπειριών, που υπόσχεται να τονώσει τους φθινοπωρινούς μήνες για ταξιδιώτες από όλα τα κοινωνικά στρώματα.

Επιπλέον, τα φώτα της δημοσιότητας στράφηκαν στις δυνατότητες της Σίφνου για μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες μετά το καλοκαίρι, όπως τονίζεται από το πρόσφατο ρεπορτάζ του Low Season Traveler. Αυτό είναι αποτέλεσμα μιας σχολαστικά προγραμματισμένης επίσκεψης τύπου από τον δήμο, η οποία υπογράμμισε περαιτέρω τη γοητεία του νησιού πέρα από την τουριστική περίοδο αιχμής.

Οι προληπτικές προσπάθειες της τοπικής κοινωνίας, με αιχμή του δόρατος του Δήμου Σίφνου και των επιμελών επαγγελματιών του, έχουν κορυφωθεί με την επιτυχή επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου του νησιού. Ο Σεπτέμβριος ολοκληρώθηκε με μια εντυπωσιακή άνοδο του αριθμού των επισκεπτών, μια απόδειξη των συλλογικών πρωτοβουλιών που αναλήφθησαν. Σε αυτό βέβαια φαίνεται να βοήθησε πολύ και ο καιρός καθώς το καλοκαίρι δεν λέει να αποχωρήσει. Ο ήλιος καίει δυνατά κατά τις μεσημεριανές ώρες, ώστε οι επισκέπτες αναζητούν την σκιά κάτω από τις ενοικιαζόμενες ομπρέλες θαλάσσης και κάτω από τις ομπρέλες εστιατορίων στα γραφικά ταβερνάκια του νησιού.

Η δήμαρχος, κυρία Μαρία Ναδάλη, μιλώντας για τις πρωτοβουλίες, τόνισε τη σημασία της επέκτασης της ζωτικότητας του κλάδου της φιλοξενίας πέρα από τους συνηθισμένους καλοκαιρινούς μήνες. Αυτή η στρατηγική περιλαμβάνει την ενορχήστρωση σημαντικών πολιτιστικών γεγονότων, όπως το περίφημο Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας «Νίκος Τσελεμεντές», ο οποίος μάλιστα καταγόταν από τη Σίφνο. Επιπλέον, συνεπάγεται την προώθηση του θεματικού τουρισμού, ο οποίος αξιοποιεί την πιο ήσυχη γοητεία των λιγότερο πολυσύχναστων περιόδων του νησιού.

Στην επιδίωξη να καθιερωθεί η Σίφνος ως ταξιδιωτικός θησαυρός για όλο το χρόνο, αυτές οι προσπάθειες ευθυγραμμίζονται με το ευρύτερο όραμα της διατήρησης της πολιτιστικής ακεραιότητας του νησιού, εμπλουτίζοντας ταυτόχρονα την εμπειρία του επισκέπτη. Αυτή η στρατηγική προσέγγιση όχι μόνο ενίσχυσε την προβολή της Σίφνου σε ένα διεθνές πλαίσιο, αλλά έχει επίσης αποδείξει την αξία της για την παροχή μιας ισχυρής τουριστικής βιομηχανίας ικανής να ευδοκιμήσει όλες τις εποχές.

Μοιράσου την σελίδα:

Συμμετοχή Remi σε Εκθέσεις

Η εταιρεία μας συμμετέχει συχνά σε εκθέσεις προϊόντων, φροντίζοντας να βρίσκεται μέσα στον παλμό της αγοράς, αλλά και στην αιχμή της τεχνογνωσίας. Δείτε κάποιες απ’ τις εκθέσεις στις οποίες είχαμε συμμετοχή.

Astra

14 μοντέλα | μεγ. κάλυψη 39 τ.μ.

Horizon

3 μοντέλα | μεγ. κάλυψη 25 τ.μ.

Aegean

7 μοντέλα | μεγ. κάλυψη 25 τ.μ.

Aeolus

9 μοντέλα | μεγ. κάλυψη 12 τ.μ.

Armonia

15 μοντέλα | μεγ. κάλυψη 20 τ.μ.

Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ