2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Η Κύπρος επενδύει στις παραλίες της

Ο Δήμος Αγίας Νάπας στην Κύπρο, προχώρησε στην αγορά και τοποθέτηση τεσσάρων  χιλιάδων επαγγελματικών ξαπλώστρων παραλίας και χιλίων επαγγελματικών ομπρέλων παραλίας συνολικής αξίας 670 χιλιάδων ευρώ.

Ο ξαπλώστρες και οι ομπρέλες θαλάσσης τοποθετήθηκαν σε παραλίες της Αγίας Νάπας σε σημεία που διαχειρίζεται ο Δήμος. Αξίζει να σημειωθεί πως στην Κύπρο, το κόστος ενοικίασης μιας επαγγελματικής ξαπλώστρας παραλίας που ανήκει στον Δήμο, είναι μόλις 2,50 ευρώ.

Όπως ανέφερε στην ανακοίνωση του ο Δήμος Αγίας Νάπας, ο Δήμαρχος Χρίστος Ζαννέττου τόνισε πως επιτεύχθηκε ο στόχος των τελευταίων ετών για την αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρονται στις δημοτικές παραλίες της Αγίας Νάπας. Ευχαρίστησε μάλιστα το προσωπικό για την υπεράνθρωπη προσπάθεια που καταβάλλουν και τον ζήλο που επιδεικνύουν καθημερινώς ώστε οι παραλίες του Δήμου να είναι πεντακάθαρες και οι επισκέπτες τους να τυγχάνουν της καλύτερης εξυπηρέτησης.

Παίρνοντας το παράδειγμα από τον Δήμο της Αγίας Νάππας, οι Δήμοι σε ολόκληρη την Κύπρο μπορούν να να επωφεληθούν με διάφορους τρόπους επενδύοντας και εκείνοι σε επαγγελματικές ξαπλώστρες και ομπρέλες για τις παραλίες τους. Επίσης, οι Δήμοι στην Ελλάδα μπορούν να θέτουν ως όρο την εγκατάσταση και συντήρηση επαγγελματικού εξοπλισμού στις συμβάσεις που συνάπτουν με επιχειρήσεις οι οποίες ενοικιάζουν ξαπλώστρες και ομπρέλες θαλάσσης.

Δημιουργία εσόδων: Η χρέωση για τη χρήση ξαπλώστρων και ομπρελών μπορεί να προσφέρει μια σταθερή πηγή εσόδων για το δήμο. Αυτά τα έσοδα μπορούν να επανεπενδυθούν σε συντήρηση παραλιών, βελτιώσεις υποδομών ή άλλες δημόσιες υπηρεσίες.

Τουριστική έλξη: Οι καλοδιατηρημένες και ελκυστικές εγκαταστάσεις στις παραλίες μπορούν να ενισχύσουν την ελκυστικότητα ενός προορισμού. Οι τουρίστες προτιμούν συχνά παραλίες με ανέσεις και είναι πιθανό να μείνουν περισσότερο και να ξοδέψουν περισσότερα στην τοπική κοινότητα όταν υπάρχουν άνετες εγκαταστάσεις.

Ασφάλεια και άνεση: Οι επαγγελματικές ξαπλώστρες παραλίας και οι επαγγελματικές, ανθεκτικές ομπρέλες παραλίας άριστης ποιότητας παρέχουν καλύτερη προστασία από τις βλαβερές ακτίνες UV του ήλιου σε σύγκριση με τις συμβατικές, χαμηλής ποιότητας επιλογές. Αυτό μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο ηλιακών εγκαυμάτων και ασθενειών που σχετίζονται με τη ζέστη. Επίσης, οι αντιανεμικές επαγγελματικές ομπρέλες αντέχουν σε άσχημες καιρικές συνθήκες ή ακόμα και σε δυνατό αέρα που μπορεί να φυσήξει μια καλοκαιρινή ημέρα και να αποφευχθούν έτσι ατυχήματα.

Καλή αισθητική: Ένας ομοιόμορφος και επαγγελματικά σχεδιασμένος εξοπλισμός παραλίας μπορεί να βελτιώσει τη συνολική εμφάνιση και αισθητική της παραλίας, καθιστώντας την πιο ελκυστική τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους τουρίστες. Αυτό δημιουργεί μια αίσθηση τάξης και καθαριότητας.

Διαχείριση χώρου: Οι επαγγελματικά τοποθετημένες ξαπλώστρες και ομπρέλες παραλίας μπορούν να κάνουν βέλτιστη χρήση του διαθέσιμου χώρου, διασφαλίζοντας ότι η παραλία δεν θα είναι υπερβολικά γεμάτη ή χαοτική, ακολουθώντας πάντα την ισχύουσα νομοθεσία.

Επιλογές φιλικές προς το περιβάλλον: Η επένδυση σε υψηλής ποιότητας, ανθεκτικές ξαπλώστρες και ομπρέλες μπορεί να μειώσει τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Για παράδειγμα, αντί για ομπρέλες φθηνά κατασκευασμένες που σπάνε εύκολα και πετιόνται στα σκουπίδια, οι επαγγελματικές, ανθεκτικές και αντιανεμικές ομπρέλες θαλάσσης μπορούν να είναι πιο βιώσιμες μακροπρόθεσμα.

Προώθηση τοπικών επιχειρήσεων: Κάποιες τοπικές, και όχι μόνο, επιχειρήσεις μπορούν να διαφημίζονται μέσω διαφημιστικών ομπρέλων επιφέροντας έτσι ένα επιπλέον έσοδο στους δήμους.

Μειωμένη ρίψη σκουπιδιών: Μία καθαρή παραλία με οργανωμένους χώρους όπου κάποιος θα μπορεί να νοικιάσει ξαπλώστρα και ομπρέλα θαλάσσης, εμπνέει στους λουόμενους τον σεβασμό για να διατηρήσουν το χώρο καθαρό. Επιπλέον, μπορούν να εγκατασταθούν κάδοι απορριμάτων για να διευκολύνουν τους λουόμενους με τα απορρίματα τους.

Ενισχύει τη φήμη: Η προσφορά τέτοιων ανέσεων μπορεί να ορίσει έναν δήμο ως προνοητικό και εστιασμένο στην ευημερία και την άνεση των κατοίκων και των επισκεπτών του. Αυτό μπορεί να βελτιώσει τη φήμη του και να ενθαρρύνει περισσότερους τουρίστες να τον επισκεφτούν.

Οικονομική ανάπτυξη: Με την αυξημένη τουριστική επισκεψιμότητα έρχεται και η οικονομική ανάπτυξη. Τα τοπικά εστιατόρια, καταστήματα και άλλες επιχειρήσεις μπορούν να επωφεληθούν από την εισροή επισκεπτών, ενισχύοντας έτσι την τοπική οικονομία.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να διασφαλιστεί ότι  οι επενδύσεις αυτές θα υποβάλλονται σε τακτική συντήρηση για την διασφάλιση της ποιότητας και τη βιωσιμότητα του εξοπλισμού μακροπρόθεσμα.

Μοιράσου την σελίδα:

Συμμετοχή Remi σε Εκθέσεις

Η εταιρεία μας συμμετέχει συχνά σε εκθέσεις προϊόντων, φροντίζοντας να βρίσκεται μέσα στον παλμό της αγοράς, αλλά και στην αιχμή της τεχνογνωσίας. Δείτε κάποιες απ’ τις εκθέσεις στις οποίες είχαμε συμμετοχή.

Astra

14 μοντέλα | μεγ. κάλυψη 39 τ.μ.

Horizon

3 μοντέλα | μεγ. κάλυψη 25 τ.μ.

Aegean

7 μοντέλα | μεγ. κάλυψη 25 τ.μ.

Aeolus

9 μοντέλα | μεγ. κάλυψη 12 τ.μ.

Armonia

15 μοντέλα | μεγ. κάλυψη 20 τ.μ.

Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ