2299 0 48900

Καθημερινές

Δευ - Παρ

9:00 - 17:30

Δεύτερη θέση για τη Μύκονο στα Readers’ Choice Awards

Στα βραβεία 2023 Readers’ Choice Awards από το παγκοσμίως αναγνωρισμένο ταξιδιωτικό έντυπο, το Conde Nast Traveler, η Μύκονος — που συχνά αναφέρεται ως το νησί των ανέμων — έχει αναδειχθεί ως ένας ξεχωριστός προορισμός, εξασφαλίζοντας μια αξιοζήλευτη θέση. Η Μύκονος όχι μόνο έχει βρεθεί στην κορυφή της λίστας μεταξύ των ελληνικών νησιών, αλλά έχει εξασφαλίσει και τη δεύτερη θέση στην κατάταξη των 20 κορυφαίων νησιών της Ευρώπης. Αυτό το επίτευγμα είναι απόδειξη της γοητείας, της φιλοξενίας και της ποιότητας των υπηρεσιών που το νησί προσφέρει στους παγκόσμιους τουρίστες του.

Τα Βραβεία Επιλογής Αναγνωστών είναι μια ξεχωριστή διάκριση, καθώς οι βαθμολογίες δεν καθορίζονται από κριτικούς ή ειδικούς του κλάδου. Αντίθετα, βασίζονται στις εκτιμήσεις εκατομμυρίων αναγνωστών του Conde Nast Traveler, που προέρχονται από διαφορετικές γεωγραφίες και πολιτισμούς σε όλο τον κόσμο. Η φετινή βαθμολογία για τη Μύκονο ήταν ένα εντυπωσιακό 87.35, υπολείποντας μόλις τη Σαρδηνία, η οποία κατέλαβε την πρώτη θέση στην ευρωπαϊκή κατηγορία. Οι μετρήσεις στις οποίες βασίζονται αυτές οι βαθμολογίες, αφορούν τα επίπεδα ικανοποίησης που δηλώνουν οι αναγνώστες του περιοδικού, που περιλαμβάνουν στοιχεία όπως η φυσική ομορφιά, η γαστρονομική εμπειρία, η φιλοξενία και οι ψυχαγωγικές δραστηριότητες που διατίθενται σε αυτά τα νησιά. Και πράγματι, η Μύκονος προσφέρει κάποιες από τις πολυτελέστερες υπηρεσίες παγκοσμίως. Από γκουρμέ γεύματα ετοιμασμένα από τους καλύτερους και βραβευμένους σεφ, μέχρι πολυτελείς ξαπλώστρες και ομπρέλες θαλάσσης που διακοσμούν σαν στολίδια τις υπέροχες παραλίες της.

Ενώ η τιμή που απονεμήθηκε στη Μύκονο είναι αξιοσημείωτη, αξίζει να εμβαθύνουμε στο ευρύτερο τοπίο των ευρωπαϊκών και ελληνικών νησιών που αιχμαλώτισαν επίσης τη φαντασία του ταξιδιωτικού κοινού. Άλλα ελληνικά νησιά που μπήκαν στη λίστα είναι η Πάρος, η Κέρκυρα, η Ρόδος, η Κως, η Σκιάθος, η Σίφνος, η Σαντορίνη και η Κρήτη. Το εύρος της λίστας επεκτάθηκε πέρα από τα ελληνικά αρχιπελάγη και περιλαμβάνει άλλους αστρικούς ευρωπαϊκούς προορισμούς όπως η Ίμπιζα, τα Κανάρια Νησιά, οι Αζόρες, η Μινόρκα, το Χβαρ στην Κροατία, η Μάλτα, η Ίσκια στην Ιταλία και η Μαγιόρκα.

Σχολιάζοντας την αξιόλογη αυτή αναγνώριση ο δήμαρχος της Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς, δήλωσε με αισιοδοξία πως το νησί με το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και τη μοναδική εμπειρία που προσφέρει, κρατάει σταθερά τα σκήπτρα στις προτιμήσεις των ταξιδιωτών.

Η αισιοδοξία του αντικατοπτρίζει τις συνεχείς προσπάθειες του νησιού να διατηρήσει την ιδιότητά του ως προορισμός που πρέπει κανείς να επισκεφθεί, ακόμη και εν μέσω της μεταβαλλόμενης δυναμικής και των προκλήσεων του παγκόσμιου τουρισμού.

Αυτή η νέα διάκριση για τη Μύκονο έχει πολλά οφέλη. Πρώτον, χρησιμεύει ως μια συναρπαστική υποστήριξη για τον τουριστικό τομέα του νησιού, ο οποίος έχει κλιμακωτές επιπτώσεις στις τοπικές επιχειρήσεις, από τη φιλοξενία και την εστίαση μέχρι τις παντός είδους υπηρεσίες και το λιανικό εμπόριο. Είναι επίσης μια επιβεβαίωση των πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει η τοπική αυτοδιοίκηση για να καταστεί η Μύκονος προορισμός παγκόσμιας κλάσης.

Κοιτάζοντας το μέλλον, ενώ οι προκλήσεις αποτελούν αναπόσπαστο μέρος κάθε τόπου που εστιάζει στον τουρισμό, το πρόσφατο βραβείο σηματοδοτεί ένα ανθεκτικό μέλλον για τη Μύκονο. Το νησί πιθανότατα θα συνεχίσει να αιχμαλωτίζει την προσοχή και τις καρδιές των παγκόσμιων τουριστών, ωθούμενο από τη φυσική ομορφιά, την πλούσια ιστορία και τον ολοένα καινοτόμο τομέα φιλοξενίας.

Η Μύκονος, με τις αιθέριες παραλίες, τους εμβληματικούς ανεμόμυλους και την απαράμιλλη νυχτερινή ζωή, έχει εξασφαλίσει σταθερά τη θέση της ως κορωνίδα ανάμεσα στους ελληνικούς και ευρωπαϊκούς προορισμούς διακοπών. Τα Readers’ Choice Awards 2023 είναι μια επιβεβαίωση αυτού που γνωρίζουν ήδη εκατομμύρια που είχαν τη χαρά να επισκεφθούν—η Μύκονος προσφέρει μια μοναδική, αξέχαστη εμπειρία. Καθώς προσβλέπουμε στο μέλλον, το Νησί των Ανέμων είναι έτοιμο να συνεχίσει τη βασιλεία του, όχι απλώς ως μια γραφική απόδραση αλλά ως σύμβολο αριστείας στον παγκόσμιο τουρισμό.

Μοιράσου την σελίδα:

Συμμετοχή Remi σε Εκθέσεις

Η εταιρεία μας συμμετέχει συχνά σε εκθέσεις προϊόντων, φροντίζοντας να βρίσκεται μέσα στον παλμό της αγοράς, αλλά και στην αιχμή της τεχνογνωσίας. Δείτε κάποιες απ’ τις εκθέσεις στις οποίες είχαμε συμμετοχή.

Astra

14 μοντέλα | μεγ. κάλυψη 39 τ.μ.

Horizon

3 μοντέλα | μεγ. κάλυψη 25 τ.μ.

Aegean

7 μοντέλα | μεγ. κάλυψη 25 τ.μ.

Aeolus

9 μοντέλα | μεγ. κάλυψη 12 τ.μ.

Armonia

15 μοντέλα | μεγ. κάλυψη 20 τ.μ.

Μηχανισμός
Μηχανισμός
Μέγιστο μήκος
Μέγιστο μήκος
Σχήμα
Σχήμα
Αξεσουάρ
Αξεσουάρ