Επαγγελματικές ομπρέλες, Μοντέλο Hydra

Τηλεσκοπικές υπερβαρέως τύπου
Περιγραφή ομπρέλας

Η μακρόχρονη πείρα μας στην έρευνα, στο σχεδιασμό και κατασκευή προϊόντων σκίασης και ειδικότερα στις ομπρέλες καθώς και οι απαιτήσεις της αγοράς για προϊόντα σκίασης, ανθεκτικά, ευέλικτα με μοντέρνο σχεδιασμό, μας οδήγησαν στην κατάρτιση ενός προγράμματος που στόχο είχε το σχεδιασμό και κατασκευή μιας σειράς ομπρελών οι οποίες συνδυάζουν ιδανικά το παραδοσιακό της ομπρέλας με την υψηλού επιπέδου τεχνολογία.

Έτσι δημιουργήθηκε και αναπτύχθηκε η σειρά των τηλεσκοπικών ομπρελών υπέρ–βαρέου τύπου. Ένα από τα μοντέλα που την απαρτίζουν είναι η ομπρέλα 'HYDRA'.

Η ομπρέλα 'HYDRA' κατασκευάστηκε για την κάλυψη μικρών, μεσαίων ή και μεγάλων εξωτερικών χώρων. Το οκτάγωνο σχήμα της είναι ιδανικό για την απόλυτη κάλυψη ιδιόμορφων πολύγωνων χώρων.

Κάτοψη και τομή ομπρέλας Hydra

Η καινοτομία του εσωτερικού τηλεσκοπικού μηχανισμού που έχει αυτή η ομπρέλα επιτρέπει το γρήγορο κλείσιμο της οπότε αυτό χρειάζεται χωρίς την αφαίρεση των τραπεζοκαθισμάτων που υπάρχουν κάτω από αυτή. (Η άκρη των ακτινών περνά πάνω από την πλάτη των καθισμάτων).

Έτσι με την προσθήκη κάποιων αξεσουάρ όπως είναι η θήκη της ομπρέλας, μπορεί ο επαγγελματίας κλείνοντάς την και τοποθετώντας τη θήκη πάνω από αυτή να διατηρεί το προϊόν ασφαλές και κομψό έχοντας παράλληλα τον εξωτερικό του χώρο ανοιχτό και τον πελάτη του να απολαμβάνει την ομορφιά του τοπίου.

Για την προστασία της ομπρέλας κατά τη μεταφορά ή τη φύλαξή της, υπάρχει ειδική νάιλον σακούλα καθώς και ενισχυμένο χαρτοκιβώτιο συσκευασίας.

Ομπρέλες Remi, συμμετοχή σε εκθέσεις

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ REMI ΣΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ
Η εταιρεία μας συμμετέχει συχνά σε εκθέσεις προϊόντων, φροντίζοντας να βρίσκεται μέσα στον παλμό της αγοράς, αλλά και στην αιχμή της τεχνογνωσίας. Δείτε κάποιες απ’ τις εκθέσεις στις οποίες είχαμε συμμετοχή.

Περισσότερα

Επαγγελματικές ομπρέλες

Επαγγελματικές ομπρέλες Ελαφρού τύπου
Ευκολία στην μεταφορά λόγω του μικρού βάρους του σκελετού και ευκολία στην λειτουργία (χειρισμό) - (άνοιγμα / κλείσιμο ομπρέλας).
Επαγγελματικές ομπρέλες Βαρέως τύπου
Οικονομικό, απλό στην λειτουργία, για επαγγελματική αλλά και ιδιωτική χρήση, ασφαλές και πρακτικό προϊόν, με μεγάλη αντοχή στις καιρικές καταπονήσεις.
Επαγγελματικές ομπρέλες Τηλεσκοπικές υπερβαρέως τύπου
Οικονομικό, αποδοτικό διαφημιστικό μέσο, απλό στην λειτουργία, κομψό στον σχεδιασμό, ασφαλές, πρακτικό προϊόν, μεγάλη αντοχή στις καιρικές καταπονήσεις.
Επαγγελματικές ομπρέλες κατά παραγγελία
Τηλεσκοπικές υπερβαρέως τύπου, σε διαστάσεις που ορίζει ο πελάτης για να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία.